Toggle navigation
  Posted: Sep 8, 2012 7:54 AM FEED
83
0 Normal
era_fm 5y ago
Mereka yang kami raikan...

More posts from this user

Posted: Oct 23, 2017 8:30 AM
36
1 Normal
era_fm 43s ago
Taip @M dan nama pertama yang keluar dekat senarai korang kena date dengan @amiraaothman 😌😌 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 7:30 AM
3,851
12 Normal
era_fm 1h ago
Alahai comelnyaaaaaaaa @jihanmuse ! Sikit hari je lagi tu kan? Jaga diri elok-elok tau @jihanmuse ! #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 7:00 AM
641
2 Normal
era_fm 1h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Sampai tertutup mulut tuan dia dibuatnya ehhh 😍 . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 23, 2017 6:30 AM
5,721
18 Normal
era_fm 2h ago
Nak kata posing dab, tak berapa nak tinggi sangat tangan tu. Apa nama posing yg sesuai untuk @erniezakri dan Syamel ni eh? #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 6:00 AM
509
0 Normal
era_fm 2h ago
Korang ada haiwan peliharaan korang yang cute dan kelakar? Apa kata hantarkan video atau gambar korang bersama haiwan peliharaan korang tu kat #NomborERADigi 016-5127777 . Gambar paling best nanti kitorang share kat Instagram ERA fm ok? Jangan lupa letak hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 23, 2017 5:30 AM
1,368
2 Normal
Posted: Oct 23, 2017 4:30 AM
neelofa
6,405
202 Normal
era_fm 4h ago
3 emoji terakhir yang korang guna describe perasaan korang dekat @neelofa. Apakah 3 emoji tu? 🤔 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 4:00 AM
500
1 Normal
era_fm 4h ago
Korang nk menang hadiah-hadiah menarik seperti tiket ke konsert dan wayang, secara PERCUMA ? Jom daftarkan maklumat korang untuk menyertai group Facebook Dakdak di website era.fm sekarang! #DakDakERA
era_fm 4h ago
Happy birthday buat pemain bowling negara, @syaidatulafifah . Semoga terus strike tepat ke dalam hati saya. Eh! Happy birthday ! #InstaSeleb
era_fm 5h ago
Sekali pandang dah macam adik beradik dah Siti Nordiana dengan Amy Mastura ni! 🤔 #InstaSeleb IG @sitinordiana
Posted: Oct 23, 2017 2:56 AM
1,869
5 Normal
era_fm 5h ago
Tahniah @faizalsaari, penyerang hoki negara dinobatkan dengan dua anugerah iaitu selaku Pemain Terbaik Sepanjang Kejohanan dan Penjaring Terbanyak Kejohanan di Hero Piala Asia, semalam. Terbaik dekat Asia beb! #AsiaCup2017 #MyHoki #MalaysianTigers
era_fm 5h ago
Ada sesiapa yang ingat lagu Baby Shark macam mana tak? Tiba-tiba lupa lirik lepas tengok @zul_ariffin ni 😌 #InstaSeleb
Posted: Oct 23, 2017 1:13 AM
1,621
5 Normal
era_fm 7h ago
Main game pantun pulak . Hahaha in english memang ke laut 😂 @mamakputeh @sharif_zero #SuperSpontanSuperStar
Posted: Oct 23, 2017 12:43 AM
1,377
1 Normal
era_fm 7h ago
Cabaran yang kedua kita ada ayat penyata in english . Haha boleh tahan sengit diorang ni 😂 #SuperSpontanSuperStar #JoHaRaPagiERA
Posted: Oct 23, 2017 12:25 AM
1,184
5 Normal
era_fm 8h ago
Sempena final #SuperSpontanSuperStar nanti kita ada @mamakputeh dan @sharif_zero harini . Ni kita test diorang soal menyoal in english 😂 #JoHaRaPagiERA
Posted: Oct 23, 2017 12:09 AM
1,859
7 Normal
era_fm 8h ago
Jom layan #JoHaRaPagiERA sekarang . Kejap lagi kita ada tetamu finalist #SuperSpontanSuperStar 😀
Posted: Oct 22, 2017 2:30 PM
14,838
13 Normal
era_fm 18h ago
Nak pergi makan malam dekat mana tu Dato @ctdk ? 😍 #InstaSeleb