Toggle navigation

More posts from this user

Dulu2 main tarik pelepah...skg ni kita main tarik2 pakai reject sticker...insyaAllah sticker korg order x buat camni...😜
#TM babi...makan duit kiri kanan last2 tak boleh...harap2 mati lah ceo dia...
Semalam udah membalap..hari ni mari merunner.. perlukan runner?contact @jelan_4dl3r ... .
perlukan #essentialoils #younglivingmurah contact @ylbydolceryna or @naturalby_alysa ...
.
perlukan khidmat printing dari atas ke bawah #banner #bunting #sticker #baju #tshirt , hubungi @allaboutprinting ....
Dah puas jalan kan....meh sini tlg keje pulak.... Berminat nak #buatbaju #premiumitemsandgift #cenderahati #cenderahatisekolah #buatbanner #buntingmurah #stickermurah #mcm2lagi bole roger @allaboutprinting di talian 📲0135405540...malu nak call? Whatsapp pon bole...
🎂Hepi besdei adik👶🏻..harap jd pembalap litar satu hari nnt..tp dgr moto start pun dah menggelupur..uwek uwek..😂 Now otw ke ape ntah nama dia...mcm jeti senibong kot jauh dia...oh pitam.... #aqylbirthdayvacation #cuti2perth #aqylazlan #alysazlan #afrynazlan #triptoperth #duitnajibkeciksgt #duitnajibsohai
Pergi ke kedai membeli lepat,
Lepat dimakan bersama Aparoo,
Binatang apa sedap melompat,
Roo roo buat rendang kangaroo..
#caversham #cavershamwildlifepark #kangaroo #wallaby #cuti2perth #vacaymode
Acah2 org tempatan..... Masjid selayang je ni.... lepas ni sambung jalan ke ulu yam pulak... #cuti2perth #rockingham #arrukunmosque #arrukunmasjidrockingham