Toggle navigation

More posts from this user

User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 11:07 PM (UTC)
1,954
110 Normal
Hello cordoba.
Special sikit travel sini sebab genap saya jadi sweet 19 hehek. 18 november terus menjadi saksi saya membesar bagai juara ekeeke. Terima kasih Allah atas nikmat ini. Terima kasih Pak halim dan mak Normah yang melahirkan cheq.
Jadilah sambut di perantauan dengan kek #ferrerorocher , kebab dan roti nama Bimbo. kau ada😹😹😹
Semoga saya dan anda akan terus berada dalam rahmatNya. Maaf salah silap. #happybirthdaytome #scorpioseason
P/s: sapa scorpio sep sket. Buat @iamothongdanish Dan @kameliao_ Yang berkongsi tarikh birthday sama, saya panjangkan ucapan ini buat kalian berdua. Semoga terus maju dan murah rezeki buat semua warga scorpio xx

#jaydeepiSP #cordoba
Esok ada seharian nak manfaatkan jalan jalan di cordoba, mujur kecik je cordoba ni.
Pas tu ke Seville pula. Babai
User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 3:11 PM (UTC)
1,556
8 Normal
User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 1:55 PM (UTC)
7,284
40 Normal
Congrats icha @izaraaishahofficial dan adib. Alhamdulillah. Happy untuk kalian berdua. #solemnization #alhamdulilah
User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 11:45 AM (UTC)
73
0 Normal
Babai Valencia. Heading to Cordoba satgi. And am so happy becoz in a bit, someone is getting hitched. @izaraaishahofficial and @adib_khalid thanks sebab jemput. Tapi apakan daya dah apply cuti. Semoga berbahgia sampai Jannah Icha dan adib. 😘😘😘#jaydeepiSP love u mucho adikku.
User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 6:10 AM (UTC)
79
3 Normal
Tahniah @norishkareemcosmetics_hq melangkah ke arena kecantikan kosmetik pula. Bakal melancarkan produk Hairmist mereka dipanggil #billionairehairmistbynkc . Saya sempat diberi peluang menggunakan prototaip produk berkenaan yang mampu melembap serta mewangi rambut. Ia diformulasi istimewa tanpa bahan pengawet dan kimia oleh Doktor Shah yang terkenal di Malaysia dengan rangkaian klinik di Subang Jaya dan Kuantan Pahang.
Berita baik juga bagi mereka yg nk tambah duit poket dengan menjadi agen dan stokis boleh follow @norishkareemcosmetics_hq
Ok. #jaydeepiSP #valenciacity
User Image jaydeesm Posted: Nov 17, 2017 5:50 AM (UTC)
1,259
2 Normal
Sekitar Valencia. Saya paling jatuh hati dengan seni bina bangunan di sini, juga warna awan yang mendamaikan rasa #jaydeepiSP
Melihat kota lama dan lorong kecil di sini mengingatkan saya kepada Prague yang dijejaki beberapa tahun lalu. Jujur Prague masih menawan kalbu. Dapat hijrah ke pRague best gak chewah

Petang satgi dah nak ke Cordoba.
#valencia #architecturephotography #architecture #cloudporn
User Image jaydeesm Posted: Nov 16, 2017 10:55 PM (UTC)
1,909
8 Normal
User Image jaydeesm Posted: Nov 16, 2017 7:05 AM (UTC)
1,665
4 Normal
Holaaa #valencia hari ini ada sehari untuk manfaatkan masa lawat tempat menarik di sini. Esok petang dah akan ke Cordoba pula. #jaydeepiSP #travelgram #travelwithme #travelwithstyle
User Image jaydeesm Posted: Nov 15, 2017 8:27 AM (UTC)
norishkareemfashioncouture
1,402
2 Normal
Ada iras orang lokal sini tak wak? LULZ.

Adios Barcelona, Te veo Pronto Valencia #jaydeepiSP #adios #barcelonacity #travellover
User Image jaydeesm Posted: Nov 15, 2017 2:45 AM (UTC)
1,978
1 Normal
#arcdetriomf turut dibina di Barcelona. Bukan di Paris saja ada, Kat Spain pun ada begitooww #jaydeepiSP #travelworld #travelwithstyle #wanderlust #jaydeesm
#shawlmenyibuk @norishkareemfashioncouture 😻😻🌹🌹
User Image jaydeesm Posted: Nov 14, 2017 12:40 PM (UTC)
246
23 Normal
Percaya tak sejak kecik lagi saya ada kepercayaan mitos minum kopi kulit akan gelap heheh. Tapi seiring dengan peningkatan usia yg akan disambut 18 November ini, saya tidak lagi terbeban dengan mitos kolot itu. Hello @collafair.coffee #jaydeepiSP #collafaircoffee
User Image jaydeesm Posted: Nov 14, 2017 7:14 AM (UTC)
1,767
31 Normal
Gereja #sagradafamilia ini antara karya masterpiece rekaan #antonigaudi . Proses pembaikan semula gereja ini begitu memakan masa lama kerena beberapa masalah termasuk soal dana. Serious dua kali sampai sini dalam hati dok kata awat la tak siap siap. Huhu.

#travelwithme #travelwithstyle #jaydeepiSP

#shawlmenyibuk : @norishkareemfashioncouture
User Image jaydeesm Posted: Nov 14, 2017 6:50 AM (UTC)
2,171
6 Normal
Buat pencinta emoticon 💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽nah untuk kalian hehe

Sempat menonton pementasan kesenian muzik dan tari #flamenco di Barcelona, Spain.

Ia dikatakan berasal dari India dan dikembangkan di Andalusia sejak abad ke 14 menerusi kaum Gipsi.
#jaydeepiSP #flamencodance #flamencodancer
User Image jaydeesm Posted: Nov 13, 2017 2:36 PM (UTC)
norishkareemfashioncouture
1,723
25 Normal
First day in #barcelona #travelwithstyle #jaydeepiSP
Pic merokok tu acah acah. Jauhilah tabiat merokok ok

Dah penah sampai sini, so enjoy the scenery apa patut sblm next pitstop.

Shawl @norishkareemfashioncouture #shawlmenyibuk
User Image jaydeesm Posted: Nov 13, 2017 11:53 AM (UTC)
1,775
19 Clarendon
Hola Mi amor. Alhamdulillah safely arrived in Barcelona. Revisited. #jaydeepiSP my first #pitstop
User Image jaydeesm Posted: Nov 12, 2017 3:07 PM (UTC)
norishkareemfashioncouture
2,289
45 Normal
Beberapa hari dok pikiaq nak letak tanda pagar apa untuk kembara kali ini. Alih alih cheq letak #jaydeepiSP ja laa. Jadi laaa. #travelwithstyle #birthdaygetaway
Bismillah. Semoga dipermudahkan perjalanan kali ini. 😘

Thank u shawl @norishkareemfashioncouture 😘😍🌹
User Image jaydeesm Posted: Nov 11, 2017 3:20 PM (UTC)
1,962
25 Normal
Thank u bobot, epol dan ijan @eyesha80 @shazwan_annas 😘😘😘😘😘😘 Thank u again for the early treat #advancecelebration #happybirthday
User Image jaydeesm Posted: Nov 11, 2017 11:52 AM (UTC)
2,119
38 Normal
Thank u bestie @norishkareem for the early birthday celebration. Thanks for the thought. Since ill be away during my birthday this 18th of November, she decided to throw some pre bday celebration. Hehe. Always sweet 20 lulz.
And not to forget to my dearie sis @kakchambh and abang @uncle_rj_ for the pressies. Hope to see u both when im back ok.
Managed to lepak with abang @uncle_rj_ wish u were here Kak Cham and harry too. Catchup soon xx. #scorpioseason #scorpiorules #advancebdayceleb #countinghours #happybirthdaytomeinadvance heheh 😍😍😍😍😍😍😍