Toggle navigation
User Image hafizhamidun Posted: Jul 18, 2012 11:59 AM (UTC)

FEED
29
4 Rise
Kat india pun perang politik hebat gak

More posts from this user

User Image hafizhamidun Posted: Jan 18, 2018 8:08 AM (UTC)

2,088
25 Normal
Malam ni jumpa di KUIS, Bangi okay! Lama dah tak show kat sana...
User Image hafizhamidun Posted: Jan 18, 2018 6:37 AM (UTC)

3,526
46 Normal
User Image hafizhamidun Posted: Jan 16, 2018 6:39 AM (UTC)

4,190
28 Normal
User Image hafizhamidun Posted: Jan 15, 2018 1:00 PM (UTC)

2,356
37 Normal
Kabare? Malam ini di Semarang, Indonesia. Ketemu bentar lagi oke! Nasyid bareng...
User Image hafizhamidun Posted: Jan 15, 2018 12:16 PM (UTC)

arteffectsrecords
mirwanaofficial
3,867
60 Normal
Rentetan isu lagu #CintaBukanMainan

Harap jelas spekulasi yang timbul. Saya & @mirwanaofficial rasanya tak da masalah. Tapi taktau lah kalau ada yang bersangka bukan-bukan.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 14, 2018 1:12 PM (UTC)

2,125
21 Normal
Thanks Dato @afdlinshaukiofficial jemput saya buat kelakar dalam show baru 😝 harap menjadi.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 14, 2018 4:45 AM (UTC)

6,366
140 Normal
Hurm, ramai yang whatsapp saya pasal artikel ni kat Pancaindera Mingguan Malaysia hari ni. 😔 Maaf saya pun tak boleh nak komen apa sekarang. Baru nak happy2 hari ni, kacau mood sikit.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 14, 2018 1:17 AM (UTC)

3,516
49 Normal
Salam. Kabare??! Good morning! Sarapan jom?
Abam on the way gi UPM ni. Ada shooting TV show.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 5:27 PM (UTC)

bondarozitaibrahim
6,868
62 Normal
“Bonda, saya boleh jadi duta Jamu Ratu Malaya tak?” “You Duda fiz! Mana boleh!” Haha sekadar gurauan.... tq Jamu Ratu Malaya for the sponsorships! #AN17 was a huge success! Tahniah!!
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 5:12 PM (UTC)

7,154
138 Normal
Kerana bukan sebab saya,
Subjeknya bersandarkan kepada Baginda Rasulullah, saya cuma mengindahkan kehebatan Baginda sebagai Penyelamat !
Alhamdulillah

#AN17
Terima kasih semua yang terlibat, Juri, warga @ikimfm @tvalhijrah114 @arteffectsrecords dan semua yang menonton.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 4:01 PM (UTC)

drasyrafwajdi
9,105
144 Normal
Alhamdulillah
Menang lirik terbaik di Anugerah Nasyid 2017!

Terima kasih semua!

#AN17
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 2:37 PM (UTC)

3,634
70 Normal
Kabare!

Alhamdulillah selesai dah performance #Penyelamat untuk Anugerah Nasyid 2017 ! How was it?

#AN17
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 1:39 PM (UTC)

2,388
37 Normal
Please enjoy the show tonight! Penyelamat versi Jawa! 😍

#AN17
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 1:13 PM (UTC)

syamsulyusoffilm
daqmie71
2,619
20 Normal
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 11:24 AM (UTC)

5,048
82 Normal
I am ready for tonight!
Anugerah Nasyid 2017
#AN17
#Penyelamat
User Image hafizhamidun Posted: Jan 13, 2018 8:17 AM (UTC)

5,257
31 Moon
Alfatihah, moga tenang di sana Allahyarham Ustaz Murtadza Yusoff. Arwah yang di tengah. Kami berdua yang di tepi akan menyusul. Kita semua juga akan menyusul.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 12, 2018 5:14 PM (UTC)

1,920
11 Normal
Masing-masing ada kepakaran tersendiri. Good vibes! Tq @huzaimi_zaini , abg Sam & Ust Erwan @ikimfm
User Image hafizhamidun Posted: Jan 12, 2018 1:12 PM (UTC)

ismailizzani_
5,247
16 Gingham
Rindu Mael lama tak jumpa. Good luck untuk show #AN17 malam esok.
User Image hafizhamidun Posted: Jan 12, 2018 12:29 PM (UTC)
asad.motawh
6,986
49 Normal
Habislah. Asad Motawh dah sampai, semua orang dia nak bergambar sambil tunjuk cute. 😏

Ada ni tengah nak dinner ni. @asad.motawh kirim salam.
#AN17
User Image hafizhamidun Posted: Jan 12, 2018 12:14 PM (UTC)
2,545
37 Normal
Standby dah ni untuk rehearsal Anugerah Nasyid 2017. Rasa siapa juara malam esok?
#AN17