Toggle navigation
User Image hotfm976 Posted: Jul 5, 2012 12:29 AM (UTC)

FEED
97
12 Amaro
Bukan cerita dongeng,ni exercise utk perut! Cubalah! @realfafau

More posts from this user

User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 1:24 PM (UTC)

1,620
23 Normal
Selalunya korang kejut member yang kuat tidur macam mana?
#GengHotFM #GengPagiHot #GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 12:50 PM (UTC)

591
3 Normal
Minggu ni dalam BizTalk with King Afiq, dia bersama dengan CEO Hair Crafter Hipster Pomade, Amir Syakirin Ramli.
Versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCikO
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 12:16 PM (UTC)

2,123
28 Normal
Korang mesti ada kawan yang suka menyampuk time korang tengah menyanyikan... cepat-cepat tag dorang 📸 @deen_hotfm @armadaammar @isseyfazlisham
#GengHotFM #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 10:37 AM (UTC)

1,696
37 Normal
Korang mesti ada member yang pakai spec kan, jom tag dorang mana tahu ada iras-iras macam Sufian 🤓😎
#HotSelebriti 📸 : @sufiansuhaimi_
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 10:09 AM (UTC)

913
2 Normal
Macam korang nak kejut Zul Ariffin dari tidur?
#HotSelebriti 📸 : @zul_ariffin
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 9:27 AM (UTC)

1,898
28 Normal
Kalau Mira Filzah kekasih hati korang, apa panggilan paling sweet untuk dia?
#HotSelebriti 📸 : @mfmirafilzah
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 9:00 AM (UTC)

1,509
13 Normal
Korang akan bagi bentuk Love 💕 dekat siapa, jangan lupa tag orang tu sekali ☺️
#HotSelebriti 📸 : @neelofa
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 8:39 AM (UTC)

638
1 Normal
Mana satu ni @sarancak ? Sedih atau tertekan sebenarnya ni? Video penuh di youtube #HotTV #NothingAneh #CakBersamaSarancak
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 7:14 AM (UTC)
1,308
6 Normal
Acah-acah nak jadi beach boy, tapi nak main flowrider pun takut😪, macam mana nak jadi beach boy kalau macam ni? Video penuh di youtube #HotTV #GengPagiHot #GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 6:42 AM (UTC)

3,180
200 Normal
Soalan #HotFMTrivia harini, Bilakah Tahun Pertama Hot FM Bersiaran secara RASMI? Dua orang yang bertuah harini akan membawa pulang sebuah planner eksklusif Hot FM 2018.
Nota : tahniah kepada @fhirdausfhaziemieauzzar dan @onenie_sufi sebab berjaya jadi pemenang soalan semalam
#HotFM
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 6:16 AM (UTC)

348
1 Normal
Ada baucer RM500 untuk dimenangi setiap Jumaat bersama #GengPagiHot dan #JamHot dengan hanya perlu jadi pemanggil terpantas dan jawab soalan mudah yang diberikan... maklumat lanjut di www.hotfm.com.my
#TekaTekan #UntungWorr @unifitv
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 5:39 AM (UTC)

1,329
13 Normal
Apa nama yang comel untuk snowman Emma tu?
#HotSelebriti 📸 : @emma_maembongofficial
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 4:26 AM (UTC)

519
0 Normal
Masih belum terlambat lagi untuk anda kejar #HotFMHondaJazzZoomerz untuk menang macam hadiah eksklusif dan boleh standby 12.40pm, 2.40pm dan 4.40pm kalau nk tahu di mana lintasan kami harini okay!😉
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 3:56 AM (UTC)

814
3 Normal
Kalau Hael jampi korang, agak-agak apa mantera yang dia akan baca?
#HotSelebriti 📸 : @haelhusaini
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 3:21 AM (UTC)

307
0 Normal
Nantikan konsert yang best dan gempak daripada Noh Salleh, DeFam, Kugiran Masdo, Akim and The Majistret, Bunkface dan ramai lagi! Jumpa anda di JB ya! #GoGegaria #GegariaFest @gogegaria
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 2:36 AM (UTC)

952
4 Normal
Korang nak planner eksklusif Hot FM 2018 yang ditanda tangan oleh penyampai Hot FM, senang je dengan jawab soalan yang mudah dekat #HotFMTrivia di instagram @hotfm976 .... dua buah planner akan diberikan kepada dua orang yang bertuah
User Image hotfm976 Posted: Jan 23, 2018 1:48 AM (UTC)

1,051
13 Normal
Apa 5benda yang korang nak buat harini?
#HotSelebriti 📸 : @sararitory
User Image hotfm976 Posted: Jan 22, 2018 11:31 PM (UTC)

809
4 Normal
Pagi-pagi #GengPagiHot dah cari Kak Ello kenapa ni, ada apa-apa berlaku ke? Nak tahu sebab apa terus dengarkan #GengPagiHot sampai pukul 10pagi okay 😉
📞0377108822
📱whatsapp 0173028822
#GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Jan 22, 2018 1:34 PM (UTC)

7,976
217 Normal
Siapa nama crush korang? Kalau berani tag dia sekali 😁
#HotSelebriti 📸 : @ruhainies7
User Image hotfm976 Posted: Jan 22, 2018 1:03 PM (UTC)

5,180
215 Normal
Kalau korang terer, cuba teka siapakah pemilik gambar ni?
Klu dia pelawak
#HotSelebriti