Toggle navigation
  Posted: Jul 26, 2012 7:00 AM
135
12 Walden
Cik Mek Dejavu #amkrew @REALFAFAU

More posts from this user

User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 2:51 PM (UTC)
253
2 Normal
Kalau korang suka gabungan dua suara @mrhazama1 dan @aydajebat , jangan lupa undi mereka dalam #TopHot2017
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 2:11 PM (UTC)
847
3 Normal
Mesti ramai yang tahu lagu Sejarah Mungkin Berulang betul tak, tapi korang tahu tak yang Tomok pun ada #TopHot2017 , so jangan buang masa undi dia juga sebelum undian ditutup esok
#HotSelebriti 📸 : @tomokofficial
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 1:04 PM (UTC)
430
1 Normal
Penat ikut pergi shopping sampai tertidur anak baba @ajakshiro
#GengHotFM #GengPagiHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 12:07 PM (UTC)
aarondwiaziz
shaheizy_sam
rajailya
fattahaminz
syafiqkylez
10,404
664 Normal
Kalau dalam bahaya, superhero mana yang akan selamatkan korang? Pilih cepat :P
#gurauje #JusticeLeagueMalaysia #JusticeLeagueMalaya
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 11:07 AM (UTC)
28,580
285 Normal
Akhirnya segala persoalan tentang apa yang berlaku diantara Fattah Amin dan Fazura telah terjawab, apa pun kami nak ucapkan tahniah diatas pertunangan pada 13 November lalu
#HotFMUpdate #FattZura #FattahAmin #Fazura
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 10:23 AM (UTC)
5,025
24 Normal
Sara dah ada dekat Royale Chulan Kuala Lumpur untuk sidang media rasmi Fattah Amin dan Fazura, nak tahu apa cerita boleh stay tune di Facebook Hot FM
#HotFMUpdate
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 8:54 AM (UTC)
1,009
11 Normal
Wah seronoknya @haziq_hotfm dengan family bercuti dekat Korea, siapa pernah pergi sana.. angkat tangan
#GengHotFM #MegaHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
800
1 Normal
Firdaus terkejut bila mengetahuinya Zikri meluahkan perasaannya kepada Melur, agak-agaknya Melur terima atau tak? Kalau nak tahu apa terjadi, jom saksikan #MochaKauBahagia secara eksklusif di Tonton. Dibawakan khas oleh #McCafe
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 7:55 AM (UTC)
2,724
7 Normal
Siapa dekat sini dah layan lagu Aku Cinta dari @syamel_official dan Ernie Zakri? Dan nak bagitahu juga ni jangan lupa undi mereka dalam #TopHot2017 tau
#HotSelebriti 📸 : @erniezakri
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 7:33 AM (UTC)
389
1 Normal
Jom cari ejen Hot FM yang dilaporkan hilang pada 25 November di Mydin Bukit Mertajam dan 26 November 2017 di Mydin Meru, Ipoh sebab boleh menang baucer Mudin RM200 tau. Jumpa di tarikh dan lokasi seperti yang diberitahu nanti
#Mydin60Tahun #Mydin
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 6:55 AM (UTC)
435
0 Normal
Jangan lupa saksikan replika botol syampu terbesar di Malaysia oleh Sunsilk Hijab Recharge bermula 23november hingga 26november dekat Giant Stadium Shah Alam #Sunsilk #SunsilkHijabRecharge
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 6:35 AM (UTC)
463
1 Normal
Mungkin ada Rapuh bila tengok abang-abang @nastiamusic ni dan jangan biarkan rapuh tu jadi penghalang untuk korang semua undi mereka dalam #TopHot2017
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 6:10 AM (UTC)
12,220
84 Normal
Apa ayat paling sweet korang boleh bagi untuk Farah Nabilah ni?
#HotSelebriti 📸 : @farahnabilahofficial
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 5:20 AM (UTC)
802
2 Normal
Ada yang sama macam #GengPagiHot tak bila tahu satu hari je lagi nak gaji, kalau ada jom mention orang tu
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 4:43 AM (UTC)
609
7 Normal
Hot Scoop - Episode 60
Jom kita tengok minggu ni @sarancak nak share artis artis drama yang confirm korang minat!
Kalau nak tahu pasal diaorang ni semua, kena lah tengok video ni sampai habis dekat youtube #HotTV
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 4:17 AM (UTC)
482
2 Normal
Ada yang minat Lagu Untuk Laila dari @akim_themajistret tak? Kalau ada jangan lupa undi mereka dalam #TopHot2017 sebelum undian ditutup pada 24 November ini
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 3:49 AM (UTC)
850
0 Normal
Jom layan lagi @6ixthsenseofficial yang jadi juara lagu bertema hasil undian korang di twitter Hot FM dengan @zetty_hotfm #MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 3:31 AM (UTC)
614
0 Normal
Terdapat 3,000 sekolah yang kurang baik dengan ramai kanak-kanak kurang bernasib baik di Malaysia. Pergi ke hotfm.com.my untuk mengetahui bagaimana anda boleh membantu!"
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 3:09 AM (UTC)
432
0 Normal
Peluang menang 2tiket ke Decode Dunia Juara Konsert Gegaran pada 2 Disember nanti dengan jawap soalan mudah di www.hotfm.com.my
#DuniaJuaraKonsertGegaran
#KonsertGegaran
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 2:45 AM (UTC)
437
1 Normal
Jangan lupa untuk terus mengundi artis kegamaran korang semua di #TopHot2017 pada pusingan pertama sebelum undian ditutup pada 24 November