Toggle navigation
User Image sinar_my Posted: Sep 1, 2012 3:19 PM (UTC)

FEED
10
0 Hefe

More posts from this user

User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 3:26 AM (UTC)

376
27 Normal
Umur yang sesuai untuk melangsungkan perkahwinan. Tag member anda yang single lagi tu. 😁

Kredit Tweet Padu
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 3:03 AM (UTC)

189
1 Normal
Dengarkan Episod 2 temubual Kak Bed bersama dengan Dr. Tengku Asmadi dalam #SembangSinar membicarakan tentang topik Golden Age dan memberikan sedikit ilmu "parenting". @abbyfana @drtengkuasmadi
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 1:47 AM (UTC)

1,611
54 Normal
Sakan betul eh diaorang ni bila dengar lagu hindustan. 😂 @jepsepahtu @angah_lawaking @rahimr2 #SinarKongsi #PagiDiSinar
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 12:59 AM (UTC)

878
10 Normal
Jangan tak percaya, @jepsepahtu pun selain dari jadi penyampai radio , dia pun boleh kerja sebagai technichian jugak tau. Tapi tak ramai yang tau, dia dengan ketua technichian kat sini je yang tau. 😂 #SinarKongsi #PagiDiSinar
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 12:49 AM (UTC)

1,254
20 Normal
Eh cikgu mana datang studio Sinar pagi ni. Ada buat lawatan sambil belajar kat sini dengan murid-murid ke?😂 #SinarKongsi #PagiDiSinar @angah_lawaking
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 12:45 AM (UTC)

985
25 Normal
@rahimr2 Ayim ada teka-teki untuk anda pagi ni, dalam banyak-banyak bunga, bunga apa yang warna hitam? #SinarKongsi 😛 #PagiDiSinar
User Image sinar_my Posted: Jan 23, 2018 12:37 AM (UTC)

2,259
44 Normal
Asalammualaikum dan Selamat Pagi. @jepsepahtu kata kat tempat ni bocor, tu yang dia guna payung dalam studio ni. 😂😂 #PagiDiSinar #SinarKongsi
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 11:59 PM (UTC)

313
3 Normal
Agaknya apa lah kisah yang nak dikongsikan oleh Pak Cik Nasi Lemak hari ini. Kalau nak tahu jom dengarkan #pagidisinar sekarang.
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 11:08 PM (UTC)

324
3 Normal
Macam biasa pada setiap SELASA kami akan buka KAUNTER ADUAN! Haa, marilah mengadu dengan kami! Jangan lupa taliannya 03 9543 2000 atau kalau malu dan segan, jangan risau ada talian SINAR DIGI. Jom call kami sekarang! #PagiDiSinar #SinarKongsi
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 3:38 PM (UTC)

2,413
164 Normal
Siapa pernah makan buah ni? #SinarKongsi 😁

Kredit Pesan Bonda
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 2:25 PM (UTC)

6,474
124 Normal
Rindunya suasana macamni bila balik kampung dulu. #SinarKongsi

Kredit IzwanHs
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 1:06 PM (UTC)

552
1 Normal
Yeay program #MyLittleHeroes#YusufBujibu akan disiarkan mulai 31 Januari 2018 ni. Tak sabar nak tengok gelagat “dua beradik” ni @theyusufiskandar & “abangnya”@bujibuchempel , tunggu jangan tak tunggu! Setiap Rabu jam 9 Malam hanya di Astro Ria & Ria Hd 👦🏻🐈 #eBu @hairulazreen @haniszalikha
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 12:30 PM (UTC)

804
6 Normal
Kalau anda pemandu Malaysia anda mesti faham perasaan ni kan? Check out sinar.my dan lihat situasi pemandu stress mana yang anda pernah lalui atau berkaitan dengan anda.
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 12:01 PM (UTC)

3,728
207 Normal
Anak desa sejati mesti tahu makanan ni kan? Cuba teka? #SinarKongsi 😀

Kredit: Aziz Mohd
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 11:02 AM (UTC)

2,300
10 Normal
Dulu dia kaki pukul, sekarang dia selalu ke masjid. Siapa sangka, hidayah Allah itu luas. #SinarKongsi #DoneDakwah #DakwahDigital 😢😢
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 10:01 AM (UTC)

4,088
337 Normal
Dalam banyak-banyak benda ni, mana satu yang anda selalu kena masa kecik-kecik dahulu? #SinarKongsi

Kredit JiwaKoyak Official
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 9:57 AM (UTC)

294
1 Normal
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 9:25 AM (UTC)

420
4 Normal
@adifashla, jangan percaya sangat dengan cikgu english awak tu, dia tu pun bukannya betul sangat. Full video anda boleh tengok di Facebook Sinar 😂😂 #SinarKongsi #SantaiSinar #SantaiSantaiJer
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 9:02 AM (UTC)

3,007
43 Normal
Comelnya dia. Baru nak terlena, sekali terkejut sebab ada orang bersin. 😍

#SinarKongsi
User Image sinar_my Posted: Jan 22, 2018 8:40 AM (UTC)

460
0 Normal
Sidang Media Anugerah Meletop Era 2018. Jangan lupa untuk mengundi Pagi Di Sinar, Sembang Sinar dan Santai Sinar untuk Program Radio Meletop ya! #SinarKongsi #AME2018