Toggle navigation
era_fm 266w ago
Rumah Terbuka ERA fm bersama Gaviscon.

More posts from this user

era_fm 36m ago
Hahaha bila Johan dengar Mak Jemah dekat ERA fm, be like ... #InstaSeleb #repost @hairulazreen Bila @jozlynnhanania dengar di radio Malaysia
era_fm 1h ago
Nampak sweet bila awak dengan belon tu . Tapi kan lagi sweet bila saya yang duk sebelah awak tu 😘 📷 : @khaibahar94 #InstaSeleb
era_fm 2h ago
Flawless nya . Hehe , Have a good day awak 😜 📷 : @raysharizrose #InstaSeleb
era_fm 2h ago
Layan jugak kan lagu baru @shahilaamzah ni. Ada siapa yg tak sabar tak nk dengar versi full nanti? 🙋‍♂️ #InstaSeleb
era_fm 3h ago
Happy birthday @haniff_hamzah , Semoga panjang umur senyum sokmo dan dimurahkan rezeki selalu / We lafff youuuu ❤️ #InstaSeleb #HaniffMasihMuda
era_fm 5h ago
@jozlynnhanania wakil daripada Kedah dan @radin_era wakil daripada Felda United . Power gak Radin ni 😂 @gb_gamesbond
era_fm 5h ago
@haniff_hamzah tanya agak agak korang punya ramalan untuk Kedah dan Felda United ni berapa kosong ? 😀
era_fm 5h ago
@radin_era dan senyum dia tu berpisah tiada Hehehe
era_fm 5h ago
Fuh Johan tengah training nak fight dengan @radin_era game pingpong jap lagi sempena Kedah yang akan bertemu dengan Felda United . 😀 @gb_gamesbond
era_fm 14h ago
Ingat lagi tak bila @bahiyyahaneesa datang #JoHaRa haritu ? Haa ni diorang belanja Knock-Knock @elizabethtsm dan Jampi @haelhusaini versi acapella . Yang full punya boleh checkout di Facebook dan Youtube @era_fm sekarang!
era_fm 15h ago
Macam iras iras someone lah , Korang rasa ? 😊 📷 : @shahilaamzah #InsatSeleb
era_fm 16h ago
Asyik duduk dekat pelamin orang lain je, bila nak duduk dekat pelamin kita pula 👉👈 #InstaSeleb IG @daiyantrisha
era_fm 17h ago
Sambil tutup mata, cuba taip nama kuih yang @elyanaofficial pegang ni. Jangan tipu ok! 😌😌😌 #InstaSeleb
era_fm 17h ago
Sekali tengok macam Ewal , Dua kali tengok macam buah hati saya 😜 📷 : @ewalofficial #InstaSeleb
era_fm 18h ago
Perghh korang tengok behind the scene filem Tombiruo Penunggu Rimba ni, aksi Zul Ariffin dan Faizal Hussein memang padu! Siapa yg dah layan cerita ni, cer review sikit!
#ERAkongsi @astroshaw #TombiruoMovie #PenungguRimba #SiapaTombiruo #NamanyaDigeruni @tombiruomovie #Tombiruo
era_fm 18h ago
Tahniah Malaysian Tiger menang keatas Pakistan pada aksi pertama Super 4 Piala Asia 2017 petang tadi. Malaysia akan bertemu India pada 19 Okt dan seterusnya Korea Selatan. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #repost @astroarenahd #PialaAsia2017 #MYHoki #AyuhMalaysiaku
era_fm 18h ago
Reaksi @bujibuchempel bila followers Instagram dia dah cecah 1 juta ... 😹 #InstaSeleb
era_fm 19h ago
Apa agaknya nama yang sesuai untuk kita panggil kuda yg @emma_maembongofficial tunggang ni? 🤔🤔🤔 #InstaSeleb
era_fm 19h ago
Abang kacak nak pergi mana tu petang petang ? hehe 😜 📷 : @fikryibrahim #InstaSeleb
era_fm 20h ago
Harga minyak mingguan berkuatkuasa tengah malam ini 19/10, sehingga 25/10. #HargaMinyak