ナビゲーションを開閉
User Image hotfm976 Posted: Jul 4, 2012 12:32 AM (UTC)

FEED
78
2 X-Pro II
Wanita & make up di #amkrew tapi yg 2org ni kenapa?
  • apexr1 5y ago

    lo kok wak ag mekap. koyo wong wedok. hahahaha.

  • abg AG ade amik gmbar gn sy,

More posts from this user

User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 10:38 AM (UTC)

alvinchong123
391
2 Normal
Jom lepak dengan Haziq dan El malam ni dekat #MegaHot sebab ada Alvin Chong
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 9:00 AM (UTC)

682
33 Normal
Korang stand by pentas #Fantastik4HotFM akan datang tak lama lagi... nantikan....
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 8:30 AM (UTC)

314
3 Normal
Taq member korang yang nama dia ada huruf W?
#HotSelebriti 📸 : @wannaali_
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 7:47 AM (UTC)

3,423
16 Normal
Siapa yang artis dan paling popular sebenarnya ni? Confuse @sarancak dibuatnya... video penuh di youtube #HotTV #HotScoop #CakBersamaSarancak
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 7:01 AM (UTC)

552
1 Normal
Terima kasih yang temankan #HotFMHondaJazzZoomerz untuk lintasan yang ke-3 ini.. So yang mana nak hadiah lagi dari mereka.. korang boleh cari mereka untuk lokasi yang terakhir di Dataran Glomac Kelana Jaya
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 6:24 AM (UTC)

5,433
19 Normal
Ada yang jatuh hati tak tengok Mohamed Neqayl Nedim ni? 😘😍
#HotSelebriti 📸 : @noradanish
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 6:03 AM (UTC)

240
0 Normal
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 5:50 AM (UTC)

723
5 Normal
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 5:38 AM (UTC)

340
2 Normal
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 5:23 AM (UTC)

273
0 Normal
Aduhh... @shuk_hotfm punya jerit lagi kuat dari bunyi enjin ATV 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
#SiapaLagiBijakDariShuk
#GengPagiHot #GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 5:06 AM (UTC)

553
2 Normal
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 4:41 AM (UTC)

376
4 Normal
Dorang dah gerak nak masuk hutan... agak-agak nanti ada yang surrender tak?
#SiapaLagiBijakDariShuk #GengPagiHot #GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 4:11 AM (UTC)

ajakshiro
fizie_hotfm
shuk_hotfm
atvtbnsa
755
1 Normal
Agak-agak macam mana aksi dorang bila main ATV ni ya, kroang rasa?
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #SiapaLagiBijakDariShuk
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 4:00 AM (UTC)

699
1 Normal
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 3:29 AM (UTC)

11,338
147 Normal
Yay!!!! It’s a boy.. Tahniah @noradanish & @boss_ned 😘. Jom wish tahniah diruangan komen!! Sumber berita: Berita Harian.. #HotSelebriti
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 2:17 AM (UTC)

zetty_hotfm
1,035
7 Normal
Jom layan #MuzikHot sampai 4petang dan boleh juga bagi idea dekat Zetty untuk lagu bertema pukul 11 di whatsapp 0173028822
User Image hotfm976 Posted: Feb 22, 2018 2:03 AM (UTC)

458
2 Normal
@ajakshiro masih lagi mengekalkan kejuaraan dalam #SiapaLagiBijakDariShuk , dan sebagai denda @shuk_hotfm kena belanja main ATV
#GengPagiHot #GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Feb 21, 2018 2:27 PM (UTC)

el_hotfm
pesawatmusic
haziq_hotfm
976
1 Normal
Thanks abang-abang Pesawat sebab sudi touchdown dekat Hot FM dan lepak bersama Haziq dan El tadi #MegaHot #HaziqnEl
User Image hotfm976 Posted: Feb 21, 2018 2:03 PM (UTC)

399
1 Normal
Kalau dulu Mirage, kali ni @pesawatmusic kembali dengan single terbaru Luluh... lepas ni undi banyak-banyak boleh layan setiap masa #MegaHot #HaziqnEl
User Image hotfm976 Posted: Feb 21, 2018 12:41 PM (UTC)

894
12 Normal
Letak tempat lain, cari tempat lain😪... siapa pernah macam Hang Omar Timor? Baik ngaku cepat!!! #HangOmarTimor #HotFM