Toggle navigation
  Posted: Aug 14, 2012 4:36 AM
25
4 Rise
Pasangan Sedondon- Zaidi dan cik piah

More posts from this user

User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 8:01 AM (UTC)
76
10 Normal
Berapa duit sekolah anda zaman dulu? #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 7:00 AM (UTC)
1,426
33 Normal
Mana satu jawapan yang betul 😂? #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 6:01 AM (UTC)
2,360
20 Normal
Bila dapat mak jenis kreatif, ini lah jadinya.. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 5:31 AM (UTC)
246
2 Normal
Jom dengarkan #SembangSinar bersama Kak Bed dan jangan lupa untuk tinggalkan pesanan ringkas beserta tajuk lagu di ruangan komen Facebook Sinar yang akan dibacakan di segmen #SeleksiKuSinar. Teruskan mendengar Sinar FM - Menyinari Hidupmu. 
Anda juga boleh berinteraksi dan memberikan maklum balas bersama dengan penyampai #SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi 016-3260000. Kongsi sehingga 120GB dan panggilan tanpa had! Digi Postpaid Family hanya dari RM150 sebulan 😁 #SinarKongsi#JomInternet #TalianSinarDigi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 5:00 AM (UTC)
3,707
55 Normal
Hanya tuan kucing je yang memahami situasi kat atas ni.. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 4:00 AM (UTC)
3,373
167 Normal
Apa yang anda nak buat kalau ada alat ni.. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 2:48 AM (UTC)
1,174
42 Normal
Siapa yang melalui zaman kanak-kanak era 80an atau 90an, mesti pernah main permainan macam ni kan. Rindu lah dengan kenangan ni semua. #SinarKongsi
Kredit Facebook
User Image sinarfm Posted: Nov 22, 2017 2:21 AM (UTC)
443
3 Normal
Teruskan mendengar @sinarfm walau di mana pun anda berada. Jangan lupa simpan frekuensi ni ya! #SinarKongsi #FrekuensiSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 3:02 PM (UTC)
3,562
27 Normal
sinarfm 17h ago
Doa murah rezeki dan panjang umur. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 2:02 PM (UTC)
2,014
25 Normal
sinarfm 18h ago
Pensel box legend suatu masa dulu. #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 1:01 PM (UTC)
15,435
69 Normal
sinarfm 19h ago
Manisnya pasangan ni kan ❤️ #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 12:01 PM (UTC)
9,282
183 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 11:54 AM (UTC)
4,218
152 Normal
sinarfm 20h ago
Misteri bintang bergerak kini menjadi tanda tanya 😂 #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 11:01 AM (UTC)
2,891
23 Normal
sinarfm 21h ago
Semoga Allah pilih kita untuk menjadi mukmin yang hebat dan dimasukkan ke dalam Jannah. #SinarKongsi #DoneDakwah #DakwahDigital
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 10:40 AM (UTC)
4,911
63 Normal
sinarfm 21h ago
Perasaan salah on suis ni lebih menyakitkan daripada terlupa on suis 😭  #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 10:31 AM (UTC)
670
0 Normal
sinarfm 21h ago
Amaran ribut petir di Negeri Kedah, Penang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Kuala Lumpur dan Putrajaya petang ini - 21st Nov
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 10:01 AM (UTC)
515
4 Normal
sinarfm 22h ago
Dengar je perkataan bercuti semua mesti akan teruja kan? Tak kisah lah percutian dalam negara ke kat luar negara atau kat kampung yang penting kita dapat kenangan dan pengalaman. Jom kongsikan gambar anda bercuti di number 016 -3260000 untuk dikongsikan di platform Sinar! Anda juga boleh muatnaik gambar anda dengan menggunakan #TalianSinarDigi jika mahu kami repost gambar tersebut! #JomInternet #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 9:10 AM (UTC)
1,270
13 Normal
sinarfm 22h ago
Harini diaorang sedondon lah plk. Anda rasa siapa yang paling hebat pose, SY ke feeya? @feeyaiskandar @salihyaccob 😂😂 #SantaiSinar #SantaiSantaiJer
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 8:03 AM (UTC)
896
1 Normal
Bukan main lagi #SepahtuSinar bersama dengan @sitinordiana , @lankristal dan @syurabadron main game, tapi masing - masing macam kaki mengelat je ni.. Tak Caya? Jom tengok video ni. Full video di Facebook dan Youtube @sinarfm #SinarKongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 5:40 AM (UTC)
431
0 Normal
Jom dengarkan #SembangSinar bersama Kak Bed dan jangan lupa untuk tinggalkan pesanan ringkas beserta tajuk lagu di ruangan komen Facebook Sinar yang akan dibacakan di segmen #SeleksiKuSinar. Teruskan mendengar Sinar FM - Menyinari Hidupmu. 
Anda juga boleh berinteraksi dan memberikan maklum balas bersama dengan penyampai #SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi 016-3260000. Kongsi sehingga 120GB dan panggilan tanpa had! Digi Postpaid Family hanya dari RM150 sebulan 😁 #SinarKongsi#JomInternet #TalianSinarDigi