Toggle navigation

More posts from this user

Bonda dengan mak birthday girl. Paling sayang.
Lari jauh mana sekalipun, tetap rasa dekat je ❤️ Thank you for having all of us ( dak Anggun, Achik, Bapak & Amon today, ma. )
| KLCC |
Masa Bonda kecil dulu, arwah nanny takde tempat lain selain Ampang Park, mesti ke sini juga tempat lepak.
La ni dak Anggun pon ikut Bonda, balik balik sini, balik balik sini. ☺️
Bila suami ajak keluar, excited dia satu macam walaupun sebenarnya nak pusing kejap je area rumah, panaskan enjin kereta yang dah lama tak bergerak. 😍 #selalulahajakkeluaryaensuami #happywifehappylife 😝
Dari kecik semua benda ( baju, bag, kasut, cekak, getah rambut ) nak sama. Nasib baik sayang.
#twinningforlife #sisters #babybasta #sometimesbag
Yang dah jaga Bonda dan dak Anggun yang terlantar sakit seharian semalam.
We love you! ❤️
Teringat awak.
Korang waze je Warong Soto Berlada. 👍🏻 Closed on Sunday. Other days, open from 3pm - 11pm.
A lil teaser from @capriceofficial new MV " Korang Tak Boleh Blah " to share with you guys this morning. I seriously cant wait for this! Korang pon kan kan kan? 😜
Coolio, @doublefstudio .

#capriceXdoublefstudio #korangtakbolehblah
Hello ladies! Korang pernah tak rasa macam you always wanted to try something new tapi you are not convinced enough whether it is good or not for you. In my case, Faa teringin sangat nak cuba pakai face oil tapi my concern is that kulit Faa ni oily/combination, so Faa takut bila pakai face oil akan buatkan my skin jadi lagi berminyak 😭 But things changed after I discovered this face oil. Rupa-rupanya if you are having oily/ combination skin, it is okay for you untuk pakai face oil as long as it contain pure plant oils. Yay! Pure plant oils ni will slow down the oil production and it will make your skin looks healthier and clearer. Faa dah guna this face oil for quite a while now and I am beyond happy with the results.
All in all, I'm convinced, are you ? 😉😍 #100percentnatural #botanicaloil #divineyouthoil #loccitanemalaysia
💁🏻‍♂️ @ajeen0
🙋🏻 @ummusyifa'
🤷🏻‍♂️ @awai_jalal
🙆🏻 @shazanalavato
🤷🏻‍♀️ Mira
🙋🏻‍♂️ @azrai.z
💁🏻 @athiraibrhm
🙆🏻 @eiramastura
.
.
.
#theismails #manualboomerang 😝
Bila mana Ayah rindu dak Anggun masa tengah kerja. Korang layan lah pagi-pagi ni eh.
Happy Tuesday, ohoii! 🦈
.
.
.
Video by @doublefstudio 🦈🦈🦈🦈🦈 .
.
.
#babysharkchallenge #babysharkdance #babysharksatthewedding
OCTOBER is here! #FiraAnggun 's favourite month. ( i know, it will be her favourite month once dia faham haha )
.
.
.
#scorpiobabies #photobyayah