Toggle navigation
  Posted: Aug 28, 2012 4:38 AM
37
4 Rise
Warga Sinar sambut hari jadi Abby Fana hari ni

More posts from this user

User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 3:40 PM (UTC)
837
4 Normal
Nampaknya sampai sini saja perjalanan @haidahafiz di #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:54 PM (UTC)
440
1 Normal
#RealitiSinar Episod 2. Disebalik apa yang lihat ini lah yang berlaku. Jom tengok gelagat penyampai Sinar dan orang - orang disebalik Sinar FM. Tonton Video Penuh di Facebook dan Youtube Sinar FM. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:28 PM (UTC)
493
12 Normal
@aishahjmm dan Sam innuendo dengan lagu Ceritera Cinta. #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:25 PM (UTC)
281
1 Normal
Fuhhhhhh! Dasyat betul persembahan @elyanaofficial dan @epuldrama . #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:05 PM (UTC)
443
11 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:59 PM (UTC)
325
1 Normal
Nyanyian yang cukup merdu malam ini dari @syurabadron dan @bobyusof di pentas #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:45 PM (UTC)
288
0 Normal
Wahhhh persembahan penuh tenaga dari @firmansiagian_jimijangkrix yang bergandingan dengan @mishaomar . #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:39 PM (UTC)
386
3 Normal
@theaqasha berganding dengan @tomokofficial malam ini untuk menyampaikan lagu cinta ini membunuhmu. #GegarVaganza
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 1:31 PM (UTC)
249
0 Normal
Tia Jimbara dan Aweera menyanyikan lagu Arjuna di pentas Gegar Vaganza malam ini. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 12:04 PM (UTC)
4,170
74 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 10:11 AM (UTC)
2,910
27 Normal
sinarfm 11h ago
Amboi, dia pun nak join operasi jgk ke? Haha 😂😂 #SinarKongsi

Kredit Nur Fitri Damia
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 9:09 AM (UTC)
4,397
14 Normal
sinarfm 12h ago
Semoga @missfazura mendapat umrah yang mabrur dan semoga segala urusan umrah di sana dipermudahkan olehNya. Amin. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 7:59 AM (UTC)
1,115
8 Normal
sinarfm 13h ago
Aduhaiii @jepsepahtu ni buat hal lah. Hahaha. Manalah datang suara besar tu, ingatkan ada orang terpijak katak tadi. 😂😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 7:07 AM (UTC)
306
0 Normal
sinarfm 14h ago
Macam mana dengan juri tetap dan juri jemputan #GegarVaganza minggu lepas? Komen juri semua nya yang membakar semangat bintang kita untuk terus bersinar terang lebih 10000w.
.
Jangan lupa saksikan Gegar Vaganza, Ahad jam 9 malam hanya di Astro Ria dan Ria HD dan GV Live+ di www.gegarvaganza.com.my jam 8.45 malam..
Digi
#BintangKembaliMenyengat #KasiUp1Kali
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 6:22 AM (UTC)
5,056
1,083 Normal
sinarfm 15h ago
Cuba teka cawan mana yang penuh dulu? #sinarkongsi 😁
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 4:59 AM (UTC)
802
2 Normal
sinarfm 16h ago
Comelnya Wais teman daddy dia nak pergi memancing. Good boy lah Wais ni!😁 #SinarKongsi #SepahtuSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 4:06 AM (UTC)
582
0 Normal
sinarfm 17h ago
9 Tips Mengekalkan Jantung Yang Sihat. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 19, 2017 2:51 AM (UTC)
4,249
55 Normal
sinarfm 19h ago
Bahagianya hati kalau dapat kek durian macam ni. 😂

Kredit 📷: Zairald Zainal
User Image sinarfm Posted: Nov 18, 2017 2:01 PM (UTC)
2,960
25 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 18, 2017 1:15 PM (UTC)
1,622
13 Normal
Dulu orang main dam haji pakai penutup botol je tau. Siapa pernah lalui zaman ni? #sinarkongsi