Toggle navigation
era_fm 316w ago
@RezaMohamed bersama pendengar yg dijemput ke rumah terbuka #riuhrayaera tadi

More posts from this user

era_fm 45m ago
Macam iras iras someone lah , Korang rasa ? 😊 📷 : @shahilaamzah #InsatSeleb
era_fm 1h ago
Asyik duduk dekat pelamin orang lain je, bila nak duduk dekat pelamin kita pula 👉👈 #InstaSeleb IG @daiyantrisha
era_fm 2h ago
Sambil tutup mata, cuba taip nama kuih yang @elyanaofficial pegang ni. Jangan tipu ok! 😌😌😌 #InstaSeleb
era_fm 2h ago
Sekali tengok macam Ewal , Dua kali tengok macam buah hati saya 😜 📷 : @ewalofficial #InstaSeleb
era_fm 3h ago
Perghh korang tengok behind the scene filem Tombiruo Penunggu Rimba ni, aksi Zul Ariffin dan Faizal Hussein memang padu! Siapa yg dah layan cerita ni, cer review sikit!
#ERAkongsi @astroshaw #TombiruoMovie #PenungguRimba #SiapaTombiruo #NamanyaDigeruni @tombiruomovie #Tombiruo
era_fm 3h ago
Tahniah Malaysian Tiger menang keatas Pakistan pada aksi pertama Super 4 Piala Asia 2017 petang tadi. Malaysia akan bertemu India pada 19 Okt dan seterusnya Korea Selatan. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #repost @astroarenahd #PialaAsia2017 #MYHoki #AyuhMalaysiaku
era_fm 3h ago
Reaksi @bujibuchempel bila followers Instagram dia dah cecah 1 juta ... 😹 #InstaSeleb
era_fm 4h ago
Apa agaknya nama yang sesuai untuk kita panggil kuda yg @emma_maembongofficial tunggang ni? 🤔🤔🤔 #InstaSeleb
era_fm 4h ago
Abang kacak nak pergi mana tu petang petang ? hehe 😜 📷 : @fikryibrahim #InstaSeleb
era_fm 5h ago
Harga minyak mingguan berkuatkuasa tengah malam ini 19/10, sehingga 25/10. #HargaMinyak
era_fm 5h ago
Lepak-lepak di #Super40ERA malam ni , kita ada hero daripada filem Dubai My Love, @erwin_dawson in the houseee! Sambil-sambil layan 40 lagu superhit hasil undian korang di website era.fm, jom dgr dari Erwin tentang filem ni ok?
era_fm 6h ago
Siapa pernah nak buat Boomerang tapi salah tekan pulak macam @acheykintangkintung ni? 😆 #InstaSeleb
era_fm 7h ago
Gambar bersama haiwan peliharaan yang dihantar ke #NomborERADigi 016-5127777 . Hai awak tengok siapa tu mata bulat macam tu 😍 . Eh, korang yang ada gambar atau video best dan unik bersama haiwan peliharaan korang, cepat hantar ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarangggg! Jangan lupa hashtag #NomborERADigi tau!
era_fm 7h ago
Alahai Arrian ni, dahlah comel lepas tu pandai menyanyi eh ! 😍 #InstaSeleb #Repost @meletop 😍😍😍 Terbaik lah Arrian & Ayah!nyanyi lagu Rockstar Jr untuk #MeleTOP @tomokofficial
era_fm 8h ago
Good luck Malaysian Tigers! 🇲🇾🇲🇾 #repost astroarenahd Sasaran pertama untuk ke peringkat Super 4 telah berjaya dilepasi. Kini sasaran kedua skuad negara adalah untuk layak ke final.

Halangan pertama Malaysian Tigers ialah Pakistan petang ni jam 5 petang di @astroarenahd !
era_fm 8h ago
Tajul yang sebelum ini popular dengan lagu Sedalam-Dalam Rindu, kini kembali dengan single kedua, Melamar Rindu! Yang bestnya, sekarang dalam versi #ERAkustik ! Memang layan lah! Jom dengar versi full kat Youtube ERA fm sekarang! #MelamarRindu #Tajul @tajulofficial
era_fm 8h ago
Eh tetiba lapar balik tengok Izzue post gambar ni 😂 📷 : @izzueislam #InstaSeleb
era_fm 9h ago
Mengikut kiraan nombor apa agaknya yang sepatut ada kat tanda soal tu ? ❓❔ #kuizbest
era_fm 9h ago
Alahaiiii, bidadari mana pulak ni 😍😍😍 #instaseleb 📷: @missfazura
era_fm 10h ago
Sawadikhap , jangan lupa bawak balik ole ole untuk kitorang tau 😜 📷 : @farisha_irish #InstaSeleb