Toggle navigation
  Posted: Sep 3, 2012 4:48 AM FEED
6
0 Earlybird
Nampaknya tiada sesiapa pun yang berjaya menjejaki #OrangMisteriGegar di lokasi pertama hari ini..Melepas RM1,500.. Beliau sebenarnya berada di MEDAN SELERA,TERMINAL BAS,PEKAN,PAHANG sebentar tadi..Jangan bersedih, khabarnya #OrangMisteriGegar akan menjejaki lokasi yang lain pula hari ini..Nak tau bila, kena sentiasa dengarkan THR GEGAR ok!

More posts from this user

Posted: Oct 23, 2017 5:00 AM
1
0 Normal
Alahai comelnya, tak sampai hati nak makan kalau ada corak macam meow! hehe
Posted: Oct 23, 2017 4:13 AM
25
1 Normal
Jom halo halo Rezz dekat whatsapp! Hanya hantarkan whatsapp ke nombor Gegar DIGI 0167369999 okayy! Jom internet caramu dengan Digi Prepaid Live. Nikmati Empat puluh lima GB hanya tiga puluh ringgit sebulan. Tertakluk tema. #JomInternet #NomborGegarDigi
Posted: Oct 23, 2017 2:59 AM
101
6 Normal
Jom teka,siapa dua jejaka hensem ni?? Ahahahaha
Posted: Oct 23, 2017 2:00 AM
40
0 Normal
Teruskan mendengar THR Gegar mengikut frekuensi kawasan korangg! Bagi yang berada diluar kawasan Pantai Timur, boleh dengarkan THR Gegar di Saluran Astro 863.
Posted: Oct 22, 2017 2:58 PM
91
0 Normal
Keputusan Akhir
Malaysia 1 - 2 India
Satu pencapaian yang harus Kita banggakan kerana pasukan Hoki Malaysia muncul selaku naib juara, dan pertama kali Mara ke perlawanan akhir dalam Piala Asia 2017.
#pialaasia2017
Posted: Oct 22, 2017 1:14 PM
159
0 Normal
Keputusan semasa Final Piala Asia 2017 Hoki.
🇲🇾 MALAYSIA 1 - 2 🇮🇳 INDIA
#pialaasia2017
Posted: Oct 22, 2017 12:21 PM
64
0 Normal
Keputusan semasa Piala Asia 2017 Hoki.
🇲🇾 MALAYSIA 0 - 1 🇮🇳 INDIA
#pialaasia2017
Posted: Oct 22, 2017 11:12 AM
90
1 Normal
@ewanthrgegar royakkk " Jupo semula ore kapong , lepah ni ambo maghi pulok "
Posted: Oct 22, 2017 11:09 AM
255
6 Normal
@anna.aljuffrey kasi LOVE Kat oreee Kelateyyyy
Posted: Oct 22, 2017 11:08 AM
114
2 Normal
@shahthrgegar mengucapkan terima kasih kepada semua orang Kelantan yang memeyyy baik dan sporting!
Posted: Oct 22, 2017 10:05 AM
102
0 Normal
Selesai acara pada hari ini.. Terima Kasih kepada semua yang hadir!!
Sempat lagi team @thrgegar buat kejutan hari jadi untuk @anna.aljuffrey hari ini. Selamat hari lahir Anna!!
Posted: Oct 22, 2017 9:45 AM
181
4 Normal
Posted: Oct 22, 2017 9:20 AM
106
0 Normal
Aris Kapilla antara artis Pantai Timur Dari Kelantan yang turut hadir pada hari ini
Posted: Oct 22, 2017 9:12 AM
124
0 Normal
Abang Eddie Hamid bersama Fan clubnya di Kelantan
Posted: Oct 22, 2017 8:54 AM
111
1 Normal
Ada kembar rupanya dalam @herowband_official ni laaaaaa..hehe
Posted: Oct 22, 2017 8:33 AM
184
3 Normal
Kru Gegar kami sibuk menguruskan pendaftaran bagi artis-artis Pantai Timur hantar profile mereka di THR Gegar
@ewanthrgegar baca Doa selamat sebelum acara bermula..
Posted: Oct 22, 2017 7:32 AM
158
2 Normal
@shahthrgegar dan @anna.aljuffrey bersama @herowband_official Dari Kuala Terengganu untuk acara minum petang bersama artis-artis Pantai Timur
Posted: Oct 22, 2017 7:25 AM
179
3 Normal
Sekarang @anna.aljuffrey @shahthrgegar dan @ewanthrgegar berada di Damia Cafe yang akan bersama dengan artis-artis Pantai timur jap lagi