Toggle navigation
  Posted: Jun 14, 2012 2:44 PM FEED
1
0 Lo-fi

More posts from this user

Posted: Oct 19, 2017 1:52 PM
9
1 Clarendon
#throwback ~ 16 oct 17 ~ Isnin yg lalu lu lu ~ • Kerja baru xde kerja lain... meeting setiap hari, Wajib 8.30am every day, Isnin 4.30pm sampai balik, selasa sampai jumaat 9am, tu belom lagi kalau ade issue jumpe reject or no good... Abis nyerr, bile nak buat kerja tu... 😂 😆 gasak la... nak2x dapat pekerja cemerlang mcm iolls ni kan... • New environment, new job responsibilities & the BEST awesome 👏🏻 is... New fresh potential client 100k here. Just 3days here, already explain to 10 person about the GOOD, BENEFITS about Unit Trust Investment. Alhamdulillah33x Subhanallah33x AllahuAkbar33x already closed 1 new RM10k EPF client. He really excited to start. • RM100k EPF in single thumbprint insyallah... Aminn... Sehari target explain dekat 10 org, close 5€PF, 5DDI.

#konicaminolta
#QAOutgoingGroupLeader #parttimejeni
#publicmutual #fulltimeUTC2018
Posted: Oct 12, 2017 6:27 AM
13
1 Normal
❤️ TEAM BUILDING EVENT “MY BIG WHY” ❤️ ~ 12 Oct 17 ~ Thursday ~
Kebetulan semalam last day kerja. Hari ni cuti, dapatlah join event Public Mutual ni. Sebelom nak start kerja dekat tempat baru minggu depan, kita recharges energy, supaya always in positive HIGH energy. • My aim many more new client closed easily immediately effortlessly. Aminn...Aminn...Amin... • Target tahun ni nak naik rank jadi Agency Supervisor & tahun depan will get 5 figure amount.. Aminn...Aminn...Aminnn... • Nak lahirkan lagi ramai, beribu-ribu lagi pelabur yg ade simpanan 1JUTA, Nak sampaikan manfaat melabur seperti FREE TAKAFUL & mudahnya nak buat HIBAH dekat semua orang yang jumpa... Aminn...Aminn...Aminn... Taip “AMIN” dekat komen bawah... really2x need your DOA...please... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sape dh komen tu THANK YOU so much 😊 😘
#ilovemyjobnow
#iamunittrustconsultant
Melaburlah dengan mudah
1. Dengan potongan akaun 1 €PF
2. Dengan potongan gaji bulanan
3. Dengan simpanan sekali gus

Ade yg nak tanye macam mana nak melabur tu, jangan lah malu nak whatsapp zai. Zy x makan orang

www.wasap.my/60173229496
“If you see a person without a SMILE 😁
GIVE them one of yours” - zig ziglar -
😍😘CANT RESIST MYSELF FROM UPLOADING THIS BEAUTIFUL PICTURE OF ME & YOU...k & U 👶🏻 😘😍 📸 Capture beautiful moment with #oppocameraphone 📷but I’m #iphoneusers 📱😂
Posted: Oct 6, 2017 4:04 PM
12
2 Normal
“Y Y Y @eykaomar , tak tunggu #izzfatteh
🤣🤣🤣 takyah nak drama sangat la muka tu nak oii.... • TAHNIAH both of u @eykaomar & @sayutisabri for your wedding 👰🤵🏻day... #tilljannah semoga cepat bagi fatteh adik 👶🏻, tak lah dia keciwa sangat.... kikiki... • Sebab aboh dia ada kelas sabtu ahad, makanya malam ni kitorang sampai jugak akhirnya...Alhamdulillah dapat bersama kita malam ni kan... • Make up cantik, pelamin indah, makan cedap. Tq for the hospitality, tumpang buat susu fatteh tadi... • Jom plan double date holiday plak... cc: aboh fatteh @soyyed 👉🏻👈🏻☺️☺️😘😍
Posted: Oct 4, 2017 5:06 PM
13
0 Normal
# Kita ada persamaan? # • Kita punya sama SAAT, MINIT, JAM tapi berbeza cara kita guna & memanfaatkannya. • BEST GILERRRR TRAINING malam ni... “how to choose your FUNd, summary of FUNd Quater REPORT & so technically explanation about it... tq so much abg GAM @hafezmusa You are awesome 👏🏻 sempoi GAM mentor.
1. Spread the AWARENESS (me)
2. Make the PLAN (me & y0u)
3. Take the ACTION (Y0u)
4. SIT, RELAX & ENJOY THE FRUITS (Y0U!) ❤️ SAYANG ❤️ KELUARGA?
Lets spend 5 minutes of your time for me to explain the step no1 “AWARENESS” then the rest its up to you. • You choice to 🎶🎶🎶work, work, work, work, work 🎶🎶😂🤣oR.....you can SIT, RELAX & ENJOY after that😉
~ 3 October 2017 ~ Sweet Emotionally Tuesday ~ • Alhamdulillah, malam tadi aboh yang tidokan #izzfatteh, got cramps in my tummy (gas + 🇯🇵 ), Alhamdulillah for abundant of blessings & ❤️ Allah s.w.t pouring to me, my husband, my family, my friend & people around me. • This morning close sales after 3 appointment (group of lovely ironlady), lunch time nanti kita submit borang yer... Tahniah sebab nak gandakan simpanan persaraan korang nanti. Tahniah sebab grab peluang ni... Korang awesome investor 👏🏻 👏🏻 👏🏻 • They are my STRONG BIGGEST WHY to success, champion, top & becomes the best Unit Trust Consultant
p/s: Thank you my FREE NSP trip buddies for this candid picture (“ok, dah boleh updated katanyer... 🤣 she soo cute 😘)
Posted: Oct 1, 2017 2:15 PM
12
0 Normal
Sunday Funday yay 😀
Alhamdulillah33x Subhanallah33x AllahuAkbar33x Tabarakallah...
He sooo exhausted 💤 sleepy 😴 but don’t want to sleep. Ibu still want to play with you.
#tiredface
#ibuexcitedface
Posted: Sep 30, 2017 8:43 AM
14
2 Normal
“JADIKAN ANAK 👶🏻 SEBAGAI ALASAN NAK MAIN 🤣 “ • Sape penah buat mcm ni jugak 🙋🏻? #kitageng sebenarnya yang excited nak naik ibu #izzfatteh 😆 , dia relax 😎 je.... kita yg lebih... 💃🏻 janji dapat main 💃🏻 • Dah nak habis 5minit dia baru nak excited... sorry la anak oii, peluang datang sekali je.... Sebab tu lah orang bijak grab peluang ni dengan cepat mcm pasaran saham... • Selalu diorg akan tunggu ekonomi dh stabil baru nak invest, tp bila dh ok... batang hidung pun x nampak... 😆... tgk fb... ohh... g bercuti... ohh...itu...oh...ini... 🤣 diorg la.... kita x kan... sebab kita tau masa sesuai nak invest sekarang? Bila? SEKARANG... jgn di apikkan ekonomi naik ke turun... UNIT TRUST kan utk medium & long term? • Tapi tadi dalam masa x sampai berape jam dah abis RM200 makan + beli barang tah pape pun x tahu... Selamat ada buat investment RM200 tu tuk capai RM1juta pencen nanti...kalau x, mcm tikus main roda pusing dalam sangkar la... kita kerja habis kerja habis... sampai tua.... • Rase takut tekan link WhatsApp ni, kalau rase biase2x, tak pe, teruskan lah kebiasaan tu... dah biasa kan nak kerja sampai tua... www.wasap.my/60173229496/RM200jadiSEJUTA

#fulltimemother
#fulltimeunittrustconsultant
#partrimeengineer
Posted: Sep 27, 2017 4:01 PM
16
0 Normal
👨🏻BILA ABOH TINGGAL BERDUA JE DENGAN ANAK👶🏻 • baju tak same apa ada hal - ni mesti kes adik yak yak 💩💩💩 time ibu g training tadi kan? pastu bocor sampai kene seluar, tak pun time CEBOK B0^+0+ baju pun wash sekali, tempias kene air 💦 • baju saiz new born apa ada hal - 😆, ni mesti kes x perasan baju tak berlipat banyak dalam bakul baby 👶🏻 tu... baju #izzfatteh memang asing bakul lain... Pape pun thank you 🙏🏻 aboh eh @soyyed , practice make better daddy kan... 😘 Boleh tinggal selalu deh... Jasamu dikenang
#imsuperIBU
#imunittrustconsultant
Posted: Sep 27, 2017 3:28 PM
11
2 Normal
❤️ INVEST IN YOUR MIND, HEALTH, YOURSELF ❤️ • 2nd Weekly Wednesday Training without #izzfatteh ... Alahai...seriusly cannot move on lagi... rasa missing sgt lagi2x semua tanye mane fatteh, kakak #arfahchampion pun tanye “mane adik baby?”...
X sampai seminit kakak arfah plak jadi baby, clingy mintak dukung... makan suap sampai tambah 3 kali... • Mudah2xan dah besar mcm ni, bila x datang kerja or tak datang kelas ke, tak join event or gathering ke...masih ade yg tertanya2x... masih ada yg perasan ketidak kehadiran kita... #masihadayangSAYANG gitu (amboi hash tag hakak) • Awesome sharing @mohdzinsaleh 👏🏻 👏🏻 👏🏻, banyak dah aku saksikan ko punye life transformation.... kan @ibu_amani kan... ko lagi lah banyak jadi saksi nak2x roommate kan... rase proud ade kawan macam ko. Terima kasih lah pakse aku amik exam 2015. • Bila buat sesuatu yg kita enjoy, penat balik kerja pun sanggup tempuh bawak 🚗 memalam g training weh... nak menuntut 📖 ilmu... nak cas energy lagi supaya dapat kekalkan momentum nak service & permudahkan urusan client, nak bagi client happy dengan profit investment diorg. •saya seronok share kebaikan dengan semua orang sebab suka bila dah habis sharing tu, penyampaian kita sampai. Nak2x jumpe orang baru yang baik2x, diorang pun share tips2x rumah la, hartanah la... tukar2x idea 💡ilmu FREE kot... sape tak nak

#clienthappyagenthappy
#winwinsituations (Baru betulkan setting kat instagram, patut pelik selama ni kenape share kat facebook tak muncul)

www.wasap.my/60173229496/NAKINVESTJUGAK
Posted: Sep 20, 2017 3:04 PM
7
0 Normal
Alhamdulillah, today is awesome
Tomorrow will be more amazingly fun easily immediately effortlessly close sales RM100k in single thumb print... aminnnn.... Alhamdulillah dapat sampaikan manfaat buat pelaburan dekat #publucmutual dekat 3 orang tadi, sorang terus close, lagi 2 besok.... amin...
Posted: Sep 18, 2017 10:10 AM
16
3 Lo-fi
Settle husband n wife, both my cumill client... Tq mama n papa firaz n fayyad.. I will take care ur investment until 55year old & beyond. Tq for trusting in me. Lots of ❤️ from ur cute consultant..
Posted: Sep 13, 2017 11:19 PM
15
0 Normal
Alhamdulillah...let's count & write our blessings yesterday, let's shout out our goal & target today. • i close multimillion dollar sales everyday easily immediately effortlessly
• I attract positive & caring people around me
• new client keep looking for me to do investment & want me to plan their retirement plan.
Alhamdulillah33x Subhanallah33x AllahuAkbar33x
• My happiness • My medicine • My strength • My BIGGEST why
When I'm happy, i do excellent in sales & life. All good & amazing thing happened to me, my family, also to all my friends. Positive things will attract anything to achieve your GOAL. Alhamdulillah33x Subhanallah33x AllahuAkbar33x, syukran Ya Allah s.w.t for every little tiny thing & abundant blessings that happened & will happens to me, my family, my friend also people around me. I close almost RM1 millions sales every month, I close sales RM100k sales in Public Mutual every day easily immediately effortlessly with your bless ya Allah s.w.t & its berkat. Amin... ya rabbal alaminnn.... (its pouring rain ☔️ outside, lets submit du'a)

p/s: buat breakfast dengan sepenuh hati because #izzfatteh still sleeping... leh breakfast date jap lagi..
Always walk beside me.. Lets success together.. You & you & you also who read this post, although u girls far, but always inside my heart & mind. #gengkelisa #buddiestilljannah #utem #poliPD #poliMerlimau #spartan #smksu #tkr #cubic #qimonda #friendsforever #jauhdimatadekatdiHATI ❤️
🎶 🎶 balik kerja...ooo...balik kerja 🎶 🎶
Posted: Sep 8, 2017 9:24 AM
5
0 Clarendon
Saya suka jumaat. Friday is soo blessings day.. yeah Alhamdulillah33x Subhanallah33x AllahuAkbar33x. Its so easy when gen Y already committed to plan their retirement day wisely