Toggle navigation
  Posted: Nov 12, 2012 11:27 PM
5,873
150 X-Pro II
JOZAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 @JOHERAJOHERA

More posts from this user

Secara rasmi kami umumkan filem #AbangLongFadil2 Filem No.1 kini boleh dilanggani melalui ASTRO FIRST. Apa lagi jom layan dgn satu family dkt rumah. Tgk la berulang2 kali di Astro First saluran 480!!! Tgk sambil baring ker, tgk sambil makan malam ker. Terpulangggg.... Asal happy satu family #ALF2 #zizanrazak
Fikir punya fikir saya tetap rasa awak yang sesuai untuk saya #newbalanceMY @newbalancemy
Tengokla kecomelan Natalie ni. Ya Allah geramnya. Tak sabar nak jumpa dia NEXT YAAAA!!! Yahoooo!!!! Kalau Zizan jumpa Natalie siapa nak ikot??!!! #zizanrazak #natalie #australia #fans #cute
Comel betol peminat Zizan dari Australia ni. Dia cakap kalau datang KL nak jumpa Zizan. Awwwwww so manis. #zizanrazak #fans #australia #natalie
Guysss! Zizan nak cari 5 orang lagi peminat yang nak join gameshow dengan Zizan! Tapi sayang nya yang lelaki dah full so Zizan nak cari yang perempuan sahaja untuk wakil ZTF. Kalau ada yang nak join @ztf_official boleh cepat-cepat whatsapp nombor yang tertera. Jangan lepaskan peluang gais. #ziZanrazak
Siapa cakap lelaki tak pandai make up? Eh.. come on lah. Ini Zizan kot. Nak tengok siapa lagi power kena lah tunggu video penuh nanti. Sambil-sambil itu cuba korang usha @hermomy x MyCyberSale dekat website diorang untuk harga gila-gila make up dan produk kecantikan! Jangan lepaskan peluang ini, nanti menyesal. #HermazingSavings
Ada tak gaya macam menantu pilihan mak awak? #newbalanceMY @newbalancemy
Abang nak tunjuk sikit cara-cara workout dalam gym #newbalanceMY @newbalancemy
Guys please ya..jangan gosipkan saya sama @ralineshah Saya takkan layan gosip sebegitu. #zizanrazak #gosip #polisevo2
Dah banyak dah ku lihat, iman cair kurang likat
Dicandu syurga dunia, kecundang hilang nekad
Keris tikam penjajah sekarang dah tikam sedarah.
Kalau sudah salah. ku minta maafkan lah.
#zizanrazak #rap #myart #polisevo2
HYPERMOTARD DAY. Jejalan jelajalah BANGI. Let’s talk about kasih sayang. Dan bagaimana ia wujud? Pandangan saya kalau dah sayang sure selepas tu berkasih. Tetapi kenapa ayat dia bermula dengan kasih baru sayang? Ade sesiapa boleh bagi jawapan untuk soalan ini? #zizanrazak #hypermotard #kasihsayang
Kalau setakat berat benda ini apa lah sangat.. #newbalanceMY @newbalancemy
Assalamualaikum. Beli ke x jacket jeans ni eh?? Jawab jap guys.. #sesuaiketidak #zizanrazak