Toggle navigation

More posts from this user

User Image deewardani Posted: Nov 13, 2017 7:53 AM (UTC)
22
1 Normal
Menjadi Silaban.

Dalam rangka janjian ketemu sama temen kuliah berujung jadi jalan-jalan lihat pameran hari Sabtu lalu, sempat sejenak mampir ke Pameran Silaban ini. Ketika masuk yang dijumpai memang tidak seperti yang dibayangkan sebelumnya, karena di pameran ini yang ditemui lebih mengarah ke histori kerja dan pemikiran seorang Friedrich Silaban ketimbang lintas karya beliau semasa aktif berkarya.

Tapi dengan gambar-gambar kerja yang masih terdokumentasi dengan lengkap dan dengan ukuran skala yang gak main-main (and mind you, pada waktu itu belum ada autocad dan program gambar lain ya, jadi all made by hand. Bahkan 'senjata perang' beliau ikut dipajang di pintu masuk) tetap terpukau juga sepanjang melintasi display karyanya. Terlalu singkat. Tapi lumayan bikin greget.

Friedrich Silaban, Arsitek (1912-1984): Sebuah pameran
Galeri Nasional Indonesia
Jakarta
#jalanjalan #jalanjalanarsitektur #pameran #exhibition #architecture #silaban #events #latepost
User Image deewardani Posted: Oct 27, 2017 2:55 AM (UTC)
28
1 Skyline
Something I've learned most recently, about how unmet expectations could break your happiness, relationship, and life itself. I think it's time to learn to accept things that have happened and let go. It's always the hardest to do, but it's also always best to move on, to carry on with life
.
.
#quote #life #expectations
User Image deewardani Posted: Oct 26, 2017 4:07 AM (UTC)
18
0 Valencia
Am I addicted to skin care products?
Probably.
.
Buat yang kenal saya lebih lama mungkin udah biasa lihat saya selalu ngerawat kulit dengan rutin dan ceramat (apa deh bahasanya...) Dan sekarang di usia kepala tiga (yes, I'm already on my thirties, people!) jadi makin teliti sama pernak-pernik kebutuhan kulit.
.
Kelihatan ribet?
Nggak juga.
.
Cuma tinggal duduk (atau berdiri karena saya gak punya meja rias hehe) di depan cermin sekitar 2-3 menit untuk rawat muka entah itu pagi atau malam. Itu pun gak semua produk ini dipake bersamaan sampe berlapis-lapis di kulit muka kok....disesuaikan sama kebutuhannya aja 😆
.
Ini perawatan kulit mukaku.
Kalo perawatan kulitmu gimana? .
----
.
For those​ who have known me for the longest time, would probably have gone used to seeing me taking my time to care for my skin on daily basis. And now that I have reached my thirties, I keep getting more thorough in choosing the perfect skin care products and routines for myself to do.
.
Seems like a hassle, doesn't it?
Not exactly.
All I need to do is spare around 2-3 minutes in front of the mirror for the healthy skin I want to have that will last a long time. And even if this photo hasn't completely shown all the products that I use everyday, it doesn't mean that I always put layer by layer of them on my skin all the time. I always adjust to my needs and the necessity of each product.
.
This is a spoiler for my skin care routine.
What about yours?
.
.
.
#skincare #skincareroutine #shouldimakeavlogoneday #skincareproducts #10stepsskincare #novage #laneige #wardah #getreadywithme #skincarejunkie #skincarraddict #oriflameid #Oriflame #oriflameskincare #laneigeskincare #koreanskincare #naturerepublic
User Image deewardani Posted: Oct 25, 2017 9:09 AM (UTC)
17
1 Normal
Thank you @sociolla ❤️❤️❤️❤️ Love the packaging! Will be using everything with joy 😘
#sociolla #skincare #wardah #sarange #makeupaccessory #unboxing
User Image deewardani Posted: Oct 21, 2017 6:31 AM (UTC)
18
0 Normal
Minggu lalu diajak si adek ke acara @archipelagofest_id
Kebetulan lagi ultah dan pengen keluar, kebetulan butuh refreshing sehabis berminggu-minggu penat. Sepanjang panel-panel yang diamati masing-masing selalu berisi, padet, dan pulang di dua hari event selalu berbekal ilmu dan pandangan baru. Terima kasih untuk event yang bermakna banget. Keren banget acaranya 👌
#latepost #pakebanget #lupapunyainstagram #ternyatasempetmotret #archipelagofestival2017 #events
User Image deewardani Posted: Oct 18, 2017 4:30 AM (UTC)
42
5 Normal
Hai, kamera yang sudah lama nganggur. Apa kabar kamu?
#nikon #nikonfm2 #nikonphotography #35mm #35mmfilm
User Image deewardani Posted: Oct 17, 2017 3:27 PM (UTC)
47
14 Normal
Should I pick up my brushes again?
User Image deewardani Posted: Oct 2, 2017 4:47 AM (UTC)
deidikaaka
16
7 Clarendon
User Image deewardani Posted: Sep 3, 2017 3:47 AM (UTC)
44
1 Normal
Please feel free to follow our studio's new Instagram account @tepluskadesign
to see our work/project portfolio
Any forms of affiliation or collaboration are welcome
・・・
T + K Design Studio - for home and commercial interior design, housing, interior decorations, 3D rendering | free consultation: tepluska.info@gmail.com
#tepluskadesign #interiordesign #interior #architecture #design #3drendering #interiordecoration #furnituredesign
User Image deewardani Posted: Aug 1, 2017 2:55 AM (UTC)
16
0 Normal
Harus berani memulai meskipun dari hal yang paling kecil atau sederhana sekalipun... Have a blessing day!!
Happy August 1st!! #motivation
User Image deewardani Posted: Jun 29, 2017 1:12 AM (UTC)
40
1 Valencia
One of the things I love about knitting is how it can serve as a form of therapy. The repetitive motion can help me relax, focus, while also calm the tremors in my hands. I feel so glad I am able to find my love in knitting again.
New project will be revealed soon!
#knitting #knit #knittersofinstagram #knitstagram #weavebasketknit #mint #wool #handmade
User Image deewardani Posted: Jun 25, 2017 10:17 AM (UTC)
30
1 Moon
User Image deewardani Posted: Apr 29, 2017 3:18 AM (UTC)
36
1 Valencia
Indeed it is 😔😔😔😔
User Image deewardani Posted: Apr 15, 2017 2:37 AM (UTC)
33
3 Valencia
User Image deewardani Posted: Mar 22, 2017 5:55 PM (UTC)
30
5 Normal
Forgive me for my tired self, for even sleep no longer helps me recover and feel bright when morning comes
.
Forgive me for my tired soul, for my smile no longer reaches my eyes and I can't show you any part of me that is filled with happiness
.
Forgive me for my tired heart, for there are so many times when I feel like giving up and feel like I've had enough
.
Forgive me for my tired mind, for I can no longer talk to you like my normal self and no longer be as high-spirited as how I used to be
.
Forgive me for giving up. For I am feeling so lonely, and I have no idea how to make people understand that I am broken. And that I have been broken for so many years
.
#personal #myfightwithbipolar #bpd
User Image deewardani Posted: Mar 15, 2017 1:16 PM (UTC)
23
1 Valencia
User Image deewardani Posted: Mar 14, 2017 5:56 PM (UTC)
zorrotheprince
14
0 Valencia
User Image deewardani Posted: Mar 7, 2017 11:31 PM (UTC)
22
0 Normal
A negative mind will never give you a positive life.
.
A daily reminder to always stay away from negativity, no matter how close they are
#selamatpagi #morningmotivation #quote #motivasipagi