Toggle navigation
  Posted: Aug 3, 2012 4:56 PM
5
0 Rise
Pekena kopi kaw panas malam2 ni best juga kan... ;-)

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 6:55 AM (UTC)
513
65 Normal
Apa yang biasa terkeluar dari mulut tu ha?? Kredit ig @otakpishang
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 6:54 AM (UTC)
82
0 Amaro
Teka teki teka tekuk
Ular mati atas pokok
Jom join Gegar Petang, hari abg @nasathr
ajak main teka teki..
Dan ada rm700 menanti korang sume
Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#pantascaras
#panggilanberduit
#sembangpetang
#tekatekigegar
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 3:15 AM (UTC)
77
0 Normal
Apa ya tempat paling menarik di Pantai Timur ? Kalau korang ada cadangan tempat-tempat menarik di Pantai Timur, korang boleh kongsikan di nombor Gegar DIGI sekarang okay! #JomInternet #NomborGegarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 10:30 PM (UTC)
563
4 Normal
Ok... Gambar ni betul-betul macho dan tampan si @shahthrgegar dan @ewanthrgegar ... Diorang gelarkan diri #ShaWan taw... Dengarnya #ShaWan nak ke Pantai Timur... Haaa, nantikan update dari diorang ok... 😚
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 10:18 PM (UTC)
403
2 Normal
Dua jejaka tampan dan macho @shahthrgegar dan @ewanthrgegar dah siap sedia teman korang hingga 10 pagi di #ceriapagiTHRGegar ... Jom sampaikan Salam Ceria Pagi bersama #ShaWan 😎

Ok nak tanya jugak, betul ke dkorang ni tampan dan macho? Hehehe...
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 8:30 AM (UTC)
109
0 Normal
Jomm kita layan jap @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey​ test power @alvinchong123 tekaaa nama artis menerusi mata dorang je ! Haaa kenal ke tak kenal ni ?? Video penuh tengok kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 7:44 AM (UTC)
173
1 Normal
MasyAllah.. cantiknya mataa diaaa!

Kredit ig : @filipefarias06
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 6:54 AM (UTC)
95
0 Clarendon
Jatuh cinta memang seronok
Selalunya orang jatuh kerana pandang pertama..
Bagaimana dengan mereka yang Jatuh Cinta Pandang Kedua.. mungkin korang orangnya, dan tentu ramai nak dengar,
jom join @suzanathrgegar dan @nasathr dalam Gegar Petang
Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#sembangpetang
#pantascaras
#panggilanberduit
#rondaronda
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 5:55 AM (UTC)
1,094
25 Normal
Siapa suka makanan ni?? Kredit ig : Seleratinggi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 3:53 AM (UTC)
1,159
5 Normal
Sesungguhnya solat itu tiang agama..dan tidak kira besar atau kecil nikmat yang diberi, belajarlah untuk sentiasa bersyukur..
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 2:37 AM (UTC)
69
1 Normal
Jom kongsi kepada kami tempat paling menarik yang ada di Pantai Timur sekarang! Korang Whatsapp aje kat nombor Gegar Digi tau! #JomInternet #nomborGegarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 1:57 AM (UTC)
294
1 Normal
Selesai dah pasangan Shawan ni....Ceria Ke Dokkk??Memeeearrr...esok pula ceria bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar jangan lupa deh..
#shawan
#ceriapagiTHRGegar
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:29 AM (UTC)
shahthrgegar
ewanthrgegar
278
1 Normal
Selamat hari kanak-kanak Antarabangsa semuaaaa! Ceria betul Ceria Pagi hari ni 😄😄😄
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:24 AM (UTC)
58
0 Normal
Macam mana nak tahu seseorang tu suka kanak-kanak untuk mereka terima sebagai pengajar di tadika atau taska
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:22 AM (UTC)
135
0 Normal
Bukan senang yaa nak urus ragam kanak-kanak ni tau. Sampai terbangun-bangun @shahthrgegar haaa 😂😂
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:56 PM (UTC)
116
0 Normal
Hahahaha happy semuaaaa dengar lagu Shark Do Do .. @shahthrgegar @ewanthrgegar pun semangat betul ajar dorang semua nari Shark Do Do
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:53 PM (UTC)
91
1 Normal
Memang betul kanak-kanak ni jujur habis!! Hahahahah
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:43 PM (UTC)
65
0 Normal
Macam mana penjaga atau cikgu yang mengurus pelbagai ragam kanak-kanak di tadika ataupun di sekolah?
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:30 PM (UTC)
213
1 Normal
Tetamu cilik harini maiii studio teman abang abang kacak @ewanthrgegar dan @shahthrgegar sempena hari kanak-kanak antarabangsa! Hehehe comel semuaaaa
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 9:55 PM (UTC)
166
0 Normal
Selamat pagi THR Gegar! Jom dengarkan Ceria Pagi THR Gegar dan sampaikan salam Ceria Pagi korang bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar sekarang okayyy! Apa korang nak cakap kat ShaWan ni??#ceriapagiTHRGegar #shawan