Toggle navigation
era_fm 267w ago
JoHaRa Pagi ERA lepak Dataran. Cari kitaorg kat sini...
  • ruffeyraz 267w ago

    Kalu kat lumuT, camne nak cari???huhuhu

More posts from this user

era_fm 4h ago
Taktahu nak cakap yang mana lagi cute . Hehe 😘 📷 : @mawarashid #InstaSeleb
era_fm 6h ago
Jom main kira-kira! Korang rasa apa jawapan untuk row yang terakhir tu. Hmm mcm susah je #KuizBest
era_fm 6h ago
Dari jauh saya tengok awak ni memang sesuai lah untuk saya . Hehe 😂 📷 : @official_aimantino #InstaSeleb
era_fm 8h ago
Selamat petang korang . Amira pesan siap baru balik kerja tu drive elok elok . Hati hati dan jaga jaga okay ? 😘 📷 : @amiraaothman #InstaSeleb
era_fm 9h ago
Apa  tajuk lagu yang sesuai dengan gambar ni ? 😜 📷 : @asad.motawh #InstaSeleb
era_fm 10h ago
Eyebag tu awesome sebenarnya . Hehe 😜 📷 : @saharulridzwan #InstaSeleb
era_fm 11h ago
Kadang kadang bila kawan kita ni asyik tanya pasal kita ni bukan sebab dia takde kerja nak buat , Tapi sebab dia letak kita ni lebih daripada seorang kawan, Setuju tak ? Tag SAHABAT korang yang paling korang sayang . @jaasuzuran / @danialzain1 #PengertianSahabat #JaaTV #ERAsolo
era_fm 11h ago
Siapa nak Wani cover lagu hindustan pakai baju ni ? Kalau nak cuba suggest lagu apa yang korang nak ? hehe CC @wanikayrie #InstaSeleb 😜
era_fm 12h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Ingatkan kapas dekat tangan tu, arnab rupanya! 😍 . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
era_fm 12h ago
Cuba cari mana burung dalam gambar ni ? #KuizBest 🐦
era_fm 12h ago
Korang ada haiwan peliharaan korang yang cute dan kelakar? Apa kata hantarkan video atau gambar korang bersama haiwan peliharaan korang tu kat #NomborERADigi 016-5127777 . Gambar paling best nanti kitorang share kat Instagram ERA fm ok? Jangan lupa letak hashtag #NomborERADigi tau!
era_fm 12h ago
Paling suka bila selfie lepastu lighting pulak on point . haha kan ? 😜 📷 : @puterisarahliyana #InstaSeleb
era_fm 12h ago
Wanna One akan tiba di Malaysia untuk bertemu peminat mereka buat pertama kali di Stadium Negara, Kuala Lumpur! Nantikan di ERA fm untuk maklumat lanjut!

#IMEMALAYSIA #WANNAONE #WANNABELOEVD #WANNAONEinKL #WANNABELOVEDinKL @ime_asia
era_fm 13h ago
Hahaha bila Johan dengar Mak Jemah dekat ERA fm, be like ... #InstaSeleb #repost @hairulazreen Bila @jozlynnhanania dengar di radio Malaysia
era_fm 14h ago
Nampak sweet bila awak dengan belon tu . Tapi kan lagi sweet bila saya yang duk sebelah awak tu 😘 📷 : @khaibahar94 #InstaSeleb
era_fm 15h ago
Flawless nya . Hehe , Have a good day awak 😜 📷 : @raysharizrose #InstaSeleb
era_fm 15h ago
Layan jugak kan lagu baru @shahilaamzah ni. Ada siapa yg tak sabar tak nk dengar versi full nanti? 🙋‍♂️ #InstaSeleb
era_fm 16h ago
Happy birthday @haniff_hamzah , Semoga panjang umur senyum sokmo dan dimurahkan rezeki selalu / We lafff youuuu ❤️ #InstaSeleb #HaniffMasihMuda
era_fm 18h ago
@jozlynnhanania wakil daripada Kedah dan @radin_era wakil daripada Felda United . Power gak Radin ni 😂 @gb_gamesbond