Toggle navigation

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:49 PM (UTC)
77
0 Normal
hahahahaha terus jatuh hati dengan lagu ni !! Terbaik lah @haelhusaini . Super kreatif weh
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:59 PM (UTC)
48
0 Normal
Korang dah makan malam belum tu?? haa kalau takda idea nak makan apa, apa kata korang try masak macam @anna.aljuffrey buat dalam video ni. Aduh terliuqqq pulak 😨😨😨
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:34 AM (UTC)
85
0 Normal
Ambooiii tengok @shahthrgegar makan macam2 petang2 nie terliur pulak rasanya....kt mane la agaknyer tue..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 7:25 AM (UTC)
374
5 Normal
wah @ewanthrgegar .. hari minggu keluar makan aiskrim je ke. hihi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 4:10 AM (UTC)
288
1 Normal
Selesai temubual bersama @arajohari.. jap lagi korang layan video penuh lagu terbarunya " Bunga" di Youtube dan Facebook THR Gegar okay ! #cartahitsgegar @gegarkustik
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:10 AM (UTC)
75
0 Normal
@arajohari cerita pengalaman paling manis yang tak dapat dilupakan ketika zaman sekolah
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:50 AM (UTC)
101
0 Normal
Lagu "Warkah Untukku" akan dipertaruhkan di atas satu pentas yang besar tidak lama lagi. @arajohari komen sikit berkenaan itu
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:40 AM (UTC)
74
0 Normal
@arajohari tidak mewarisi bakat dari sesiapa dan sejak kecil lagi Ara simpan cita-cita untuk jadi penyanyi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:26 AM (UTC)
74
0 Normal
@arajohari cerita siapa komposer di sebalik lagu " Bunga ini..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:10 AM (UTC)
76
0 Normal
@arajohari cerita sikit single terbarunya " bunga" tentang apa..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 1:58 AM (UTC)
287
1 Normal
@arajohari dah ready ni untuk Carta Hits Gegar ! Jom dengarkan sekarang yaaaa!
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:54 AM (UTC)
460
5 Normal
Aiii @ewanthrgegar , pikir ape lagi... Angkat laa... Hihi...
#Repost @ewanthrgegar (@get_repost)
・・・
Tiba-tiba tulang rusuk bergetaran, apakah ini di namakan jodoh? Hiksss.... #eShaz
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 10:24 PM (UTC)
438
4 Normal
Selamat pagi semua... Bukak radioooo!!! @ewanthrgegar dah bersemangat nak teman korang sampai 10 pagi tuu... 😘
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:56 PM (UTC)
348
11 Normal
Netizen pun boleh rasa debaran @izaraaishahofficial malam ni ha.. Kredit video : IG @rizalman71
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:49 PM (UTC)
1,559
6 Normal
Tahniah @adib_khalid dan @izaraaishahofficial ! Semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat.. Kredit foto : @glamhall
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:17 PM (UTC)
1,327
13 Normal
MasyAllah.. cantiknya... #Repost @officialhlive (@get_repost)
・・・
Sangat manis Izara di malam pernikahannya bersama @adib_khalid. Semoga bahagia selamanya. #hlive #kakikongsi #adibizara 📷 : @ckayliow
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:03 PM (UTC)
86
1 Normal
Hahhh! ruponya banyok sungguh ayat-ayat ore puteh dikelantankan oleh sek demo ! kali ni @ewanthrgegar ajar @missfazura ayat-ayat omputeh yang diguna dalam perbualan harian orang Kelantan tau! Jom tengok video penuh kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 9:14 AM (UTC)
384
6 Normal
okay gais ! Jangan lupa dengarkan carta Hits Gegar minggu ini bersama DJ @nazzthr dan artis istimewa @arajohari dengan single terbarunya iaitu Bunga.. ikuti perkembangan lanjut Ara Johari sabtu ini, jam 10 pagi hingga 12 tengahari okay!
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 7:22 AM (UTC)
397
18 Normal
hehehehe ni ke istilah takut pada bayang-bayang sendiri?
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 3:15 AM (UTC)
139
1 Normal
Teringin nak tahu kat mana tempat yang paling menarik di Pantai Timur la ! Jom kongsikan kepada kami tempat-tempat yang menarik di Pantai Timur di nombor Gegar DIGI sekarang tau! #nomborGegarDigi #JomInternet