Toggle navigation
  Posted: Sep 19, 2012 7:19 AM
20
3 Rise
Sidang Media Konsert R&R Rock & Retro

More posts from this user

User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 3:40 PM (UTC)
715
3 Normal
Nampaknya sampai sini saja perjalanan @haidahafiz di #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:54 PM (UTC)
386
0 Normal
#RealitiSinar Episod 2. Disebalik apa yang lihat ini lah yang berlaku. Jom tengok gelagat penyampai Sinar dan orang - orang disebalik Sinar FM. Tonton Video Penuh di Facebook dan Youtube Sinar FM. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:28 PM (UTC)
461
11 Normal
@aishahjmm dan Sam innuendo dengan lagu Ceritera Cinta. #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:25 PM (UTC)
255
0 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:05 PM (UTC)
417
11 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:59 PM (UTC)
299
1 Normal
Nyanyian yang cukup merdu malam ini dari @syurabadron dan @bobyusof di pentas #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:45 PM (UTC)
270
0 Normal
Wahhhh persembahan penuh tenaga dari @firmansiagian_jimijangkrix yang bergandingan dengan @mishaomar . #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:39 PM (UTC)
362
3 Normal
@theaqasha berganding dengan @tomokofficial malam ini untuk menyampaikan lagu cinta ini membunuhmu. #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:31 PM (UTC)
232
0 Normal
Tia Jimbara dan Aweera menyanyikan lagu Arjuna di pentas Gegar Vaganza malam ini. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 12:04 PM (UTC)
4,017
71 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 10:11 AM (UTC)
2,840
27 Normal
Amboi, dia pun nak join operasi jgk ke? Haha 😂😂 #SinarKongsi

Kredit Nur Fitri Damia
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 9:09 AM (UTC)
4,286
14 Normal
Semoga @missfazura mendapat umrah yang mabrur dan semoga segala urusan umrah di sana dipermudahkan olehNya. Amin. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 7:59 AM (UTC)
1,098
8 Normal
sinarfm 10h ago
Aduhaiii @jepsepahtu ni buat hal lah. Hahaha. Manalah datang suara besar tu, ingatkan ada orang terpijak katak tadi. 😂😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 7:07 AM (UTC)
297
0 Normal
sinarfm 11h ago
Macam mana dengan juri tetap dan juri jemputan #GegarVaganza minggu lepas? Komen juri semua nya yang membakar semangat bintang kita untuk terus bersinar terang lebih 10000w.
.
Jangan lupa saksikan Gegar Vaganza, Ahad jam 9 malam hanya di Astro Ria dan Ria HD dan GV Live+ di www.gegarvaganza.com.my jam 8.45 malam..
Digi
#BintangKembaliMenyengat #KasiUp1Kali
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 6:22 AM (UTC)
4,995
1,076 Normal
sinarfm 11h ago
Cuba teka cawan mana yang penuh dulu? #sinarkongsi 😁
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 4:59 AM (UTC)
789
2 Normal
sinarfm 13h ago
Comelnya Wais teman daddy dia nak pergi memancing. Good boy lah Wais ni!😁 #SinarKongsi #SepahtuSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 4:06 AM (UTC)
579
0 Normal
sinarfm 14h ago
9 Tips Mengekalkan Jantung Yang Sihat. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:51 AM (UTC)
4,197
55 Normal
sinarfm 15h ago
Bahagianya hati kalau dapat kek durian macam ni. 😂

Kredit 📷: Zairald Zainal
User Image sinarfm Posted: Nov 18, 2017 2:01 PM (UTC)
2,946
25 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 18, 2017 1:15 PM (UTC)
1,617
13 Normal
Dulu orang main dam haji pakai penutup botol je tau. Siapa pernah lalui zaman ni? #sinarkongsi