Toggle navigation
  Posted: Sep 14, 2012 1:21 AM FEED
221
8 Sierra
era_fm 5y ago
#JOHARA dgn Vandal yg rap dalam Bahasa Melayu tadi

More posts from this user

User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 3:06 PM (UTC)
125
1 Normal
era_fm 2m ago
Nak tahu siapa artis Malaysia yang akan featuring @noah_site esok ? Haa tengok ni 😀 @radin_era #Super40ERA #NOAH
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 2:30 PM (UTC)
730
5 Normal
era_fm 38m ago
Yeppp yeppp jangan lupa dengarkan #CartERA40 bersama Nabil esok pagi pukul 10 dan astis undangan untuk minggu ini kita ada @asad.motawh #CartERA40 😜
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 2:30 PM (UTC)
1,613
29 Normal
era_fm 38m ago
Antara sedikit moment dari video majlis pertunangan @missfazura dan @fattahaminz 😍😍😍. Tahniah! Semoga dipermudahkan segala urusan.

#InstaSeleb
Kredit 🎥: @missfazura @blackpepperproduction
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 2:03 PM (UTC)
1,529
3 Normal
era_fm 1h ago
Thank you @noah_site lepak dengan @radin_era tadi di #Super40ERA . Goodluck untuk konsert esok 😊 , Korang yang terlepas dengar NOAH tadi boleh check out video di youtube.era.fm , Ada sesuatu istimewa yang NOAH reveal tadi 😘
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 1:55 PM (UTC)
935
16 Normal
era_fm 1h ago
Fuhhh memang terbaik bila @noah_site belanja lagu kat #Super40ERA malam ni. Tag someone yg korang ingat bila dengar lagu ni 😍
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 1:05 PM (UTC)
2,325
11 Normal
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 1:03 PM (UTC)
4,012
22 Normal
era_fm 2h ago
Fuyoooo @noah_site sekarang ni tengah lepak di #Super40ERA bersama @radin_era untuk promosikan Konsert NOAH live di Kuala Lumpur , Apa lagu fav korang masa dulu ? 😘
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 12:30 PM (UTC)
386
1 Normal
era_fm 2h ago
Ada orang nogori tak sini?
Ni den nak koba #YOUCANDUIT akan tibo di Nogori Sombilan pada 25 dan 26 November 2017 kek Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Nilai. Anda boleh belajar ilmu tambah pendapatan melalui digital dengan program eRezeki dan eUsahawan. Ado mentor selebriti Datuk Rosyam Noor, Nabil Ahmad, Mak Cun dan Fizo Omar yang akan bercerita tentang kisah kejayaan peserta program eRezeki dan eUsahawan! Persembahan daripada Yus Zainal pun ado. Banyak aktiviti menarik menanti anda sekeluarga! Jom poi ramai-ramai. @mymdec
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 12:18 PM (UTC)
920
7 Normal
era_fm 2h ago
Lepak-lepak malam ni sempena NOAH Live Concert in Kuala Lumpur 2017, kita ada @noah_site  @ariel_inst ! Jangan lupa layan malam ni jam 9, bersama @radin_era di #Super40Era !
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 12:02 PM (UTC)
4,779
22 Normal
era_fm 3h ago
#UpdateBanjir - Banjir di Bukit Raja & Jln Abd Manan menyebabkan kesesakan teruk petang tadi. @astroradionews
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 11:30 AM (UTC)
6,415
20 Normal
era_fm 3h ago
Kalau awak dalam perut Kangaroo, saya pula dalam hati awak 😌 #InstaSeleb #Repost IG @emma_maembongofficial Sy dlm perot kangaroo 🤪
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 10:30 AM (UTC)
19,608
224 Normal
era_fm 4h ago
Kalau korang power, cuba bagi satu ayat pikatline dekat @mfmirafilzah yg ada perkataan 'kapal' . Go! #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 9:30 AM (UTC)
7,343
23 Normal
era_fm 5h ago
Wah wahh bestlahh @wakdoyok dapat kek bentuk durian masa birthday semalam 😍 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 9:00 AM (UTC)
1,075
5 Normal
era_fm 6h ago
Korang ada video best yg nk di share kan dengan kitorang? Check out Facebook ERA fm sekarang, dan klik je pada tab 'Kongsi Video'. Video yg best, nanti kitorang share ok?

#KongsiVideoDiERA
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 8:30 AM (UTC)
14,889
145 Normal
era_fm 6h ago
Korang ada tak kawan yg muka mirip macam @alvinchong123 ? 🤔 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 7:30 AM (UTC)
2,803
14 Normal
era_fm 7h ago
Awak nak sikit ke kek ni? Jap kita bahagi dua ok? #InstaSeleb IG @sallywho
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 6:30 AM (UTC)
7,676
8 Normal
era_fm 8h ago
Bila tengah cuba nak ingat balik apa yang mak pesan suruh beli tadi... 😌😌 #InstaSeleb IG @azrelismail
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 5:30 AM (UTC)
15,326
33 Normal
era_fm 9h ago
Cantiknya Madinah! Salam jumaat buat semuaaa! 😍 #InstaSeleb IG @missfazura
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 5:01 AM (UTC)
4,339
64 Normal
era_fm 10h ago
Cuti sekolah bulan depan nak bercuti kat mana eh? Korang ada gambar atau video best nak bercuti tak? Tak kira lah dalam atau luar negara, mana tahu nanti boleh bercuti bersama ye dak? Jom share gambar atau video tempat bercuti paling best korang di #NomborERADigi 016-5127777 dengan hashtag #TempatBercutiERA !
User Image era_fm Posted: Nov 24, 2017 4:30 AM (UTC)
37,188
657 Normal