Toggle navigation

More posts from this user

User Image jebatto Posted: Sep 27, 2017 2:01 PM (UTC)
45
10 Lark
Alhamdulillah dan terima kasih atas ucapan dan doa dari kalian. Maaf lambat respon. Sejak jadi ayah ni, lain machiam betul sibuk dia.

Ok, tipu sikit je.

#suamipalingbahagia
#binibagihadiah
User Image jebatto Posted: Jun 25, 2017 3:04 AM (UTC)
45
1 Normal
User Image jebatto Posted: Mar 5, 2017 12:19 AM (UTC)
40
0 Lark
User Image jebatto Posted: Apr 18, 2016 12:38 AM (UTC)
40
2 Ludwig
Ini Ebby.
Hadiah anniversary dari isteri.
User Image jebatto Posted: Apr 13, 2016 1:22 AM (UTC)
24
0 Nashville
User Image jebatto Posted: Nov 22, 2015 3:20 AM (UTC)
37
0 X-Pro II
TFA STORMTROOPER HELMET 1:1 scale.
Preorder delivery within 2 weeks.
User Image jebatto Posted: Nov 21, 2015 12:58 PM (UTC)
25
0 Nashville
User Image jebatto Posted: Jun 24, 2015 11:13 PM (UTC)
32
0 Crema
Allah berfirman dalam surah Dhuha yang bermaksud, "Dan adapun nikmat tuhanMu hendaklah kamu ceritakan (zahirkan tanda kesyukuran kepadaNya)".
User Image jebatto Posted: Jun 14, 2015 9:23 AM (UTC)
17
0 Lark
Dulu-dulu abang jual benda ni la untuk menabung duit kawen. Tapi stok bulan ni, 2 minggu sangkut kat kastam untuk diGSTkan, tambah cukai itu ini, siap kena interview bagai. Nasib baik tak kena rampas terus. Terpaksalah up sikit harga.
Don't say brother not umbrella!
User Image jebatto Posted: Jun 12, 2015 2:17 AM (UTC)
16
4 Juno
Menurut kajian Dr. Masaru Emoto, molekul air boleh 'mendengar', 'membaca' dan juga 'mengerti'. Yakni, molekulnya boleh berubah mengikut kata-kata ataupun tulisan terhadapnya.
Dan, inilah rahsia saya. Kbai.
User Image jebatto Posted: Feb 15, 2015 11:19 AM (UTC)
31
6 Ludwig
Bajet autumn lettew...
User Image jebatto Posted: Feb 15, 2015 11:09 AM (UTC)
26
3 Mayfair
Ini Pingu. Kucing istimewa.
User Image jebatto Posted: Feb 7, 2015 3:25 PM (UTC)
20
4 Normal
Ching chong ching chong... (Translate : malam je sempat meronda... Siang sibuk berperang)
User Image jebatto Posted: Feb 6, 2015 4:40 AM (UTC)
20
2 Amaro
Hari ketiga di Taiwan. Dan aku mula paham kenapa rakyat Malaysia ramai yang obesiti.
User Image jebatto Posted: Jan 14, 2015 2:34 PM (UTC)
23
2 Normal
Anak Mylo. Macam CJ7 kan?
User Image jebatto Posted: Jan 5, 2015 1:22 AM (UTC)
23
1 Normal
Dari lensa team kami.
User Image jebatto Posted: Jan 3, 2015 2:59 PM (UTC)
31
0 Normal
Kudrat tua.
Pakcik ni kayuh basikal berkilometer semata-mata untuk kejar pickup kitorang untuk dapatkan 'Happy Snack' demi cucunya.
User Image jebatto Posted: Jan 3, 2015 11:08 AM (UTC)
28
0 Normal
Hari ketiga misi kemanusiaan. Kampung Sungai Kusial, Pasir Mas.
User Image jebatto Posted: Oct 6, 2014 2:07 PM (UTC)
19
0 Hefe