Toggle navigation
  Posted: Sep 10, 2012 11:57 PM FEED
243
6 Hudson
era_fm 5y ago
Tabiat @elfiraloy @raycihu bila tgh buat exam

More posts from this user

Posted: Oct 23, 2017 2:30 PM
9,158
14 Normal
era_fm 1h ago
Perghh dua-dua sado ni. Share lah sikit tips nak dapat badan macam tu @hairulazreen @shaheizy_sam ? 😱 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 1:30 PM
6,964
14 Normal
era_fm 2h ago
So you nak bawa I pergi dinner kat mana harini? 😌😌 #InstaSeleb IG @zahirahmacwilson
Posted: Oct 23, 2017 12:30 PM
3,943
39 Normal
era_fm 3h ago
Apa nama kumpulan yang sesuai kalau @syamel_official dan @black.hanifah bergabung? 🤔 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 12:02 PM
6,028
54 Normal
era_fm 3h ago
Jangan lah kita mengumpat tentang orang lain sebab setiap apa yang kita sebut merupakan cermin pada diri kita sendiri. 🌹🌹 #SterkXERA #SterkProduction @sterkproduction
Posted: Oct 23, 2017 11:30 AM
7,372
46 Normal
era_fm 4h ago
Bayangkan Wany tengah berlakon sekarang , Apa dialog yang sesuai agak agak korang ? 😘 📷 : @wanyhasrita #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 10:30 AM
2,210
7 Normal
era_fm 5h ago
Wow layan jugak lah bila @wanikayrie nyanyi lagu Demi Kita @ismailizzani_ ni. Agak-agak bila Wani dan Ismail Izzani nak duet sama eh? 🤔 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 9:30 AM
5,772
51 Normal
era_fm 6h ago
Kalau boleh duet dengan @hannahdelisha , lagu apa yang korang teringin nyanyi? #InstaSeleb 📸: @msafuan_salahudin
Posted: Oct 23, 2017 8:30 AM
10,276
264 Normal
era_fm 7h ago
Taip @M dan nama pertama yang keluar dekat senarai korang kena date dengan @amiraaothman 😌😌 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 7:30 AM
10,908
29 Normal
era_fm 8h ago
Alahai comelnyaaaaaaaa @jihanmuse ! Sikit hari je lagi tu kan? Jaga diri elok-elok tau @jihanmuse ! #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 7:00 AM
1,103
1 Normal
era_fm 8h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Sampai tertutup mulut tuan dia dibuatnya ehhh 😍 . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 23, 2017 6:30 AM
10,099
34 Normal
era_fm 9h ago
Nak kata posing dab, tak berapa nak tinggi sangat tangan tu. Apa nama posing yg sesuai untuk @erniezakri dan Syamel ni eh? #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 6:00 AM
760
2 Normal
era_fm 9h ago
Korang ada haiwan peliharaan korang yang cute dan kelakar? Apa kata hantarkan video atau gambar korang bersama haiwan peliharaan korang tu kat #NomborERADigi 016-5127777 . Gambar paling best nanti kitorang share kat Instagram ERA fm ok? Jangan lupa letak hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 23, 2017 5:30 AM
1,978
2 Normal
Posted: Oct 23, 2017 4:30 AM
neelofa
9,637
312 Normal
era_fm 11h ago
3 emoji terakhir yang korang guna describe perasaan korang dekat @neelofa. Apakah 3 emoji tu? 🤔 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 4:00 AM
674
1 Normal
era_fm 11h ago
Korang nk menang hadiah-hadiah menarik seperti tiket ke konsert dan wayang, secara PERCUMA ? Jom daftarkan maklumat korang untuk menyertai group Facebook Dakdak di website era.fm sekarang! #DakDakERA
era_fm 11h ago
Happy birthday buat pemain bowling negara, @syaidatulafifah . Semoga terus strike tepat ke dalam hati saya. Eh! Happy birthday ! #InstaSeleb
era_fm 12h ago
Sekali pandang dah macam adik beradik dah Siti Nordiana dengan Amy Mastura ni! 🤔 #InstaSeleb IG @sitinordiana
Posted: Oct 23, 2017 2:56 AM
2,462
5 Normal
era_fm 12h ago
Tahniah @faizalsaari, penyerang hoki negara dinobatkan dengan dua anugerah iaitu selaku Pemain Terbaik Sepanjang Kejohanan dan Penjaring Terbanyak Kejohanan di Hero Piala Asia, semalam. Terbaik dekat Asia beb! #AsiaCup2017 #MyHoki #MalaysianTigers
era_fm 13h ago
Ada sesiapa yang ingat lagu Baby Shark macam mana tak? Tiba-tiba lupa lirik lepas tengok @zul_ariffin ni 😌 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 1:13 AM
2,009
5 Normal
era_fm 14h ago
Main game pantun pulak . Hahaha in english memang ke laut 😂 @mamakputeh @sharif_zero #SuperSpontanSuperStar