Toggle navigation
  Posted: Aug 31, 2012 2:06 AM
202
6 X-Pro II

More posts from this user

User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 11:01 AM (UTC)
931
4 Normal
era_fm 24m ago
Lepak-lepak malam ni di #Super40ERA , kita ada @zihasalleh in the houseeeee! Korang dh dengar lagu baru Ziha bertajuk Takkan Ini Cinta? Malam ni kita mintak @zihasalleh belanja sikit nak? Jangan lupa layan kat #Super40ERA malam ni ok?
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 10:56 AM (UTC)
740
4 Normal
era_fm 28m ago
Update harga minyak mingguan berkuat kuasa tengah malam ini (23/11) sehingga 29/11/2017. #HargaMinyak
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 10:30 AM (UTC)
1,869
1 Normal
era_fm 55m ago
Mood cuti korang On ❌ On ? Hehe 😜 📷 : @eleenaharris #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 9:30 AM (UTC)
4,362
15 Normal
era_fm 1h ago
Menghitung hati ke tuu ? Hehe 😘 📷 : @sufiansuhaimi_ #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 9:00 AM (UTC)
620
1 Normal
era_fm 2h ago
Korang ada video best yg nk di share kan dengan kitorang? Check out Facebook ERA fm sekarang, dan klik je pada tab 'Kongsi Video'. Video yg best, nanti kitorang share ok?

#KongsiVideoDiERA
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 8:30 AM (UTC)
3,413
8 Normal
era_fm 2h ago
Rindu nya nak tengok Adi Putra berlakon filem action .  Fuhh 😘 📷 : @adpadiputra #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 7:30 AM (UTC)
3,451
7 Normal
era_fm 3h ago
Eh eh handsome nya ni , Tengok Hafiz je terus rasa nak nyanyi lagu Kejar tu 😜 📷 : @hafizsuip #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 6:56 AM (UTC)
4,219
173 Normal
era_fm 4h ago
Siapa yg hati pedih hati sedih tu, boleh lah tag dia suruh tengok video @sharifah_sakinah yang ni 😂 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 6:30 AM (UTC)
7,370
15 Normal
era_fm 4h ago
Sekali tengok macam Ruhainies , Dua kali tengok macam ada iras Bakal Menantu Mak pulak 😜 📷 : @ruhainies7 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 5:30 AM (UTC)
4,964
6 Normal
era_fm 5h ago
Korang nak lunch kata mane je tu ? 😜 📷: : @farisha_irish #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 5:15 AM (UTC)
32,591
1,275 Normal
era_fm 6h ago
Calon boleh mendapatkan keputusan dari sekolah masing-masing selepas jam 10 pagi esok. Tag calon-calon yg akan ambil result UPSR tu! Mesti berdebar kan?

#UPSR2017
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 5:01 AM (UTC)
1,320
7 Normal
era_fm 6h ago
Cuti sekolah bulan depan nak bercuti kat mana eh? Korang ada gambar atau video best nak bercuti tak? Tak kira lah dalam atau luar negara, mana tahu nanti boleh bercuti bersama ye dak? Jom share gambar atau video tempat bercuti paling best korang di #NomborERADigi 016-5127777 dengan hashtag #TempatBercutiERA !
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 4:30 AM (UTC)
6,322
17 Normal
era_fm 6h ago
Fuhh Wani dan X-Pose ? Kalau colab ni macam gempak je ni . Korang nak diorang duet ? 😜 📷 : @wanikayrie #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 3:30 AM (UTC)
15,051
111 Normal
era_fm 7h ago
Korang akan react macam ni bila __________ ? 😜 📷 : @wanyhasrita #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 22, 2017 2:30 AM (UTC)
4,725
8 Normal
era_fm 8h ago
Jangan terbang tinggi tinggi sangat awak . Hehe 😘 📷 : @sufierashid #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 4:03 PM (UTC)
18,213
108 Normal
era_fm 19h ago
Happy birthday @sitinordiana ! Semoga terus dimurahkan rezeki dan happy selalu disamping orang-orang tersayangggg! #InstaSeleb #BirthdayArtis
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 2:30 PM (UTC)
6,957
10 Normal
era_fm 20h ago
Laa Amira rupa nya . Ingatkan siapa lah tadi cantik sangat . 😜 📷 : @amiraaothman #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 2:19 PM (UTC)
warisn9
radin_era
3,931
7 Normal
era_fm 21h ago
Thanks @warisn9 sudi lepak dgn @radin_era malam ni kat #super40era ! Korang jgn lupa request dan vote lagu baru Waris bertajuk This Is Pilah kat era.fm ok?
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 2:02 PM (UTC)
4,423
15 Normal
era_fm 21h ago
Aduh sedapnyaaaaaa @haelhusaini menyanyi live masa majlis resepsi Izara Aishah dan Adib Khalid, baru-baru ni 😍 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 1:30 PM (UTC)
7,025
10 Normal
era_fm 21h ago
Wahh @elizadsharifuddin , tengah practice racing ke tu? 😅 #InstaSeleb