Toggle navigation
  Posted: Jul 21, 2012 10:36 AM FEED
110
4 Normal
Album Zikir Terapi Diri yg baru kini di iTunes. Mohon maaf versi sebelum ini instrumental #fb

More posts from this user

User Image hafizhamidun Posted: Oct 24, 2017 5:49 AM
2,100
12 Normal
Ada ni, nak LIVE dekat Instagram & Facebook @mediahiburanofficial jam 2 ptg jap lagi.
User Image hafizhamidun Posted: Oct 24, 2017 12:20 AM
2,109
40 Normal
User Image hafizhamidun Posted: Oct 23, 2017 5:48 PM
1,651
25 Normal
Fuh, dah masuk iTunes dah single baru @bobyusof #TerbuangDalamPelukan ! Download la cepat!! 🌝💪🏻
User Image hafizhamidun Posted: Oct 22, 2017 5:36 PM
4,973
29 Normal
Actually kat seat audience tadi kami main-main jadi juri jugak! Pasal pitching, pasal music, pasal show hehehe.
Haha nice to see u @omarkrk ! We should work together soon!
#AFMegastar
User Image hafizhamidun Posted: Oct 22, 2017 11:45 AM
2,514
110 Normal
EKSKLUSIF: Single terbaru @bobyusof untuk final AF Megastar malam ni #TerbuangDalamPelukan dah pun ada di YouTube Arteffects Records! Terbitan @arteffectsrecords
#AFMegaStar
#BobYusof
User Image hafizhamidun Posted: Oct 22, 2017 6:37 AM
8,661
200 Normal
Nak cari tempat makan paling sempoi kat KL/Selangor petang ni, cadangan please...
User Image hafizhamidun Posted: Oct 21, 2017 6:21 PM
3,167
102 Clarendon
Lama dah saya compose lagu ni, 6 tahun dulu. Malam ni @bobyusof akan perform sebagai single baru di #AFMegaStar. All the best Bob untuk #TerbuangDalamPelukan
User Image hafizhamidun Posted: Oct 21, 2017 6:33 AM
2,315
8 Normal
Program charity hari ni, di iM4U Sentral. Thanks #EnsanyGlobal for inviting.
User Image hafizhamidun Posted: Oct 20, 2017 1:00 PM
4,016
95 Normal
Belanja sikit chorus lagu baru untuk @bobyusof final #AFMegaStar esok #TerbuangDalamPelukan. 🎸: @fuad_ko
User Image hafizhamidun Posted: Oct 20, 2017 10:17 AM
1,741
32 Normal
Introducing my cat to vegetables mix with chicken and @oleamarsilia seems to like it, for now
User Image hafizhamidun Posted: Oct 20, 2017 5:59 AM
1,722
15 Normal
I am coming to #EnsanyGlobal Humanity Bazaar event tomorrow! See you at 12pm!
THROW KINDNESS AROUND LIKE CONFETTI

Ensany Malaysia Humanitarian Organisation cordially invites you to support our 1st Bazaar for Humanity on 21st October 2017 from 9am – 8pm at IM4U Sentral
User Image hafizhamidun Posted: Oct 19, 2017 4:12 PM
8,051
27 Normal
Selesai program di Tanah Merah, singgah di HUSM Kubang Kerian, ziarah pesakit cilik, baru habis pembedahan tumor. Maaf cuma dapat bergambar dengan staf nurse saja. Moga keluarga pesakit tabah dan diberi kecekalan, moga adik disembuhkan dengan penuh kekuatan Amin.
User Image hafizhamidun Posted: Oct 19, 2017 3:18 PM
2,313
26 Sierra
SOALAN dari adik pelajar tadi, dia tanya macammana nak konsisten, istiqamah. Jawapan saya...
1) Buat
2) Repeat
3) Upgrade.
User Image hafizhamidun Posted: Oct 19, 2017 11:00 AM
5,553
188 Normal
Marah marah manja je. :) tengok tak?? ☺️😛 #MrHijab
User Image hafizhamidun Posted: Oct 19, 2017 3:46 AM
4,894
236 Normal
Sapa doh Kelate. Ok bagitau nak makan kat mana please!!!
User Image hafizhamidun Posted: Oct 18, 2017 10:33 AM
4,305
157 Gingham
Cuti yang productive 😌 Siapa kerja hari ni kita geng. Yang bercuti, selamat berehat. Esok jumpa di Tanah Merah Kelantan!!!
User Image hafizhamidun Posted: Oct 16, 2017 12:34 AM
3,554
14 Normal