Toggle navigation
  Posted: Aug 15, 2012 10:47 AM
148
10 Normal
Bos,nak cuti boleh???

More posts from this user

User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 12:29 PM (UTC)
577
3 Normal
Episod 2 : Tak salah kalau nak rasa seronok atau excited terhadap sesuatu, tapi tengok keadaan sekeliling juga, jangan jadi macam Hang Omar Timor pula ya #HangOmarTimor
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 12:13 PM (UTC)
6,303
14 Normal
‪Bestnya tengok kegembiraan keluarga Datuk Seri Siti Nurhaliza ni, dan nak bagitahu juga yang dia tercalon dalam #TopHot2017 jangan lupa undi tau ‬
#HotSelebriti 📸 : @ctdk
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 9:27 AM (UTC)
753
0 Normal
Kalau dekat situ tak boleh parking, tapi kita nak parking kasih sayang dekat hati awak boleh tak? 🙈
#HotSelebriti 📸 : @eleenaharris
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 9:01 AM (UTC)
463
0 Normal
Peluang menang 2tiket ke Decode Dunia Juara Konsert Gegaran dengan jawap soalan mudah di www.hotfm.com.my
#DuniaJuaraKonsertGegaran
#KonsertGegaran
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 8:33 AM (UTC)
1,064
2 Normal
Petang ni apa plan korang semua? Kalau tak ada plan apa-apa, jom buat senaman jari dengan buat undian untuk Arja Lee di #TopHot2017
#HotSelebriti 📸 : @arjalee
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 8:00 AM (UTC)
2,324
3 Normal
Tengah pandang signboard #TopHot2017 ke tu Zizan? Korang jangan lupa undi abang kacak ni juga tau untuk pusingan pertama
#HotSelebriti 📸 : @zizanrazak869
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 7:41 AM (UTC)
867
0 Normal
Tengah tunggu siapa hensem-hensem ni Hafiz, tapikan lagi hensem kalau dia layak kepusingan seterusnya untuk #TopHot2017
#HotSelebriti 📸 : @hafizsuip
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 7:18 AM (UTC)
546
2 Normal
Jom cari ejen Hot FM yang dilaporkan hilang pada 25 November di Mydin Bukit Mertajam dan 26 November 2017 di Mydin Meru, Ipoh sebab boleh menang baucer Mudin RM200 tau. Jumpa di tarikh dan lokasi seperti yang diberitahu nanti
#Mydin60Tahun #Mydin
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 6:58 AM (UTC)
4,534
15 Normal
Jom mention member korang yang selalu excited bila jumpa makanan macam Aepul ni dan jangan lupa juga undi dia dalam #TopHot2017
#HotSelebriti 📸 : @aepul.roza
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 5:19 AM (UTC)
657
8 Normal
Mesti ramai yang rindu persembahan @neonbandmy dan @khaibahar94 ni betul tak, korang boleh tengok balik dekat youtube #HotTV dan jangan lupa undi dorang di #TopHot2017 dalam kategori FB Live Hot
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 4:34 AM (UTC)
927
4 Normal
Alahaiiii... kenapa degil sangat ni abang-abang #GengPagiHot , kan dah kena buli dengan @sarancak 😌... video penuh di youtube #HotTV
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 4:18 AM (UTC)
1,116
4 Normal
Harini orang Banting boleh standby di sekitar tempat anda sebab #HotFmHondaJazzZoomerz datang nak bagi macam-macam hadiah yang best dan eksklusif, 12.40 di The Store Banting, 2.40 di Kolej Matrikulasi Jugra dan 4.40 di Pantai Morib. Jumpa di sana!
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 3:48 AM (UTC)
737
0 Normal
Hasil undian lagu bertema pukul 11 harini dengan @zetty_hotfm di twitter Hot FM , kita layan Mencari Konklusi dari Hujan #MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 3:21 AM (UTC)
756
6 Normal
Tinggal lagi 2 hari je sebelum undian pusingan pertama tutup pada 24 November , jadi jangan lupa untuk terus undi artis kegemaran anda dalam #TopHot2017
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 3:02 AM (UTC)
337
0 Normal
Nak menang RM300? Senang je dengan saksikan program realiti RBC Mencari CEO Desa setiap hari Sabtu pukul 5.30petang di @tv3malaysia dan jawab soalan mudah dengan #GengPagiHot setiap hari isnin #CEODesa
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 2:30 AM (UTC)
zetty_hotfm
2,410
15 Normal
Jom teman Zetty on air sampai pukul 4petang dan boleh layan macam-macam lagu yang best dengan dia di #MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 2:08 AM (UTC)
18,731
268 Normal
Jom wish happy birthday dekat Siti Nordiana 🎂🍰🎂
#HotSelebriti 📸 : @sitinordiana
User Image hotfm976 Posted: Nov 22, 2017 12:06 AM (UTC)
1,521
4 Normal
Sangkut dalam kesesakkan? Jom hilangkan strees korang tu dengan gelak ketawa #GengPagiHot
Dengar Live : www.hotfm.com.my
#GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Nov 21, 2017 2:20 PM (UTC)
587
2 Normal
Amboi seronoknya @el_hotfm dapat cikgu yang cantik macam @cikgumeera ni, siap ajar subjek cinta lagi #MegaHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 21, 2017 12:52 PM (UTC)
cikgumeera
1,231
4 Normal
Malam ni El on air ditemani Cikgu Meera, jom kita join dorang on air sekali kejap lagi dalam #MegaHot