Toggle navigation

More posts from this user

User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 3:45 AM (UTC)

111
0 Normal
Inilah namanya kalau dah jodoh tak kemana, Tahniah Datuk Adi Putra dan Aida Yusof selamat bersatu kembali.. Kredit Instagram : @adpadiputra
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 12:12 AM (UTC)

232
4 Normal
Dapnyooooo Nasi Dagangggggg... Awak semua dah sarapan ke? Makan apa pagi ni? Kat mana makan tu? Share sikit dengan @ewan.gegar kat Ceria Pagi Hujung Minggu boleh?
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:11 PM (UTC)

169
4 Normal
Selamat pagi semuaaaa... Macam biasa la kat Ceria Pagi Hujung Minggu ni ada je soalan Cepu Besi Merapu dari @ewan.gegar ... Ok soalannya...
'Binatang Apakah Namanya Separuh Di Hutan Separuh Lagi Di Langit?' Heee...🤣 *Gambar sekadar hiasan ok
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 1:33 PM (UTC)

169
0 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 1:06 PM (UTC)

510
7 Normal
#LIVEupdateGegar sekitar majlis sambutan @akimahmad .. muda lagi rupanya Akim ni ha..
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 12:57 PM (UTC)

62
0 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:19 AM (UTC)

107
1 Normal
Terima kasih untuk korang yang tidak pernah jemu menonton video yang kami hasilkan! Korang memeyyyy terbaikkkkk !
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:04 AM (UTC)

1,076
15 Normal
Makan beradab Shellout.. boleh cuba lepas ni kalau ada yang nak kahwin tu.. 😝😝 Kredit : lawak_ker_der
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 9:07 AM (UTC)

121
0 Normal
@ewan.gegar dengan wife nak pergi mana tuuu? 😘

#Repost @ewan.gegar (@get_repost)
・・・
Telah habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa untuk dunia
Karena telah kuhabiskan
Sisa cintaku hanya untukmu

#eShaz #SyurgaCintaEshaz
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 8:08 AM (UTC)

334
2 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 7:20 AM (UTC)

103
0 Normal
@ewan.gegar ni kan, bila dia dengar lagu Relaku Pujuk nyanyian kumpulan Spider tu, perghhhh... Lain macam perginya wooo... Jiwa boleh kacau wooo... Banyak kenangan wehhh, susah nak cerita kat sini... Hehehe... Jadinya, kat #GegarPetang hari ni kita nak dengar cerita korang pasal 'Lagu Jiwa Kacau', lagu apa yang korang dengar tu boleh buat jiwa jadi kacau? Apa ssbabnya? Jom cerita dengan @ewan.gegar dan @suzanagegar ... Komen kat sini atau call je 0395439969 k..
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 6:31 AM (UTC)

1,167
23 Normal
Family siapa masih macam ni kalau musim raya?? 😂😂 Kredit instagram : lawak_ker_der
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 4:45 AM (UTC)

342
2 Normal
Hehehehe untung betul si ibu , sekali mengandung, keluar dapat kembar 3 terus.. comel pulak tu!
Kredit Instagram : @masturazahari_official
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 4:01 AM (UTC)

80
2 Normal
Siapa antara kawan korang paling tak suka, paling benci, fobia bila kena naik atas ni ?? Dah gemokk tu terima la kenyataan! @shahgegar ahahahah
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 3:06 AM (UTC)

283
0 Normal
Untungnyaa bapa si Hairul Azreen ni.. semoga bertambah-tambah rezeki @hairulazreen dan @haniszalikha akan datang nanti ya.. Kredit instagram : @hairulazreen
User Image gegar.my Posted: Jan 17, 2018 10:27 PM (UTC)

shahgegar
anna.aljuffrey
270
4 Juno
Bangun pagi apa lagi dengar #GegarPagi @gegar.my la. Bersama @shahgegar & @anna.aljuffrey. yayy jom sampaikan salam & ucapan anda! Rindu kat sape tuuuu? 😘
User Image gegar.my Posted: Jan 17, 2018 11:16 AM (UTC)

97
1 Normal
Ini merupakan harga terkini petrol dan diesel terbaru yang berkuat kuasa bermula tengah malam ini.
User Image gegar.my Posted: Jan 17, 2018 8:37 AM (UTC)

135
1 Normal
@ewan.gegar tak puas hati tu dengan @suzanagegar sebabnya berderet team lelaki kalah dalam Pantas Caras... Hahahaha... Takpe tahniah pada Nurul yang menang RM100.00 dan hamper tadi ya... Nanti ada panggilan berduit, wang terkumpul dah ada RM300.00 ni taw... #GegarPetang
User Image gegar.my Posted: Jan 17, 2018 8:02 AM (UTC)

672
34 Normal
Ingatkan bila dah jatuh tu terus bangun, ini dia panjangkan lagi part terbaring tu kasi lama sikit,, kuat betuiii dramaaa haa! Gigit kang!
Kredit : Man Getsu
User Image gegar.my Posted: Jan 17, 2018 7:27 AM (UTC)

108
0 Normal
Shushi ni kegemaran @suzanagegar , apam santan ni pulak @ewan.gegar yang suka layan... Kalau korang la kan, makanan yang bukan Melayu apa yang paling suka? Makanan dari Korea ke, Arab ke, Jepun ke... Tak kisah mana-mana negara, asalkan bukan Melayu punya... Jom cerita dengan #GegarPetang call je 0395439969 😘