Toggle navigation
  Posted: Sep 21, 2012 8:21 AM
2,653
30 Normal
😍💘

More posts from this user

User Image elfiraloy Posted: Nov 19, 2017 2:32 PM (UTC)
25,168
74 Normal
Chilling at @rosamalacca , one of the best stay ever at the historic city of Malacca. The rustic and modern environment really grasped me into it’s amazing atmosphere. This hotel certainly is one of the best experience for me and I’ll be looking forward to visit Rosa Malacca again!

Ahhhhhhh taknak balik 😭
User Image elfiraloy Posted: Nov 19, 2017 11:30 AM (UTC)
19,264
65 Normal
Di sekitar majlis dialogue #jelajahmilenia for the fourth time Alhamdulillah. Thank you team #jelajahmilenia for trusting me to be one of the panel again , inshaAllah we will achieve what we want to achieve. & semoga ada lagi di masa hadapan .
@jelajahmilenia
.
Photog : @kakifoto_
User Image elfiraloy Posted: Nov 19, 2017 8:10 AM (UTC)
57,010
226 Normal
Bila kau ingat jonker street tu London lepastu kau nak in kau beli air tembikai berat ni minum sikit lepastu kena gendong jalan pegi parking lepastuuuuu kau baru lepas makan cendol mochi musang king , asam laksa dan baba laksa kau dah malas nak jalan lepastuuu kau nak pegi makan asam pedas.
Apa yang kau fikirkan 😭
User Image elfiraloy Posted: Nov 19, 2017 7:20 AM (UTC)
7,345
275 Normal
Nak share sikit ni. Ada seorang mamat ni nama dia Mr. H. Dia ambil masa beberapa tahun nak cari jodoh. Tapi tak jumpa-jumpa juga. Kawan wanita kat tempat kerja tu ada. Kawan masa zaman U dulu pun ramai. Mungkin bukan jodoh kot. ….
Tapi… tak sampai 3 bulan lepas dia jadi ahli premium di portal cari jodoh www.TillJannah.my , dia dah jumpa jodoh dengan suri hatinya. Beberapa bulan lepas tu mereka pun melangsungkan perkahwinan iaitu pada Mac tahun ni. ….
Kalau korang pun tengah cari jodoh tapi tak jumpa lagi, apa kata try daftar sekarang di www.TillJannah.my Nak-nak yang laki-laki ni. Kalau korang join portal ni tapi tak jumpa jugak jodoh, tak tau nak cakap apa. Sebab sangat ramaaaaaaaaaaaaii calon wanita berkualiti dalam ni. Apa lagi, tag sikit kawan lelaki atau perempuan korang yang bujang-bujang tu. Hehe.
....
@TILLJANNAH.MY
@TILLJANNAH.MY
@TILLJANNAH.MY
User Image elfiraloy Posted: Nov 18, 2017 3:31 PM (UTC)
67,457
225 Normal
In @rizmanruzaini as my gal’s bridesmaid .
User Image elfiraloy Posted: Nov 18, 2017 1:10 PM (UTC)
11,539
61 Normal
GIOIELLO PERFUME
The Best Lifestyle Fragrance ▪Produk Bumiputra ( halal )
▪Tahan Lebih 14jam (EXTREME)
▪Kuantiti yang berbaloi ▪Mudah di bawa kemana-mana - Travel perfumes
▪pure original & alkohol first grade
▪Packaging yang menarik
▪setanding produk antarabangsa haruman terkenal
▪inspirasi Dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
▪boleh dibawa solat & mesra wuduk serta mesra rakyat
▪ready stock
▪menepati citarasa rakyat Malaysia
OPEN FOR RESELLER/AGENT
P/S: Kami juga membuka peluang perniagaan dan jika berminat boleh terus hubungi Kami di

FB/IG : @gioielloperfume
https://www.instagram.com/gioielloperfume
User Image elfiraloy Posted: Nov 18, 2017 7:18 AM (UTC)
vanillicious
52,956
79 Normal
I promised not to cry hard so i make myself busy 😂 . My tactic went well . I . Did . Not . Cry .
.
Thanks @freidayusof for capturing this moment
User Image elfiraloy Posted: Nov 17, 2017 12:36 PM (UTC)
2,608
19 Normal
Untuk awak awak yang nak kurus, dicadangkan untuk awak try dengan Anis ni.

Anis memang dah tolong ramai orang. Serius, kalau korang tengok #reviewgsbyanis , tu semua customer anis yang semua berjaya turunkan berat.

Tak payah tunggu lama sebab sebotol tu pun nampak kesan dah.

Anis ni *TRUSTED SELLER* dan ilmu yang anis ada tak sama dengan orang lain.

Korang confirm akan loss weight, jangan risau. Anis ni friendly and akan guide korang mcm bfffff forever
So that, korang takkan terumbang ambing tak tentu arah. *TRUST ME*
Cuba sekali je, confirm puas hati.

Korang visit @anis_gorgeousleem @anis_gorgeousleem

Atau klik je link whatsapp dekat bio tu kayh ♥️ 📱0176790461
User Image elfiraloy Posted: Nov 17, 2017 11:21 AM (UTC)
9,284
33 Normal
Merawat bibir kering menjadi lebih segar & lembap! Warna berubah menjadi merah/pinkish mengikut suhu badan... juga bisa dijadikan as basic Blusher n Eyeshadow... dan yg paling penting, perisa strawberry n mint! Satu-satunya di Pasaran Malaysia & Brunei... MyKish™️ GOLD MagiKaler BALM Strawberry Energy Kiss #CALITCALITDAHCANTIK💄🍓💋😘 @mykish.official
User Image elfiraloy Posted: Nov 17, 2017 2:03 AM (UTC)
53,468
188 Normal
Pilih untuk tetap berbuat baik sekalipun menerima hal yang tak baik. “ Pemenang kehidupan adalah orang yang tetap sejuk di tempat yang panas
Yang tetap merasa kecil meskipun telah menjadi besar . Yang tetap tenang di tenga badal yang paling hebat “
.
Top & pants : @el.elfiraloy
Shawl : @el.elfiraloy
User Image elfiraloy Posted: Nov 16, 2017 11:27 AM (UTC)
10,713
110 Normal
I hate this scene so much , ergh. @fikryibrahim ni jahat pantang dapat scene kena tolak kena kacau dia suka .
#kernasyurgabukanpercuma .
#taksukabendamengejar
User Image elfiraloy Posted: Nov 15, 2017 1:35 PM (UTC)
50,922
192 Normal
A lil teaser of @el.elfiraloy RTW! 😭😭😭😭😭 . I’m so exhausted siapkan semua the shoots in one day , tepu dah otak . I hope all will go smoothly once its out.
User Image elfiraloy Posted: Nov 15, 2017 9:05 AM (UTC)
41,438
166 Normal
Hai ! Kini OPPO F5 dengan rasminya sudah berada di pasaran!!, Korang boleh dapatkan OPPO F5 ini di semua concept store OPPO Malaysia atau pun online store di www.oppostore.com.my dengan hanya RM1,298.00
Yang bestnya dengan OPPO F5 ini, ia mempunyai AI Beautify Recognition Technology yang mampu memberikan selfie yang sesuai dengan tona kukit, umur dan jugak jantina. Jadi selfie korang akan nampak semula jadi cantik. Selain itu ia jugak mempunyai fungsi Facial unlock di mana and tidak perlukan cap jari untuk bukak phone, hanya scan screen OPPO F5 di muka, terus boleh unlock. Mudahkan~ #OPPOF5 #capturetherealyou
User Image elfiraloy Posted: Nov 15, 2017 6:34 AM (UTC)
12,389
91 Normal
Annoying solehah.Dahlah “ teleyfooon “ HAHHAHA. Malam ni #kernasyurgabukanpercuma di Astro Oasis pukul 9 malam :)
User Image elfiraloy Posted: Nov 15, 2017 12:46 AM (UTC)
19,823
57 Normal
A good day is to wake up to a better skin , for me @caudalie has a range that fit my skin so well , i love the em all and never missed a step .
Can’t wait to share with you guys the routine. Boom 💥. #honestsharing
User Image elfiraloy Posted: Nov 14, 2017 2:24 PM (UTC)
8,124
47 Normal
You can try to makeup with @Csmakeup.my such a good quality makeup brand💖 go get them girls!💃🏼
User Image elfiraloy Posted: Nov 14, 2017 6:42 AM (UTC)
90,458
797 Normal
Nah free cake , siapa harijadi harini?

Top & shawl from : @el.elfiraloy
User Image elfiraloy Posted: Nov 13, 2017 2:21 AM (UTC)
36,515
140 Normal
Reminder for girls out there , don’t forget to come to a Meet & Greet and Holiday Makeup Demo featuring Nvdism this 16th November at Urban Decay KLCC from 7.30pm - 9.30pm. There’ll be photo time, gifts, games and of course... some heavy metal glitter and sparkle! ✨⚡
.
First 50 to RSVP at the UDKLCC store on 16 Nov at 7pm will get a door gift! See you there 💜
User Image elfiraloy Posted: Nov 12, 2017 1:45 AM (UTC)
19,680
91 Normal
Every morning routine , to apply @maydan.official serum and leave it glowing just like that. Love!
User Image elfiraloy Posted: Nov 11, 2017 1:56 AM (UTC)
58,811
308 Normal
People will hurt you , Allah will heal you ,
People will humiliate you , Allah will magnify you ,
People will judge you , Allah will justify you ,
Have faith. .

Keep talking about me behind my back ,
And watch Allah keep blessing me infront of your face