Toggle navigation

More posts from this user

User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:45 PM (UTC)
252
1 Normal
Ini kalau pengadil pun dah macam sekali berlawan dalam gelanggang macam mana ek 😂😭😂😭😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:45 PM (UTC)
1,672
22 Normal
Terima kasih semua! Berapa bintang anda akan bagi untuk malam ni? #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:43 PM (UTC)
140
0 Normal
Fuhhh! Sekali pandang ingat super hero mana tadi kan 😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:42 PM (UTC)
152
0 Normal
Cameo malam ini! Datuk Malik Nor memang steady habis! #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 3:41 PM (UTC)
234
1 Normal
Kalau ye pun nak tunjuk skill, tapi tu rumah orang oiii.. Habis rosak 😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:55 PM (UTC)
360
4 Normal
Haha, @rahimr2 Ayim tak ada rupa macam coach langsung, macam Santa Claus adalah. 😂😂 #sinarkongsi #sepahtusinar #SepahtuReunionLive #LiveUpdateSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:44 PM (UTC)
269
0 Normal
Champion punya turn nak bagi #Pickupline! Tapiiiiii harapannyaaa aduhai 😂😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:31 PM (UTC)
471
5 Normal
Aduhai lain macam semut malam ni. Sampai tercampak - campak badan 😂😂😂 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:30 PM (UTC)
278
0 Normal
Tahulah ada bunga malam ni, masing-masing nak tunjuk skill pickup line diaorang. @farahnabilahofficial 😂 #SinarKongsi #SepahtuSinar #SepahtuReunionLive #LiveUpdateSinar
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:21 PM (UTC)
396
3 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:09 PM (UTC)
356
4 Normal
Adoiii @jepsepahtu ni, Coach tu baru nak start kira dia dah start tumbuk dulu. #SinarKongsi #SepahtuSinar #SepahtuReunionLive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 2:05 PM (UTC)
398
1 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:58 PM (UTC)
3,072
12 Normal
Alolololo.. Comelnya rambut @shuibsepahtu , terpikat orang sebelah 🌹 #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:49 PM (UTC)
292
3 Normal
Suasana di auditorium sebelum bermula #SepahtuReunionLive kejab lagi. #sinarkongsi
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:43 PM (UTC)
10,506
81 Normal
Cuba bagi 1 pickupline untuk gambar kat atas ni ❤️ #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:26 PM (UTC)
439
1 Normal
Apalah yang diorang tengah bincangkan ni. #sinarkongsi #sepahtureunionlive
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 1:14 PM (UTC)
3,946
42 Normal
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 12:02 PM (UTC)
1,795
15 Normal
Ciri - ciri lelaki idaman Fazura. Ehhh yang belakang tu tinjau tinjau pulak.. Heheheh
Kredit : @majalahnona
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 10:00 AM (UTC)
397
0 Normal
Apa agaknya resipi yang akan dikongsi di Apa Nak Masak Eyh?! minggu ni? Jangan lupa janji temu anda dengan Sinar FM setiap Isnin hingga Jumaat, jam 5.45 petang untuk pelbagai resipi menarik. Layari Facebook: Timeless Recipes For Every Occasion untuk video resipi penuh yang lain. Sungguh Suci, Sunguh Murni #SeriMurni
User Image sinarfm Posted: Nov 24, 2017 9:08 AM (UTC)
4,158
77 Normal
Satu tambah dua je pun.. Apa yang banyak sangat ni.. #Sinarkongsi