Toggle navigation
User Image hotfm976 Posted: Jul 4, 2012 12:32 AM (UTC)

FEED
78
2 X-Pro II
Wanita & make up di #amkrew tapi yg 2org ni kenapa?
  • apexr1 5y ago

    lo kok wak ag mekap. koyo wong wedok. hahahaha.

  • abg AG ade amik gmbar gn sy,

More posts from this user

User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 2:06 PM (UTC)

ismailizzani_
1,125
4 Normal
Esok pagi Finalis #TopHot2017 kategori Penyanyi Baru Hot 2017, Ismail Izzani lepak dengan #GengPagiHot
Dengar Live : www.hotfm.com.my
#GelakPecahHabis
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 1:33 PM (UTC)

el_hotfm
haziq_hotfm
officialfina_
1,575
1 Normal
Fina Mentor dah ada dengan Haziq dan El di #MegaHot... jom teman dorang on air sambil tu boleh layan lagu Tuhan Jaga Dia Untukku
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 1:19 PM (UTC)

1,219
1 Normal
Kita orang kenal daripada usia 13 tahun.Dulu selalu berangan apa nak jadi bila dah besar.Sekarang usia 31 tahun dah kahwin dan dapat 3 cahaya mata iaitu Jad Thaqif, Had Thaqif dan Nada Soffea,kita orang fikir pulak berkaitan anak-anak untuk pendidikan dan masa depan dia orang.

Kesedaran untuk menyimpan kene fikir daripada awal, jadi Ajak dengan Pipah akan saling mengingati supaya selalu menyimpan dan menabung. Cara paling selamat bukan simpan duit dalam sarung bantal atau bawah karpet tapi di SSPNi dan SSPNi Plus. Selamat dan mudah kan menyimpan! Selain tu dapat pelepasan taksiran cukai pendapatan sehingga 12 ribu ringgit. Menjimatkan bukan?, boleh menyimpan lebih dan pendidikan anak-anak lebih terjamin. #UntukmuAnak
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 12:13 PM (UTC)

nfdpmalaysia
465
0 Normal
Jom kita sama-sama turun ke padang MSN Bukit Jalil untuk berikan sokongan buat pasukan Malaysia yang bertanding dalam SuperMokh Cup 2017
#NFDP #SuperMokhCup #SuperMokhCup2017 #SMC2017 #RakanNFDP
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 10:56 AM (UTC)

officialfina_
1,008
2 Normal
Malam nanti Haziq dan El akan on air di temani oleh Fina Mentor dalam #MegaHot #HaziqnEl
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 10:39 AM (UTC)

deen_hotfm
isseyfazlisham
armadaammar
asad.motawh
3,350
7 Normal
Terima kasih As’ad Mowtah sebab datang lepak dengan abang-abang #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 10:25 AM (UTC)

738
6 Normal
Jangan lupa terus undi @asad.motawh untuk Penyanyi Baru Hot 2017 dalam #TopHot2017 #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 10:08 AM (UTC)

501
0 Normal
Peminat @asad.motawh dah boleh stand by sebab dia akan ke Miri hujung bulan ini
#JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 9:57 AM (UTC)

653
0 Normal
@asad.motawh kongsikan juga perkembangan aktiviti seni dia buat peminat
#JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 9:33 AM (UTC)

595
0 Normal
Fattah Amin dan Ismail Izzani pilihan @asad.motawh yang memberi saingan dalam kategori Penyanyi Baru Hot 2017 #TopHot2017
#JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 9:08 AM (UTC)

1,002
7 Normal
Finalis Penyanyi Baru Hot 2017 , @asad.motawh dah sampai... jom layan #JamHot sekarang
#TopHot2017
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 7:54 AM (UTC)

806
5 Normal
Pernah ke tidak @sitinordiana dapat lamaran dari peminat? Jawapan dia ada dengan @zetty_hotfm dan @sarancak malam ni di #HotTV pukul 10.30malam dekat @tv9malaysia
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 6:59 AM (UTC)

asad.motawh
998
1 Normal
Petang nanti Finalis Penyanyi Baru Hot 2017, As’ad Mowtah lepak dengan abang-abang #JamHot , jangan lupa layan
#TopHot2017
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 6:33 AM (UTC)

507
0 Normal
Anda ada barang yang ingin dihulurkan dan tinggal berdekatan Sri Pentas & sekitar Lembah Klang boleh hantarkan bantuan atau sumbang terus ke KOTAK SUMBANGAN di Lobby Sri Pentas bermula jam 9 pagi- 6 petang ISNIN-JUMAAT #HotFMPrihatin
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 6:05 AM (UTC)

772
8 Normal
Jom tag member korang yang fail ambil gambar tu, sebab @sarancak ada sharekan tips terbaik untuk ambil gambar, video penuh di youtube #HotTV #NothingAneh
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 5:38 AM (UTC)

wanikayrie
zetty_hotfm
1,909
4 Normal
Dah macam adik beradik mereka berdua ni, apa pun tq Wani Kayrie sebab sudi teman Zetty on air dekat #MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 5:25 AM (UTC)

413
0 Normal
Jangan lupa untuk terus undi @wanikayrie dalam #TopHot2017 dan request lagu baru di Hot FM
#MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 5:16 AM (UTC)

753
5 Normal
Fuhh... merdu dan boleh cair hati ni bila dengar @wanikayrie nyanyi lagu mandarin
#MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 5:09 AM (UTC)

378
0 Normal
Mungkin ada penampilan istimewa dalam muzik video terbaru @wanikayrie , sama-sama kita nantikan
#MuzikHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 12, 2017 5:01 AM (UTC)

554
1 Normal
@wanikayrie kata dia single lagi, so korang dekat luar sana boleh cuba kenal dengan dia tapi kenah tepati ciri-ciri yang dia nak
#MuzikHot