Toggle navigation
  Posted: Sep 12, 2012 5:47 AM FEED
280
5 Normal
era_fm 5y ago
@iramohdamin teruja dan kaku jumpa @ctdk ๐Ÿ˜‚

More posts from this user

Posted: Oct 22, 2017 2:30 PM
6,760
6 Normal
era_fm 1h ago
Nak pergi makan malam dekat mana tu Dato @ctdk ? ๐Ÿ˜ #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 2:01 PM
3,712
5 Normal
era_fm 2h ago
Ingatkan @amir.masdi tengah buat BBQ tadi, baru ingat nak join ๐Ÿ˜‚ #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 1:31 PM
1,969
8 Normal
era_fm 2h ago
Sejak daripada 2002 Akademi Fantasia bersiaran dan hingga kini 2017, #AkademiFantasia menerima Malaysia Book of Records bagi Rancangan Nyanyian Realiti Televisyen Paling Lama Berlangsung! ๐Ÿ“ธ: @akademifantasia
Posted: Oct 22, 2017 1:30 PM
7,615
485 Normal
era_fm 2h ago
Taip @B dekat komen dan nama pertama naik akan jadi bantal peluk korang malam niย ๐Ÿ˜‚ย @nabilzira #InstaERA
Posted: Oct 22, 2017 1:22 PM
3,472
20 Normal
era_fm 2h ago
#MalaysianTigers muncul selaku naib juara dan pencapaian ini perlu diberikan pujian kerana mereka mencipta sejarah untuk mara ke perlawanan akhir buat kali pertama.

India 2-1 Malaysia

Syabas Malaysiaku! #AsiaCup2017
#MyHoki #AyuhMalaysiaku #MalaysianTigers ๐ŸŽฅ: @faizalsaari
Posted: Oct 22, 2017 1:03 PM
5,357
121 Normal
era_fm 3h ago
Kalau korang adalah pahlawan, objek sebelah kiri korang sekarang ni akan jadi senjata korang. Apakah objek itu? #InstaSeleb IG @izzueislam
Posted: Oct 22, 2017 1:01 PM
1,864
8 Normal
era_fm 3h ago
Kedudukan semasa Final Hoki #PialaAsia2017 , India 2-1 Malaysia. Come on #MalaysianTigers ! ๐Ÿฏ Foto @astroarenahd
Posted: Oct 22, 2017 12:30 PM
2,099
5 Normal
era_fm 3h ago
Style nya gambar ni Hani ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ท : @hahanybunch #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 12:10 PM
2,648
3 Normal
era_fm 4h ago
Keputusan semasa Piala Asia 2017. India ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ 1 - Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 0 #MalaysiaBoleh #AsiaCup2017
Credit : Twitter @TeamMAS
Posted: Oct 22, 2017 12:01 PM
2,220
11 Normal
era_fm 4h ago
โ€˜Sampai menutup mataโ€™ dari @ewalofficial @amirjahari @azharosmaan ni memang padu ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 11:30 AM
7,460
12 Normal
era_fm 4h ago
"Eh tadi dah tutup plug seterika ke belum eh?" #InstaSeleb IG @syafiqkylez
Posted: Oct 22, 2017 11:17 AM
1,613
7 Normal
era_fm 4h ago
Jangan lupa beberapa minit je lagi ni final Piala Asia 2017 ! #MalaysiaBoleh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Posted: Oct 22, 2017 10:30 AM
4,068
8 Normal
era_fm 5h ago
That face bila nampak crush lalu depan kita tapi kita cuba control, be like .... #InstaSeleb IG @atitaharis
era_fm 6h ago
Jatuh hati dengan @haelhusaini sbb suaranya.Jatuh hati dgn @radin_era sbb lesung pipitnya ๐Ÿ™ˆ
Posted: Oct 22, 2017 9:30 AM
6,101
16 Normal
era_fm 6h ago
Tahniah @kamaladli berjaya ke Final Super Spontan Superstar! Boleh tahan juga @kamaladli punya spontan kan? ๐Ÿ˜ #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 8:30 AM
6,276
66 Normal
era_fm 7h ago
Suggest 2 nama kucing paling comel kat dunia ni untuk kucing @cikmanggis pegang tu. #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 7:30 AM
8,672
7 Normal
era_fm 8h ago
Hai @redzarosli , nak guna tangga belakang tu untuk panjat ke dalam hati awak boleh? #InstaSeleb
Posted: Oct 22, 2017 7:00 AM
1,402
3 Normal
era_fm 9h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Kalau korang adalah kucing oren tu, apa agaknya dialog korang eh? ๐Ÿ˜ . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 22, 2017 6:30 AM
7,216
39 Normal
era_fm 9h ago
Patut lah tadi makan rasa tak sedap sebab sedap nya ada dekat suara @sitinordiana ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Makan apa yg suara sedap sangat niiii #InstaSeleb