Toggle navigation

More posts from this user

Goodbyes are not forever; goodbyes are not the end. They simply mean weโ€™ll miss you until we meet again! All the best Mira and always keep in touch ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ | 13 November 2017
User Image cery_al Posted: Nov 11, 2017 12:23 AM (UTC)
30
0 Normal
Neighbourhood | Taman Bukit Jaya .
.
.
.
Off to SA Moga selamat pergi and balik inshaAllah โœจโœจ
User Image cery_al Posted: Nov 8, 2017 1:33 PM (UTC)
cery_al
mdfazlisita
the_sounder
n_asyaifa
niaron5744
43
5 Normal
Birthday Dinner for Pali (June), CA (Oct) and Nurul (Nov) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ one shot sekali terus celebrate | Sayang korang dunia akhirat!!! Next birthday Annneyyyy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
User Image cery_al Posted: Nov 8, 2017 10:19 AM (UTC)
31
9 Normal
Yesterday and today | Rainy and Shine Weather | 7 and 8 November 2017 ๐ŸŒธ
User Image cery_al Posted: Nov 5, 2017 9:41 AM (UTC)
27
0 Normal
Sometime LIFE is about risking everything for a dream no one can see but YOU | Work for it. Donโ€™t hesitate, ever ๐Ÿงœ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ โœจโœจ #selfreminder #comfortdoesntgrow
User Image cery_al Posted: Oct 27, 2017 1:54 AM (UTC)
28
3 Normal
โ€œWe cannot become what we want by remaining what we areโ€ - #selfreminder [ Salam Jumaat. Moga yang baik2 buat semua ๐ŸŒธ] 27 October 2017
User Image cery_al Posted: Oct 15, 2017 8:26 AM (UTC)
miamirahmad
nabilaawahab
40
1 Normal
Compilation of my two Saturdays at EKSPO JOHOR BERKEMAJUAN 2017 ๐ŸŒธ
User Image cery_al Posted: Aug 17, 2017 12:14 AM (UTC)
33
2 Normal
Semoga segala urusan - urusan dunia dikala pagi ini dipermudahkan dan mudah- mudahan mendapat manfaat ibadah kerja hendaknya di sana nanti. Selamat bekerja di hari Khamis! | 17 8 2017 ๐ŸŒธ
User Image cery_al Posted: Jul 27, 2017 6:37 PM (UTC)
46
1 Normal
Dont just exist; live ๐ŸŒธ | 28 July 2017 Friday
I can say it's a wrap for my syawal celebration for this year. Alhamdulillah pada yang ajak makan2 dirumah or di office semoga sentiasa dimurahkan dan diperlapangkan segala bentuk rezeki juga sentiasa dipermudahkan segala urusan dunia and akhirat. .
.
.
.
.
Thanks @miaa_amira and family for inviting akak and kak @niaron5744 makan2 layanan mesra dari Mira sekeluarga makanan sedap2 and paling penting dapat jumpe @seribudi ๐Ÿ˜.
.
.
.
.
Again many thanks utk semua. Semoga kita dapat berjumpa ramadhan dan syawal tahun hadapan inshaAllah ๐ŸŒธ
My pretty girls ๐Ÿ˜ at Candi Borobudur Jogjakarta last year | TB je setakat ni hoho harap2 punya rezeki jalan sama2 lagi sebelum ada yang menamatkan zaman bujang beliau sbb confirm lepas tu dia nk jalan en suami dia je kan kan kan ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Dengar citer banyak plan nak melawat kawasan hohoho. .
.
.
.
.
.
Jogjakarta, ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ April 2016 .
.
.
.
.
.
Up jugak walau ada org cakap asik up gmbr jakarta jek ๐Ÿ˜ช Dh itu je tmpt jalan nya setakat ni kekeke.
User Image cery_al Posted: Jul 21, 2017 9:42 AM (UTC)
30
0 Normal
So choose the wise one! Embrace life and lovely people around you ๐ŸŒธ | We cant go back and change the beginning but we can start from where we are right now and change the ending ๐Ÿ˜‰ 21 July 2017
User Image cery_al Posted: Jul 12, 2017 11:26 PM (UTC)
35
5 Normal
Compiling all the photos in one posting | Should posted them earlier but don't have time tho ๐Ÿ˜ท | Trip to Jakarta n Jogjakarta ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉvisiting AW and the rest of his family | 6-9 July 2017 .
.
.
.
But seriously kena repeat Jogja coz so many new places / wisata esp for a great photo. This time was purposely meant for visiting so xdapat pergi hoho. Geram je tengok hahaha ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ but nevertheless good time spent there with the rest of the family. Thank you ๐ŸŒธ
User Image cery_al Posted: Jul 4, 2017 4:22 AM (UTC)
nazwaomar
fatinamirarml
51
2 Normal
Kesayangan sentiasa ๐Ÿญโค๏ธโค๏ธ๐Ÿญ Lama tak ambik gambar together2 hiks! | 4 July 2017
User Image cery_al Posted: Jul 3, 2017 12:59 AM (UTC)
40
1 Normal
User Image cery_al Posted: Jun 30, 2017 1:14 AM (UTC)
48
2 Normal
CA and CN on 2nd day of Syawal ๐Ÿ˜ | Xde tempat lain nk bergambar selain dari depan pagar umah ahahaha. Boleh laa. Rutin every year lah kalau cenggitu ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป
User Image cery_al Posted: Jun 25, 2017 11:01 PM (UTC)
r_pasokapatola
39
0 Normal
Good times do come and go; but the memories will last forever ๐ŸŒธ.
.
.
.
.
.
.
One with the brother and sister in law ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ | Baru berkesempatan nk upload. Syawal ke 2 : Duduk rumah je hahaha
User Image cery_al Posted: Jun 25, 2017 1:27 PM (UTC)
56
5 Normal
One with special woman in my life ever. Sebak hahaha. Sayang Cik Normah dunia and akhirat. Moga panjang jodoh kita mak sampai di syurga jannah. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–.
.
.
.
1 Syawal 1438 H | Taman Bukit Jaya
User Image cery_al Posted: Jun 25, 2017 10:16 AM (UTC)
40
4 Normal
End of my first day of Syawal ๐Ÿ˜‹ | Senggarang, Batu Pahat
.
.
.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dari CA, Cik Normah and anak anak bulus ๐Ÿ‘ป
Among of other photos taken. This candid moment is the best of all i guess lah ๐Ÿ˜„ | Last day in the office before Raya for them not for me coz i am working today lol ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… To those who driving to their hometown today pls pls pls be safe on the road, ngantuk berhenti je sekejap make sure dh service kereta, and SABAR byk2 kalau tempuh jammed. Everyone want to safely arrived right? Semoga Allah permudahkan perjalanan pergi dan balik ke kampung halaman inshaAllah | HCMD 2017