Toggle navigation
  Posted: Aug 7, 2012 8:15 AM
14
3 Hudson
Jom temankan @ZuraTHRGegar yang keseorangan di studio itu ya..Dengarkan Gegar Petang sehingga jam 7 petang ini ok!

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 11:40 PM (UTC)
45
0 Normal
Pertama kali @shahthrgegar dan @ewanthrgegar bergabung dkt Thr Gegar pagi ni. Walaupun dah lama berkawan hampir 13 tahun, ni first time diorg bergabung. Jadi pagi ni kitorg nak cerita pasal kawan. Cuba tag bestfriend korg kat comment ni 👇
#shawan
#ceriapagithrgegar
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:30 PM (UTC)
shahthrgegar
ewanthrgegar
126
2 Normal
Dah bangun belum tuuu? Bangun laaa.... Layan #ceriapagiTHRGegar bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar ni, buat pertama kalinya mereka digandingkan ni... Ok, kita gelarkan diorang #ShaWan ok tak? 🤣
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:49 PM (UTC)
88
0 Normal
hahahahaha terus jatuh hati dengan lagu ni !! Terbaik lah @haelhusaini . Super kreatif weh
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:59 PM (UTC)
51
1 Normal
Korang dah makan malam belum tu?? haa kalau takda idea nak makan apa, apa kata korang try masak macam @anna.aljuffrey buat dalam video ni. Aduh terliuqqq pulak 😨😨😨
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:34 AM (UTC)
89
0 Normal
Ambooiii tengok @shahthrgegar makan macam2 petang2 nie terliur pulak rasanya....kt mane la agaknyer tue..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 7:25 AM (UTC)
379
5 Normal
wah @ewanthrgegar .. hari minggu keluar makan aiskrim je ke. hihi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 4:10 AM (UTC)
292
1 Normal
Selesai temubual bersama @arajohari.. jap lagi korang layan video penuh lagu terbarunya " Bunga" di Youtube dan Facebook THR Gegar okay ! #cartahitsgegar @gegarkustik
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:10 AM (UTC)
75
0 Normal
@arajohari cerita pengalaman paling manis yang tak dapat dilupakan ketika zaman sekolah
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:50 AM (UTC)
101
0 Normal
Lagu "Warkah Untukku" akan dipertaruhkan di atas satu pentas yang besar tidak lama lagi. @arajohari komen sikit berkenaan itu
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:40 AM (UTC)
74
0 Normal
@arajohari tidak mewarisi bakat dari sesiapa dan sejak kecil lagi Ara simpan cita-cita untuk jadi penyanyi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:26 AM (UTC)
75
0 Normal
@arajohari cerita siapa komposer di sebalik lagu " Bunga ini..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:10 AM (UTC)
77
0 Normal
@arajohari cerita sikit single terbarunya " bunga" tentang apa..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 1:58 AM (UTC)
290
1 Normal
@arajohari dah ready ni untuk Carta Hits Gegar ! Jom dengarkan sekarang yaaaa!
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:54 AM (UTC)
464
5 Normal
Aiii @ewanthrgegar , pikir ape lagi... Angkat laa... Hihi...
#Repost @ewanthrgegar (@get_repost)
・・・
Tiba-tiba tulang rusuk bergetaran, apakah ini di namakan jodoh? Hiksss.... #eShaz
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 10:24 PM (UTC)
438
4 Normal
Selamat pagi semua... Bukak radioooo!!! @ewanthrgegar dah bersemangat nak teman korang sampai 10 pagi tuu... 😘
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:56 PM (UTC)
348
11 Normal
Netizen pun boleh rasa debaran @izaraaishahofficial malam ni ha.. Kredit video : IG @rizalman71
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:49 PM (UTC)
1,563
6 Normal
Tahniah @adib_khalid dan @izaraaishahofficial ! Semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat.. Kredit foto : @glamhall
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:17 PM (UTC)
1,328
13 Normal
MasyAllah.. cantiknya... #Repost @officialhlive (@get_repost)
・・・
Sangat manis Izara di malam pernikahannya bersama @adib_khalid. Semoga bahagia selamanya. #hlive #kakikongsi #adibizara 📷 : @ckayliow
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:03 PM (UTC)
86
1 Normal
Hahhh! ruponya banyok sungguh ayat-ayat ore puteh dikelantankan oleh sek demo ! kali ni @ewanthrgegar ajar @missfazura ayat-ayat omputeh yang diguna dalam perbualan harian orang Kelantan tau! Jom tengok video penuh kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 9:14 AM (UTC)
385
6 Normal
okay gais ! Jangan lupa dengarkan carta Hits Gegar minggu ini bersama DJ @nazzthr dan artis istimewa @arajohari dengan single terbarunya iaitu Bunga.. ikuti perkembangan lanjut Ara Johari sabtu ini, jam 10 pagi hingga 12 tengahari okay!