Toggle navigation

More posts from this user

User Image aznoraziz Posted: Oct 27, 2017 1:23 PM (UTC)
39
0 Normal
User Image aznoraziz Posted: Oct 19, 2017 3:16 AM (UTC)
16
1 Normal
User Image aznoraziz Posted: Oct 18, 2017 12:21 PM (UTC)
13
0 Normal
Minta karim aminkan doa...
.
Karim tolong doa kat mummy kan..semoga mudah urusan mummy nak jual Coway...nak cukupkan target mummy...
.
Karim sejenis kucing yang memang faham...dia cuma akan mai dekat bila tahiyat akhir...baru lah dia mai dekat dan sondoi-sondoi kita...sebab tu sayang kat karim ni lebih sikit dari Kiah...kiah dia tak berapa mau mai dekat suka buat hal sendiri sebab tu jarang nampak gambar dengan kiah.. #karimthecat
#chenotcoway
#cowayregisterrm50
User Image aznoraziz Posted: Oct 18, 2017 3:25 AM (UTC)
34
0 Normal
User Image aznoraziz Posted: Oct 17, 2017 2:41 PM (UTC)
48
0 Normal
User Image aznoraziz Posted: Oct 7, 2017 6:58 AM (UTC)
27
0 Normal
Parasailing...looking for sunset..unluckily cloudy so we called it moon sailing
#chenotcoway
#chenotadianniversaryboracay
#chenotadi8yrs
#boracay
#boracay2017
User Image aznoraziz Posted: Oct 6, 2017 2:42 PM (UTC)
48
2 Normal
Underwater kissing...hey why not...hahahaha...
Walaupun aku separuh nyawa punya risau nak pakai balik benda alah tu takut air masuk mulut...demi cinta ku gagahi...lautan dalam ku selami...hahahha
#chenotadi8yrs
#chenotadianniversaryboracay
#boracay2017
#boracay
#gopro
User Image aznoraziz Posted: Oct 6, 2017 1:13 PM (UTC)
44
2 Normal
Setiap kali tengok video ni...bila kat part ni Chenot rasa Chenot orang paling kaya kat dunia... Bukan kerana duit...tapi kerana kasih sayang yang melimpah ruah dari seorang suami...setiap jatuh bangun hidup Chenot sepanjang perkahwinan 8tahun ni dia sentiasa ada...sentiasa sokong dan bagi semangat... Tak pernah say NO kalau apa saja keputusan Chenot nak buat...apa pun dia akan cakap "takpa u cuba dulu...kalau u tak cuba u takkan tau sampai mana u boleh buat"... Terima kasih kerana terlalu mewahkan hidup ini dengan kasih sayang yang melimpah ruah... Kaya itu bukan hanya pada duit ringgit...
Kaya itu bukan hanya pada rumah besar...
Kaya itu bukan hanya pada kereta mewah...
Kaya itu adalah pada kita untuk mensyukuri setiap yang ada... #chenotcoway
#chenotadianniversaryboracay
#chenotadi8yrs
User Image aznoraziz Posted: Sep 30, 2017 12:45 AM (UTC)
25
1 Normal
Parasailing...
Paling best sebab tinggi dan lama...nampak laut luas sangat & nampak full view boracay island..superb... #chenotadi8yrs
#chenotadianniversaryboracay
User Image aznoraziz Posted: Sep 29, 2017 5:15 AM (UTC)
71
8 Normal
User Image aznoraziz Posted: Sep 28, 2017 1:39 PM (UTC)
25
0 Normal
Lepas turun Van 1 jam kita naik bot pulak...sampai dah gelap so tak dapat actual pic bot dia...nanti balik kita amik lain...
#chenotadi8yrs
#chenotadianniversaryboracay