Toggle navigation
  Posted: Jun 14, 2012 3:41 AM
15
0 Normal
On my way to school yesterday morning

More posts from this user

User Image nuruladeq Posted: Nov 17, 2017 3:30 PM (UTC)
19
1 Normal
Assalamualaikum uols..
Ade orang kuale nak selit order lagi tak biskut yg sedaaaap amaaat ni?

NAC Walnut 50pcs/RM38
NAC Walnut 20pcs/RM18
NAC Cadbury 50pcs/RM38
NAC Cadbury 20pcs/RM18

ETA 20 Nov,
Self pick up at KAMY’s Roomstay
#sedap #NACkualakangsar #kualakangsar #padangrengas
User Image nuruladeq Posted: Nov 5, 2017 8:11 AM (UTC)
13
0 Normal
Dua buah hati ni memang penyelamat!

Jumaat baru ni MommyDaddy bawa anak-anak pergi #DinosaursAlive
Petang tu ke MidValley dan malam ke IKEA Cheras pulak. Belum pun masuk IKEA, abang (3yo) dah emo sebab tak dapat bawa mainan Dinosaur baru die. Sebelum tu kat MidValley memang die angkut dan setiap kedai kasut yg Mommy singgah die buka kotak mainan die, main dinosaur dan masuk balik kotak 😅 Jadi masa kat IKEA memang tak bagi dah..
Ape lagi, menangis sakan la die (die menangis memang volume maksimum) huhu untuk menyelamatkan keadaan Mommy pun keluarkan Tranquil calit dan bagi hidu..
Alhamdulillah, berjaya juga dipujuk dengan janji manis aiskrim walaupun lepas tu beberapa kali die cuba nak nangis balik sebab “nak aiskrim sekarang jugak” 😄

Daddy pulak time Mommy nak shopping lah tetibe sakit kepala, ape lagi keluarkan Deep Relief lah..pastu habis shopping Mommy pulak capai Deep Relief sebab kaki udah lenguh seharian berjalan 😆

Senang cerita I looove these two dan memang WAJIB bawa bila keluar travel.. SEKIAN... Nak jugak? Klik link di profile atau di bawah (fb) 👇🏻
http://www.wasap.my/60195129518

http://www.wasap.my/60195129518

http://www.wasap.my/60195129518

#ohsemeo #yleo #younglivingkualakangsar #yleodrzilalandfriends
User Image nuruladeq Posted: Oct 24, 2017 9:22 AM (UTC)
10
1 Normal
Bagi sesiapa yang ingin mencuba minyak pati Young Living, inilah masa yg paling sesuai 😍 diskaun 20% selama 3 HARI SAHAJA!
✅Lavender ✅Lemongrass ✅Grapefruit ✅Orange

#younglivingkualakangsar #essentialoils #essentialoilsareawesome #yleodrzilalandfriends
User Image nuruladeq Posted: Jul 21, 2017 12:44 PM (UTC)
44
2 Normal
Parenthood 101
Bile rasa geram dan nak tergelak dtg pd masa yg sama. Sekodeng dulu, bg depa enjoy..gelak senyap2 ngn daddy..
Pastu bermula operasi membersih dan membebel 😌 Daddy yg bersihkan. I bebel je 😆
User Image nuruladeq Posted: May 22, 2017 12:26 PM (UTC)
36
1 Normal
Beli 2 botol, less RM5 dan dapat free gift tumbler comelll!
#chiaseed #sayajualchiaseeds
User Image nuruladeq Posted: Feb 5, 2017 8:10 AM (UTC)
99
3 Normal
User Image nuruladeq Posted: Oct 1, 2016 6:09 AM (UTC)
ohsem.eo
74
3 Normal
DIY Linen Spray
12 drops lavender eo
A pinch of epsom salt
Distilled water (i used R.O water)
Add all the ingredients and SHAKE!! Spray on ur pillow for nice lavender aroma 💖

Follow @younglivingkuale to get your Lavender essential oil 😘
User Image nuruladeq Posted: Sep 24, 2016 3:43 AM (UTC)
38
1 Normal
GET THESE FROM SHOPEE NOW FOR FREE SHIPPING (ABOVE RM20)
User Image nuruladeq Posted: Aug 28, 2016 10:47 AM (UTC)
42
2 Normal
Alhamdulillah, sudah terjebak...
Orang kuale yg berminat dgn #youngliving #essentialoils boleh follow @younglivingkuale or pm +60195129518 ✌🏻 #yleo #younglivingkualakangsar #sayajual #younglivingmalaysia #kualakangsar
User Image nuruladeq Posted: Aug 22, 2016 10:55 AM (UTC)
hanieybabies
43
0 Normal
Saya pun handsome jugak!
Photo fefeeling model by @khadijahkhairudin
User Image nuruladeq Posted: Aug 22, 2016 6:04 AM (UTC)
44
1 Normal
User Image nuruladeq Posted: Jul 20, 2016 5:45 PM (UTC)
elsajida
76
11 Normal
Gambar ni adelah 1 dari berpuluh gambar dlm usaha nk dptkan family photo..memang mencabar..da elok pandang kamera, ade yg xsenyum..da elok senyum, xpandang kamera pulakk..tapi bile tgk blk gambar2 yg candid or xjadi tu, mmg best..thanks @tejawafa for capturing those moments for freeee hehe geram kt Abg Fatih tu nak jugak pakai helmet die..nk pkai helmet tu xkisah, tp nak jugak tarik ke depan tutup muke die huhu 😅 jnoh gaduh ngn daddy

Gambar ni jugak menang contest gambar raya PALING DRAMA hahaha

#ootdelsajidaraya2016
User Image nuruladeq Posted: Jul 19, 2016 4:03 AM (UTC)
elsajida
56
0 Normal
Sepatutnye gambar doters of KAMY, tp terselit plak jejaka sorg tu & baby Uwais 😊
#ootdelsajidaraya2016
User Image nuruladeq Posted: Jul 10, 2016 7:32 AM (UTC)
elsajida
69
1 Normal
User Image nuruladeq Posted: Jun 26, 2016 5:02 PM (UTC)
50
2 Normal
Pok pek pok pek! Bile lah nak tdo budak ni...adik asyik terjage je dengar suare die 😪
User Image nuruladeq Posted: Jun 25, 2016 10:57 PM (UTC)
46
0 Normal
User Image nuruladeq Posted: May 23, 2016 3:15 PM (UTC)
43
1 Normal
💖 Rabbii hablii minassolihiin 💖
#fatih&uwais #cucukamy
User Image nuruladeq Posted: May 21, 2016 4:13 AM (UTC)
puankem
hanieybabies
elquecraft
42
9 Normal
User Image nuruladeq Posted: May 17, 2016 4:56 PM (UTC)
37
7 Normal
Semoga Uwais & Abang Fatih menjadi anak yg soleh wa musleh, serta pemimpin bg org2 yg bertaqwa..Amiin 😘 Sayang Anak Mommy!