Toggle navigation
  Posted: Jun 2, 2013 1:56 PM FEED
171
4 Nashville
Nampak kucing mesti camni. Siap ajak duk atas riba.kemain.

More posts from this user

Posted: Oct 16, 2017 2:58 AM
420
7 Normal
Adam suka sgt animals. Kadang tengok youtube tu dengan binatang pelik2 dia tengok n excited. Pastu paksa i sebut sekali, i dah la tak hafal pun spesis binatang hahaa. So bawa g zoo since i pun nk hafal nama animals sebab Adam selalu buat muka kecewa bila i x boleh sebut binatang yg dia tunjuk youtube tu. Contoh Rusa biasa dan rusa bintik. If dia tunjuk 'spotted deer' tapi i sebut 'deer' je, Adam kecewa. 😔 Susahnya, dulu buat thesis pun x susah camni. Hehh. Just a short video compilation buat kenangan Adam Noah tapi gambar haiwan nya x sempat amik pun banyak tengah tidur sbb datang tengahari.
Dear Adam Noah, i hope u both happy ok. Nanti pergi zoo lain pulak. Debar2 mom nk hafal detail haiwan. 🌳🍄😸
Posted: Oct 15, 2017 7:13 AM
956
10 Normal
Adam obses dgn animal . So bawa gi zoo. Noah obses dgn vehicles ( nampak tu tgh repair roda) . nnt bawa jalan showroom keta jela. 😜 🌳🍄
Posted: Oct 12, 2017 8:22 AM
510
6 Normal
Dulu tengok tv watak architect wanita pakai bergaya office wear, sluar high waist kemeja tucked in. Bawa beg drawing besar , bazuka pergi site visit pakai safety helmet tu woww woww bergaya betul lalu sejak tu cita2 nk jadi architect. Bila dah blaja bidang tu terus rse terus xnak jd architect dah. Herherr.
Posted: Oct 11, 2017 3:21 AM
2,021
24 Normal
Few months ni Noah super duper extra clingy Koala . Kalau tidur sepanjang malam pun nak tidur camni. Selalunya anak jadi koala sangat ni bila nak dapat adik baru. Takde la Noah, dalam perut mama ada mihun kelmarin pun ada lagi. Pau mohd chan minggu lepas pun ada. Pizza 🍕 hari sabtu pun ada lagi, chicken wing, popia simpul goreng beli kat petronas smua ada lagi. Where got new adik.
Posted: Oct 10, 2017 4:14 AM
303
9 Normal
Sebelum dan selepas saya makeup. I makeup sekejap je . Hihi
Set ni nak tukar packaging baru so tinggal yang sikit ni RM10 off. @luminous_serieshq
Posted: Oct 9, 2017 8:24 AM
1,007
2 Normal
Camtu la Adam tengah feeling kat bunjut dia. Em yelah bunjut tu lah paling cantik paling jelita . 🍄🌳🤤🤤🤤 hihihi
Posted: Oct 9, 2017 3:20 AM
867
13 Normal
Mengenang nasib..kenapalah kena potong rambut? Habis rambut merata2 kat baju semua.
Adam phobia potong rambut meraung bergelut berguling bershuffle berbreakdance berheadspin bergimnastik berkungfu bersilat berraver segala berr lah kat Adam ni bila nak potong rambut. 😪😪
Posted: Oct 6, 2017 12:22 AM
127
1 Normal
What's more, for those who ask me how I keep my skin looking revived constantly? #kosemy offers me an easy skincare routine that keeps my skin invigorated with a glow throughout the day. deal for busy mums on the go. Ps : Always make a room for your beauty in your life. Redeem free samples on this link! http://sekkiseisenpai.kose.com.my/ #sekkseibeautysenpai
Posted: Oct 5, 2017 2:03 AM
1,340
19 Normal
Dari dulu mmg obses sikit dengan jumpsuit. 🙈sanggup tahan dahaga. Slrppp. 🤤🤤
Posted: Oct 4, 2017 10:44 AM
913
4 Normal
Picture with babies. Camni jelah. Exotic style.
Posted: Oct 4, 2017 8:05 AM
635
4 Normal
mom on a mom jeans. Hehe . Kenapa nama dia mom jeans? Sebab terjerut anak tarik x londeh ke apa..👶🏻🍄👶🏻🌳
Posted: Sep 30, 2017 9:36 AM
960
9 Normal
Dulu x ready and takut xleh nak balance sayang Noah and Adam. Now sayang gila Noah kenteng 🌳
Posted: Sep 28, 2017 9:09 AM
144
0 Normal
Phew 😰 having 2 boys around, taking
care of the house chores and running
around can be super tiring! Obviously as a busy mom , we need a simplest skin routine. Luckily, with
@kosemy Sekkisei Beauty Range

my skin still looks fresh and dewy even
after a long day of being on the go.

Get your own sample size version of the
Sekkisei Herbal Gel & Lotion at (link).
While stocks last so better be quick!
#sekkiseibeautysenpai

#kosemy
Posted: Sep 28, 2017 3:57 AM
749
15 Normal
Adam tiru muka mama ke.kedut tu xnak tiru sekali ke.
Posted: Sep 27, 2017 5:38 AM
915
3 Normal
Peminat fanatic. Diorang sekolah ni. Rindu pulak . Sbb mommy balik malam kejap lg🌳🍄 #throwback
Posted: Sep 27, 2017 2:49 AM
753
7 Normal
Boyfriend denim jacket .Macam baju kurung kedah pun ye.
Posted: Sep 24, 2017 6:15 AM
1,124
9 Normal
Bawa Adam gi kenduri cari jodoh. 🙍🏼👶🏻tapi Adam wat perangai, jodoh pun takut. Chia chia
Posted: Sep 19, 2017 2:41 AM
1,416
26 Normal
Dua dua anak mak. Bakal menantu dont worry, i tak jadi mertua puaka punya. 😆