Toggle navigation
  Posted: Aug 30, 2012 11:04 PM FEED
169
3 Amaro
era_fm 5y ago
Geng kadet remaja dgn JoHaRa

More posts from this user

Posted: Oct 20, 2017 3:30 PM
4,108
21 Normal
era_fm 5h ago
Alright jangan lupa gais esk untuk dengarkan #CartaERA40 bersama @nabilzira dan tetamu untuk minggu ini kita ada @nabila.razali tau . Banyak story best . Hehe 😜
Posted: Oct 20, 2017 2:30 PM
6,368
13 Normal
era_fm 6h ago
Eh asal nampak lain ni . Hehe 😜 📷 : @hezhazmi #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 1:00 PM
1,297
2 Normal
era_fm 7h ago
Terus dengarkan kami walau di mana jua korang berada. Boleh juga dengar menerusi era.fm atau menggunakan aplikasi ERA fm di App Store/Play Store ! #ERAMuzikHitTerbaik
Posted: Oct 20, 2017 12:44 PM
9,218
19 Normal
era_fm 7h ago
Alahai comelnya Johan dan anak-anak buat wish good luck utk Ozlynn yg akan berentap di semi final #superspontansuperstar malam ni dlm team #tenggilingtaiko 😍😍😍 #instaseleb @jozlynnhanania
Posted: Oct 20, 2017 12:30 PM
7,689
36 Normal
era_fm 8h ago
Elok elok awak duduk atas tu . Bukan apa takut terjatuh hati nanti 😜 📷 : @khaibahar94
 #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 12:01 PM
4,183
14 Normal
era_fm 8h ago
Kalau sebelum ni penyanyi ni Menahan Rindu, kali ni terpaksa pula dia Rintihan Rindu. @wanyhasrita kembali dengan single baru, dan kali ni dalam versi #ERAkustik ! Jom layan versi penuh kat Youtube ERA fm sekarang! #ERAkustik #WanyHasrita #RintihanRindu
Posted: Oct 20, 2017 10:30 AM
7,718
24 Normal
era_fm 10h ago
Boleh tak saya nak jadi orang yang bertuah untuk dapat bunga tu ? 😜 📷 : @irfannharis #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 9:30 AM
12,798
171 Normal
era_fm 11h ago
Cuba teka apa nama kucing Wany ni ? Hehe 😜 📷 : @wanyhasrita #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 8:30 AM
15,751
37 Normal
era_fm 12h ago
Cuba tag adik korang yang sweet macam adik El ni . Hehe 😘 📷 : @elfiraloy #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 7:30 AM
8,543
9 Normal
era_fm 13h ago
Majlis kita nanti jangan lupa senyum macam ni jugak tau 😜 📷 : @ekasharif #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 7:00 AM
2,322
14 Normal
era_fm 13h ago
Cantik kan Nabila Huda dalam Tombiruo Penunggu Rimba? Siapa suka watak Nabila, kita geng! #TombiruoMovie #PenungguRimba #SiapaTombiruo #NamanyaDigeruni @tombiruomovie
Posted: Oct 20, 2017 7:00 AM
2,169
2 Normal
era_fm 13h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Alahai cutenyaa dia ! Kalau dapat video ni mesti lagi best kan? 😍 . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
Posted: Oct 20, 2017 6:30 AM
5,786
40 Normal
era_fm 14h ago
Kacak nya Fattah , Senyum kat siapa tu macam tu ? 😕 📷 : @fattahaminz #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 4:30 AM
14,130
19 Normal
era_fm 16h ago
Candid paling comel dari Alif dan @neelofa 😜 📷 : @alifsatar #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 3:30 AM
19,828
22 Normal
era_fm 17h ago
Bila GF ajak selfie masa kita takde mood be like 😜 So sweet 😘 📷 : @aarondwiaziz #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 3:18 AM
2,508
23 Normal
era_fm 17h ago
😍😍😍 Tak sabarnya nak tgk showcase @jaz_hayat esok ! Siapa lagu fav dia yg ni ?
Posted: Oct 20, 2017 2:43 AM
3,144
66 Normal
era_fm 17h ago
Peminat My Secret Romance mesti kenal dgn pelakon ni kan? Ini peluang utk korang berjumpa Sung Hoon pada 28 Oktober, jam 7 malam di KLCC Plenary Hall dengan hanya menjawab 2 soalan mudah berserta 1 slogan menarik di website era.fm !
Posted: Oct 20, 2017 2:30 AM
7,813
8 Normal
era_fm 18h ago
Selamat pagi , Cantik nya view . Cuba teka kat mana ni ? 😜 📷 : @belladally #InstaSeleb
Posted: Oct 20, 2017 1:08 AM
4,948
0 Normal
era_fm 19h ago
Terima kasih @amiraaothman dan @syuhada_aminn datang lepak ngan #JoHaRa tadi . Goodluck jugak untuk pasukan Perak dan JDT untuk Semi Final Piala Malaysia 😀
era_fm 19h ago
@amiraaothman belanja single terbaru dia iaitu #MimpiIndah . Best tau . 😀