Toggle navigation
  Posted: May 4, 2012 11:41 AM FEED
3
2 Brannan
  • beb,yesterday I bought like that, exactly haha

  • The exact same colour? ๐Ÿ˜ƒ bagus kan warna2nyaa, aku sukaaa ๐Ÿ˜˜

More posts from this user

Are you ready for Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ A dance recital where you can watch traditional and modern culture unite in harmony!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tickets are officially open for Pre -order with a bargained price!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ If you buy 5 tickets or more there will be discounts~
For people that pre-order will have the privilege of choosing their own seats! so pick the good spots before it's sold out!โœจ Where is the show?
๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
When is the show? ๐Ÿ“…Saturday, 4th of November 2017
There will be 2 shows; ๐Ÿ•14 : 30 and 19 : 00
so you won't miss out if you can't watch on either time~

Don't forget to follow @leggero_bidc @bidcbinusinter for more information๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ -------------------------------------- Apakah kalian siap untuk Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ
Sebuah pertunjukan dansa yang menyatukan budaya tradisional dan modern dalam sebuah keharmonisan!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tiket sudah mulai dijual dalam pre-order dengan harga menarik!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
Jikalau kalian membeli 5 atau lebih tiket akan ada diskon loh~
Kalian yang membeli tiket pre-order dapat memilih kursi kalian sendiri! Beli sekarang dan dapatkan kursi yang bagus sebelum kehabisan!โœจ Dimana acaranya? ๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
Kapan acaranya?
๐Ÿ“…Sabtu, november 4 2017
Akan ada 2 pertunjukan;
๐Ÿ•Jam 14:30 dan 19:00

Jadi kalian tidak akan ketinggalan jika kalian tidak bisa datang pada waktu tertentu~

Jangan lupa untuk follow @leggero_bidc dan @bidcbinusinter untuk informasi lebih lanjut๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ #Leggero2017 #LeggeroBIDC #BIDC #showcase #dance #choreograhy #kpop #modern #traditionalmodern #traditional #performance #Indonesia #binusinter #dancer #dancescene #kpoppers #danceshowcase #event #crew #production #choreographer #jakarta
Are you ready for Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ A dance recital where you can watch traditional and modern culture unite in harmony!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tickets are officially open for Pre -order with a bargained price!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ If you buy 5 tickets or more there will be discounts~
For people that pre-order will have the privilege of choosing their own seats! so pick the good spots before it's sold out!โœจ Where is the show?
๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
When is the show? ๐Ÿ“…Saturday, 4th of November 2017
There will be 2 shows; ๐Ÿ•14 : 30 and 19 : 00
so you won't miss out if you can't watch on either time~

Don't forget to follow @leggero_bidc @bidcbinusinter for more information๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ -------------------------------------- Apakah kalian siap untuk Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ
Sebuah pertunjukan dansa yang menyatukan budaya tradisional dan modern dalam sebuah keharmonisan!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tiket sudah mulai dijual dalam pre-order dengan harga menarik!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
Jikalau kalian membeli 5 atau lebih tiket akan ada diskon loh~
Kalian yang membeli tiket pre-order dapat memilih kursi kalian sendiri! Beli sekarang dan dapatkan kursi yang bagus sebelum kehabisan!โœจ Dimana acaranya? ๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
Kapan acaranya?
๐Ÿ“…Sabtu, november 4 2017
Akan ada 2 pertunjukan;
๐Ÿ•Jam 14:30 dan 19:00

Jadi kalian tidak akan ketinggalan jika kalian tidak bisa datang pada waktu tertentu~

Jangan lupa untuk follow @leggero_bidc dan @bidcbinusinter untuk informasi lebih lanjut๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ #Leggero2017 #LeggeroBIDC #BIDC #showcase #dance #choreograhy #kpop #modern #traditionalmodern #traditional #performance #Indonesia #binusinter #dancer #dancescene #kpoppers #danceshowcase #event #crew #production #choreographer #jakarta
Are you ready for Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ A dance recital where you can watch traditional and modern culture unite in harmony!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tickets are officially open for Pre -order with a bargained price!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ If you buy 5 tickets or more there will be discounts~
For people that pre-order will have the privilege of choosing their own seats! so pick the good spots before it's sold out!โœจ Where is the show?
๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
When is the show? ๐Ÿ“…Saturday, 4th of November 2017
There will be 2 shows; ๐Ÿ•14 : 30 and 19 : 00
so you won't miss out if you can't watch on either time~

Don't forget to follow @leggero_bidc @bidcbinusinter for more information๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ -------------------------------------- Apakah kalian siap untuk Leggero: Shout Out Loud?!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ฅ
Sebuah pertunjukan dansa yang menyatukan budaya tradisional dan modern dalam sebuah keharmonisan!๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Tiket sudah mulai dijual dalam pre-order dengan harga menarik!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
Jikalau kalian membeli 5 atau lebih tiket akan ada diskon loh~
Kalian yang membeli tiket pre-order dapat memilih kursi kalian sendiri! Beli sekarang dan dapatkan kursi yang bagus sebelum kehabisan!โœจ Dimana acaranya? ๐Ÿ Gedung Pertunjukan GOR Bulungan
Kapan acaranya?
๐Ÿ“…Sabtu, november 4 2017
Akan ada 2 pertunjukan;
๐Ÿ•Jam 14:30 dan 19:00

Jadi kalian tidak akan ketinggalan jika kalian tidak bisa datang pada waktu tertentu~

Jangan lupa untuk follow @leggero_bidc dan @bidcbinusinter untuk informasi lebih lanjut๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ #Leggero2017 #LeggeroBIDC #BIDC #showcase #dance #choreograhy #kpop #modern #traditionalmodern #traditional #performance #Indonesia #binusinter #dancer #dancescene #kpoppers #danceshowcase #event #crew #production #choreographer #jakarta
(2/2) It is always fun to do a videoshoot especially with friends who have such fiery passion like I do ๐Ÿ˜Š This video was taken a year ago, akhirnya dapet juga videonya! Pengin more dance videoshoot. Ada yg mauuu? Yuk bareng aku ๐Ÿ˜˜ Thank you @danmarcel for sharing this choreography with me ๐Ÿ˜Š Keep creating! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Choreographer ๐Ÿ‘‘
@danmarcel
.
.
#Dancers ๐Ÿ’Ž
@danmarcel
@hannasafira
@hanihoneyhani
@jessynirmalaa
@je_nath
@sayzomy
@doradianisari
@mcbenedict_
@oneandonlypaco
.
.
#danceproject #dancevideo #dance #danielchoreography #choreography #passion #love #team #jasonderulo #ifitaintlove #choreographer @dancedimana.tv
(1/2) It is always fun to do a videoshoot especially with friends who have such fiery passion like I do ๐Ÿ˜Š This video was taken a year ago, akhirnya dapet juga videonya! Pengin more dance videoshoot. Ada yg mauuu? Yuk bareng aku ๐Ÿ˜˜ Thank you @danmarcel for sharing this choreography with me ๐Ÿ˜Š Keep creating! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Choreographer ๐Ÿ‘‘
@danmarcel
.
.
#Dancers ๐Ÿ’Ž
@danmarcel
@hannasafira
@hanihoneyhani
@jessynirmalaa
@je_nath
@sayzomy
@doradianisari
@mcbenedict_
@oneandonlypaco
.
.
#danceproject #dancevideo #dance #danielchoreography #choreography #passion #love #team #jasonderulo #ifitaintlove #choreographer @dancedimana.tv
Posted: Sep 22, 2017 12:50 PM
32
0 Normal
Annyeong!!! #Army mana suaranyaa?? Udah lihat belum lagu BTS yang baru? #DNA! Ga sabar nih kita cover lagu yang asyik ini ๐Ÿ˜Š Kalian pasti juga ga sabar dong liat comeback kita? ๐Ÿ˜† Nih untuk bikin kalian makin penasaran teaser cover kita untuk BTS - DNA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’— Jangan lupa untuk terus support kita yah!
Jgn lupa di follow juga ig kita yah! Nih tinggal klik ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ @code.dc ๐Ÿ˜Š
.
Members:
@hanihoneyhani as #Jimin ๐Ÿจ
@hannasafira as #Taehyung ๐Ÿ‘ฝ
@je_nath as #Jungkook๐Ÿฐ
@alesanaja as #Jin ๐Ÿฉ
@ijjinisan as #JHope ๐Ÿน
@sayzomy as #Suga ๐Ÿผ
@fhmrsyd8 as #Rapmon ๐Ÿบ
.
.
.
@bts.bighitofficial
#CodeDC #dance #performance #bts #cover #dancecover #korea #indonesia #kpop #kpoppers #music #happy #sharing #love #lifestyle #dna #bangtanboysj
(2/2) Annyeong!!! Kangen ga sih kalian sama penampilan dari #BangtanCode ? Buat menunggu comeback kita mendingan nonton yukk video kita yang satu ini biar kalian bisa lebih mengenali muka-muka members kita ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Tunggu yaa comeback dari #BangtanCode dengan konsep yang baru! DNA~ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š
.
@hanihoneyhani as #Chimchim ๐Ÿจ
@hannasafira as #Taetae ๐Ÿ‘ฝ
@je_nath as #Kookie ๐Ÿฐ
@sem.png as #Pinkgongju ๐Ÿฉ
@alesanaja as #Pinkgongju ๐Ÿฉ
@ijjinisan as #Hobie ๐Ÿน
@sayzomy as #Syubsyub ๐Ÿผ
@fhmrsyd8 as #Namjoon ๐Ÿบ
.
.
.
@kpopdancecover_id
#CodeDC #dance #performance #bts #cover #dancecover #korea #indonesia #kpop #kpoppers #music #happy #sharing #love #lifestyle #dna #bangtanboys #army
(1/2) Annyeong!!! Kangen ga sih kalian sama penampilan dari #BangtanCode ? Buat menunggu comeback kita mendingan nonton yukk video kita yang satu ini biar kalian bisa lebih mengenali muka-muka members kita ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Tunggu yaa comeback dari #BangtanCode dengan konsep yang baru! DNA~ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š
.
@hanihoneyhani as #Chimchim ๐Ÿจ
@hannasafira as #Taetae ๐Ÿ‘ฝ
@je_nath as #Kookie ๐Ÿฐ
@sem.png as #Pinkgongju ๐Ÿฉ
@alesanaja as #Pinkgongju ๐Ÿฉ
@ijjinisan as #Hobie ๐Ÿน
@sayzomy as #Syubsyub ๐Ÿผ
@fhmrsyd8 as #Namjoon ๐Ÿบ
.
.
.
@kpopdancecover_id
#CodeDC #dance #performance #bts #cover #dancecover #korea #indonesia #kpop #kpoppers #music #happy #sharing #love #lifestyle #dna #bangtanboys #army
(3/3) Here's A.C.E.Code's performance for KOREAN WORLD FESTIVAL 2017 Indonesia Preliminary! A.C.E.Code from @code.dc! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช We won favorite contestant! ๐Ÿ˜Š Kita bakal terus improve!! ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต Thank you yang udah dateng nyemangatin kita! ๐Ÿ˜š๐Ÿ’— Full videonya ada di YouTube! Jangan lupa follow instagram dan YouTube @code.dc yaa! Give us some support ๐Ÿ˜† Thank youuuu ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
@hanihoneyhani as #Jun ๐Ÿป
@hannasafira as #Jason ๐Ÿบ
@ijjinisan as #Wow ๐Ÿ’
@alesanaja as #Donghun ๐Ÿ
@je_nath as #Chan ๐Ÿ‡
.
Video by @on_cam
.
@official_a.c.e7 @kpopdancecover_id #kdcid_covervideo #kpopdancecover_id #kpopdancecoverindonesia #ace #cactus #dance #cover #dancecover #indonesia #kwf2017 #regionals #competition #koreanworldfestival #kwf #preliminary #blessed #dancing #acecode #kpop #dancecover #crosscover #dancecoverINA #cactus #korean #latepost
(2/3) Here's A.C.E.Code's performance for KOREAN WORLD FESTIVAL 2017 Indonesia Preliminary! A.C.E.Code from @code.dc! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช We won favorite contestant! ๐Ÿ˜Š Kita bakal terus improve!! ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต Thank you yang udah dateng nyemangatin kita! ๐Ÿ˜š๐Ÿ’— Full videonya ada di YouTube! Jangan lupa follow instagram dan YouTube @code.dc yaa! Give us some support ๐Ÿ˜† Thank youuuu ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
@hanihoneyhani as #Jun ๐Ÿป
@hannasafira as #Jason ๐Ÿบ
@ijjinisan as #Wow ๐Ÿ’
@alesanaja as #Donghun ๐Ÿ
@je_nath as #Chan ๐Ÿ‡
.
Video by @on_cam
.
@official_a.c.e7 @kpopdancecover_id #kdcid_covervideo #kpopdancecover_id #kpopdancecoverindonesia #ace #cactus #dance #cover #dancecover #indonesia #kwf2017 #regionals #competition #koreanworldfestival #kwf #preliminary #blessed #dancing #acecode #kpop #dancecover #crosscover #dancecoverINA #cactus #korean #latepost
(1/3) Here's A.C.E.Code's performance for KOREAN WORLD FESTIVAL 2017 Indonesia Preliminary! A.C.E.Code from @code.dc! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช We won favorite contestant! ๐Ÿ˜Š Kita bakal terus improve!! ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต Thank you yang udah dateng nyemangatin kita! ๐Ÿ˜š๐Ÿ’— Full videonya ada di YouTube! Jangan lupa follow instagram dan YouTube @code.dc yaa! Give us some support ๐Ÿ˜† Thank youuuu ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
@hanihoneyhani as #Jun ๐Ÿป
@hannasafira as #Jason ๐Ÿบ
@ijjinisan as #Wow ๐Ÿ’
@alesanaja as #Donghun ๐Ÿ
@je_nath as #Chan ๐Ÿ‡
.
Video by @on_cam
.
@official_a.c.e7 @kpopdancecover_id #kdcid_covervideo #kpopdancecover_id #kpopdancecoverindonesia #ace #cactus #dance #cover #dancecover #indonesia #kwf2017 #regionals #competition #koreanworldfestival #kwf #preliminary #blessed #dancing #acecode #kpop #dancecover #crosscover #dancecoverINA #cactus #korean #latepost
(3/3) Love for this dance family of mine ๐Ÿ’—
.
.
Every performance is a success! So proud of my family ๐Ÿ˜˜ Ga pernah puas itu kunci untuk selalu improve as dancers, individuals and team! Terus belajar dan jangan berhenti belajar ๐Ÿ˜Š I love you guys and so proud of us! I had so much fun sharing the stage with each and every single one of you ๐Ÿ’— Next di @leggero_bidc #Leggero2017 harus bigger and better! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
#dance #team #dancefamily #choreographers #performance #FEP2017 #binusians #perform #dancers #dancelife #passion #happy #superlove #yourewelcome #nottoday #bts #life #love #lifeasadancer
(2/3) Ex-President X President of BIDC (+Ex-Vice President) ๐Ÿ‘๐Ÿ’—
.
.
Every performance is a success! So proud of my family ๐Ÿ˜˜ Ga pernah puas itu kunci untuk selalu improve as dancers, individuals and team! Terus belajar dan jangan berhenti belajar ๐Ÿ˜Š I love you guys and so proud of us! I had so much fun sharing the stage with each and every single one of you ๐Ÿ’— Next di @leggero_bidc #Leggero2017 harus bigger and better! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
#dance #team #dancefamily #choreographers #performance #FEP2017 #binusians #perform #dancers #dancelife #passion #happy #superlove #yourewelcome #nottoday #bts #life #love #lifeasadancer
(1/3) Every performance is a success! So proud of my family ๐Ÿ˜˜ Ga pernah puas itu kunci untuk selalu improve as dancers, individuals and team! Terus belajar dan jangan berhenti belajar ๐Ÿ˜Š I love you guys and so proud of us! I had so much fun sharing the stage with each and every single one of you ๐Ÿ’— Next di @leggero_bidc #Leggero2017 harus bigger and better! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
#dance #team #dancefamily #choreographers #performance #FEP2017 #binusians #perform #dancers #dancelife #passion #happy #superlove #yourewelcome #nottoday #bts #life #love #lifeasadancer
I know it's so late but i think it's important to sit back and think things through every once in a while ๐Ÿ˜Š I have learned so much these past few weeks and months as an individual and as a part of a team ๐Ÿ’— The road to #KWF2017 was a rocky and challenging yet fun and such a memorable experience. We all have grown as family and as individuals. I can't wait for more things to come from @code.dc ! Thank you bgt buat semua yg udh dtg untuk support A.C.E.Code ๐Ÿ’— We are blessed to be given such opportunity!
.
.
Untuk semuanya tunggu yah di tahun depan bulan maret @code.dc akan kasih kalian hiburan! #somethingbigiscoming ๐Ÿ˜Š bukan cuman A.C.E.Code aja dong pastinya! Bakal ada Code DC family! Tunggu yahh ๐Ÿ’—๐Ÿ˜Š
.
.
On frame:
@hanihoneyhani as #Jun ๐Ÿ–
@hannasafira as #Jason ๐Ÿบ
@ijjinisan as #Wow ๐Ÿ’
@alesanaja as #Donghun ๐Ÿ
@je_nath as #Chan ๐Ÿ‡
.
.
.
#love #family #team #late #kdcid_cover #kpopdancecover_id #kpopdancecoverindonesia #ace #cactus #dance #cover #dancecover #indonesia #acecode #kpop #crosscover #dancecoverINA #cactus #korean #1million #choreography #coverdance
H-1 to KOREAN WORLD FESTIVAL! A.C.E.Code from @code.dc bakal tampil besok di JIExpo ! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Ayo jgn mau ketinggalan performance kita yang satu ini! ๐Ÿ˜Š Yuk ramein acaranya dan support kitaa!! ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต Teriaknya harus paling keceng yah ! ๐Ÿ˜š FIGHTING! ๐Ÿ’— Oh iya! Jangan lupa untuk like video kita di account KCC INDONESIA di YouTube! Give us some support ๐Ÿ˜† Thank youuuu ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
Members:
@hanihoneyhani as #Jun ๐Ÿ–
@hannasafira as #Jason ๐Ÿบ
@ijjinisan as #Wow ๐Ÿ’
@alesanaja as #Donghun ๐Ÿ
@je_nath as #Chan ๐Ÿ‡
.
.
.
#kdcid_cover #kpopdancecover_id #kpopdancecoverindonesia #ace #cactus #dance #cover #dancecover #indonesia #hani #babi #hana #serigala #ijji #monyet #ales #kambing #jere #gajelas #acecode #kpop #dancecover #crosscover #dancecoverINA #cactus #korean