Toggle navigation
  Posted: Aug 16, 2012 1:01 AM
4
0 Hudson
Dengarkan @THR_GEGAR sekarang bersama @nasathr & @SuzanaTHRGegar dan Ustaz Nik Abdul Rahim..

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 1:23 PM (UTC)
468
10 Normal
hurmmmm pening ni jadi cikgu...
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 10:24 AM (UTC)
306
1 Normal
Negeri-negeri di pantai timur telah diberi amaran akan berlakunya hujan lebat yang berterusan dari Khamis (23 Nov) hingga Ahad (26 Nov). Jabatan Meteorologi Malaysia berkata, negeri Kelantan, Terengganu, Pahang dan Johor Timur mungkin akan terjejas.

Kredit : Astro Radio News
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 8:36 AM (UTC)
1,796
39 Normal
Ada yang cakap dorang ni dah kahwin? apa pendapat korang? ce komen sikit kat bawah .. hehe

Kredit ig : Fattzura.team
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 6:55 AM (UTC)
1,162
122 Normal
Apa yang biasa terkeluar dari mulut tu ha?? Kredit ig @otakpishang
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 6:54 AM (UTC)
145
0 Amaro
Teka teki teka tekuk
Ular mati atas pokok
Jom join Gegar Petang, hari abg @nasathr
ajak main teka teki..
Dan ada rm700 menanti korang sume
Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#pantascaras
#panggilanberduit
#sembangpetang
#tekatekigegar
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 3:15 AM (UTC)
99
0 Normal
Apa ya tempat paling menarik di Pantai Timur ? Kalau korang ada cadangan tempat-tempat menarik di Pantai Timur, korang boleh kongsikan di nombor Gegar DIGI sekarang okay! #JomInternet #NomborGegarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 10:30 PM (UTC)
667
5 Normal
Ok... Gambar ni betul-betul macho dan tampan si @shahthrgegar dan @ewanthrgegar ... Diorang gelarkan diri #ShaWan taw... Dengarnya #ShaWan nak ke Pantai Timur... Haaa, nantikan update dari diorang ok... 😚
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 10:18 PM (UTC)
466
2 Normal
Dua jejaka tampan dan macho @shahthrgegar dan @ewanthrgegar dah siap sedia teman korang hingga 10 pagi di #ceriapagiTHRGegar ... Jom sampaikan Salam Ceria Pagi bersama #ShaWan 😎

Ok nak tanya jugak, betul ke dkorang ni tampan dan macho? Hehehe...
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 8:30 AM (UTC)
116
2 Normal
Jomm kita layan jap @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey​ test power @alvinchong123 tekaaa nama artis menerusi mata dorang je ! Haaa kenal ke tak kenal ni ?? Video penuh tengok kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 7:44 AM (UTC)
186
1 Normal
MasyAllah.. cantiknya mataa diaaa!

Kredit ig : @filipefarias06
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 6:54 AM (UTC)
100
0 Clarendon
Jatuh cinta memang seronok
Selalunya orang jatuh kerana pandang pertama..
Bagaimana dengan mereka yang Jatuh Cinta Pandang Kedua.. mungkin korang orangnya, dan tentu ramai nak dengar,
jom join @suzanathrgegar dan @nasathr dalam Gegar Petang
Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#sembangpetang
#pantascaras
#panggilanberduit
#rondaronda
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 5:55 AM (UTC)
1,171
25 Normal
Siapa suka makanan ni?? Kredit ig : Seleratinggi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 3:53 AM (UTC)
1,217
6 Normal
Sesungguhnya solat itu tiang agama..dan tidak kira besar atau kecil nikmat yang diberi, belajarlah untuk sentiasa bersyukur..
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 2:37 AM (UTC)
76
1 Normal
Jom kongsi kepada kami tempat paling menarik yang ada di Pantai Timur sekarang! Korang Whatsapp aje kat nombor Gegar Digi tau! #JomInternet #nomborGegarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 1:57 AM (UTC)
304
1 Normal
Selesai dah pasangan Shawan ni....Ceria Ke Dokkk??Memeeearrr...esok pula ceria bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar jangan lupa deh..
#shawan
#ceriapagiTHRGegar
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:29 AM (UTC)
shahthrgegar
ewanthrgegar
287
1 Normal
Selamat hari kanak-kanak Antarabangsa semuaaaa! Ceria betul Ceria Pagi hari ni 😄😄😄
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:24 AM (UTC)
60
0 Normal
Macam mana nak tahu seseorang tu suka kanak-kanak untuk mereka terima sebagai pengajar di tadika atau taska
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:22 AM (UTC)
141
0 Normal
Bukan senang yaa nak urus ragam kanak-kanak ni tau. Sampai terbangun-bangun @shahthrgegar haaa 😂😂
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:56 PM (UTC)
120
0 Normal
Hahahaha happy semuaaaa dengar lagu Shark Do Do .. @shahthrgegar @ewanthrgegar pun semangat betul ajar dorang semua nari Shark Do Do
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:53 PM (UTC)
94
1 Normal
Memang betul kanak-kanak ni jujur habis!! Hahahahah