Toggle navigation
  Posted: Aug 23, 2012 4:25 AM FEED
35
3 X-Pro II
Sampul yg mana satu ada duit raya? cer teka?

More posts from this user

User Image sinarfm Posted: Nov 25, 2017 4:00 AM (UTC)
831
6 Normal
sinarfm 26m ago
Duit syiling zaman dulu - dulu.. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 25, 2017 3:00 AM (UTC)
2,138
31 Normal
Bang nak meehoon sup kuah asing satu.. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 25, 2017 2:01 AM (UTC)
6,958
220 Normal
Masih ingat tak almari macam ni? #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:45 PM (UTC)
761
9 Normal
sinarfm 12h ago
Ini kalau pengadil pun dah macam sekali berlawan dalam gelanggang macam mana ek 😂😭😂😭😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:45 PM (UTC)
3,492
52 Normal
sinarfm 12h ago
Terima kasih semua! Berapa bintang anda akan bagi untuk malam ni? #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:43 PM (UTC)
387
3 Normal
sinarfm 12h ago
Fuhhh! Sekali pandang ingat super hero mana tadi kan 😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:42 PM (UTC)
329
1 Normal
sinarfm 12h ago
Cameo malam ini! Datuk Malik Nor memang steady habis! #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:41 PM (UTC)
674
5 Normal
sinarfm 12h ago
Kalau ye pun nak tunjuk skill, tapi tu rumah orang oiii.. Habis rosak 😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:55 PM (UTC)
645
7 Normal
sinarfm 13h ago
Haha, @rahimr2 Ayim tak ada rupa macam coach langsung, macam Santa Claus adalah. 😂😂 #sinarkongsi #sepahtusinar #SepahtuReunionLive #LiveUpdateSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:44 PM (UTC)
451
0 Normal
sinarfm 13h ago
Champion punya turn nak bagi #Pickupline! Tapiiiiii harapannyaaa aduhai 😂😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:31 PM (UTC)
819
5 Normal
sinarfm 13h ago
Aduhai lain macam semut malam ni. Sampai tercampak - campak badan 😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:30 PM (UTC)
459
0 Normal
sinarfm 13h ago
Tahulah ada bunga malam ni, masing-masing nak tunjuk skill pickup line diaorang. @farahnabilahofficial 😂 #SinarKongsi #SepahtuSinar #SepahtuReunionLive #LiveUpdateSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:21 PM (UTC)
707
5 Normal
sinarfm 14h ago
Dah kenapa plk mop lantai macamni, buat hal lah @shuibsepahtu ni. 😂😂 #SepahtuReunionLive #SinarKongsi #SepahtuSinar #LiveUpdateSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:09 PM (UTC)
558
5 Normal
sinarfm 14h ago
Adoiii @jepsepahtu ni, Coach tu baru nak start kira dia dah start tumbuk dulu. #SinarKongsi #SepahtuSinar #SepahtuReunionLive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:05 PM (UTC)
570
2 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:58 PM (UTC)
4,543
16 Normal
sinarfm 14h ago
Alolololo.. Comelnya rambut @shuibsepahtu , terpikat orang sebelah 🌹 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:49 PM (UTC)
410
6 Normal
sinarfm 14h ago
Suasana di auditorium sebelum bermula #SepahtuReunionLive kejab lagi. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:43 PM (UTC)
19,615
154 Normal
sinarfm 14h ago
Cuba bagi 1 pickupline untuk gambar kat atas ni ❤️ #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:26 PM (UTC)
609
1 Normal
sinarfm 15h ago
Apalah yang diorang tengah bincangkan ni. #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:14 PM (UTC)
5,329
56 Normal