Toggle navigation
User Image gegar.my Posted: Aug 3, 2012 4:56 PM (UTC)

FEED
5
0 Rise
Pekena kopi kaw panas malam2 ni best juga kan... ;-)

More posts from this user

User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 10:31 AM (UTC)

137
1 Normal
Kini Real Spin hadir dengan vokalis yang merupakan adik kepada arwah Achik Spin iaitu Khalis yang dikatakan seakan-akan sama suaranya dengan arwah Achik Spin.. nak tahu lebih lanjut? Jangan lupa #Cartahitsgegar sabtu ini bersama @nazzgegar dan artis istimewa,  iaitu @realspin_official.. #cartahitsgegar
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 10:02 AM (UTC)

249
3 Normal
Sedaknyoooo petey-petey gini gakk buleh makey bihun sup daging + perut lembu.. thorrrbaik!
Kredit : @jiwakelantan
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 9:31 AM (UTC)

224
0 Normal
Betul ke @sharnaazahmad dan @noornabila bakal menimang cahaya mata tak lama lagi?? Kisah lanjut jom baca kat website gegar.my okay!
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 8:02 AM (UTC)

40
0 Normal
Korang yang ada boomerang menarik nak dikongsi, boleh terus ke nombor Gegar DIGI kami yaa 016-7369999 sekarang , untuk kami kongsikan ke semua laman sosial Gegar okayyy! #JomInternet #NomborGegarDIGI
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 7:30 AM (UTC)

255
1 Normal
Hahaha kelakar betul laaa @markadam1079 ni.. habis rosak durian tuuu.. 😂 😂
Kredit instagram : @markadam1079
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 6:37 AM (UTC)

166
2 Normal
Syurga nikmat buat kucing.. hehehe

Kredit : 9gag,malaysian
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 5:29 AM (UTC)

631
17 Normal
Siapa pernah buat belon ni macam ni kita geng.. 😁😁😁 Kredit : @jiwakelantan
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 3:45 AM (UTC)

1,660
8 Normal
Inilah namanya kalau dah jodoh tak kemana, Tahniah Datuk Adi Putra dan Aida Yusof selamat bersatu kembali.. Kredit Instagram : @adpadiputra
User Image gegar.my Posted: Jan 19, 2018 12:12 AM (UTC)

350
4 Normal
Dapnyooooo Nasi Dagangggggg... Awak semua dah sarapan ke? Makan apa pagi ni? Kat mana makan tu? Share sikit dengan @ewan.gegar kat Ceria Pagi Hujung Minggu boleh?
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:11 PM (UTC)

278
4 Normal
Selamat pagi semuaaaa... Macam biasa la kat Ceria Pagi Hujung Minggu ni ada je soalan Cepu Besi Merapu dari @ewan.gegar ... Ok soalannya...
'Binatang Apakah Namanya Separuh Di Hutan Separuh Lagi Di Langit?' Heee...🤣 *Gambar sekadar hiasan ok
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 1:33 PM (UTC)

345
1 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 1:06 PM (UTC)

802
12 Normal
#LIVEupdateGegar sekitar majlis sambutan @akimahmad .. muda lagi rupanya Akim ni ha..
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 12:57 PM (UTC)

76
0 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:19 AM (UTC)

119
1 Normal
Terima kasih untuk korang yang tidak pernah jemu menonton video yang kami hasilkan! Korang memeyyyy terbaikkkkk !
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 11:04 AM (UTC)

1,649
36 Normal
Makan beradab Shellout.. boleh cuba lepas ni kalau ada yang nak kahwin tu.. 😝😝 Kredit : lawak_ker_der
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 9:07 AM (UTC)

134
0 Normal
@ewan.gegar dengan wife nak pergi mana tuuu? 😘

#Repost @ewan.gegar (@get_repost)
・・・
Telah habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa untuk dunia
Karena telah kuhabiskan
Sisa cintaku hanya untukmu

#eShaz #SyurgaCintaEshaz
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 8:08 AM (UTC)

459
3 Normal
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 7:20 AM (UTC)

112
0 Normal
@ewan.gegar ni kan, bila dia dengar lagu Relaku Pujuk nyanyian kumpulan Spider tu, perghhhh... Lain macam perginya wooo... Jiwa boleh kacau wooo... Banyak kenangan wehhh, susah nak cerita kat sini... Hehehe... Jadinya, kat #GegarPetang hari ni kita nak dengar cerita korang pasal 'Lagu Jiwa Kacau', lagu apa yang korang dengar tu boleh buat jiwa jadi kacau? Apa ssbabnya? Jom cerita dengan @ewan.gegar dan @suzanagegar ... Komen kat sini atau call je 0395439969 k..
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 6:31 AM (UTC)

1,399
30 Normal
Family siapa masih macam ni kalau musim raya?? 😂😂 Kredit instagram : lawak_ker_der
User Image gegar.my Posted: Jan 18, 2018 4:45 AM (UTC)

387
2 Normal
Hehehehe untung betul si ibu , sekali mengandung, keluar dapat kembar 3 terus.. comel pulak tu!
Kredit Instagram : @masturazahari_official