Toggle navigation
User Image nurulsyafini83 Posted: Apr 28, 2012 11:46 AM (UTC)

FEED
0 0 Amaro

More posts from this user

User Image nurulsyafini83 Posted: Dec 10, 2017 12:53 AM (UTC)
39
0 Crema
User Image nurulsyafini83 Posted: Dec 9, 2017 12:37 AM (UTC)
31
2 Normal
Fit CPR Run 2017. Last CPR I did, when I was form 3. itupun sebab nak ambik test St. John Ambulance. haha!
#fitcprfunrun2017
#beaherosavelives
User Image nurulsyafini83 Posted: Dec 3, 2017 12:08 AM (UTC)
27
1 Normal
Kuala Lumpur senyumanmu
Di pagi ini
sungguh bererti .......... #klcarfreemorning
#7km🏃
User Image nurulsyafini83 Posted: Dec 2, 2017 12:49 AM (UTC)
26
0 Normal
Rama-rama gergasi dan bunga-bunga di taman.
#klobs2017
User Image nurulsyafini83 Posted: Dec 2, 2017 12:44 AM (UTC)
20
0 Normal
User Image nurulsyafini83 Posted: Nov 29, 2017 12:07 PM (UTC)
31
2 Normal
User Image nurulsyafini83 Posted: Nov 12, 2017 7:43 AM (UTC)
36
7 Normal
15km hari ni kita santai2 sahaja. nak2 bila masuk kampung yang ada sawah bendang. tapi rasanya kuih free dah kurang kot tahun ni. air kelapa pun tak sempat nak minum sebab dah habis. tapi yang paling best, bila dah tak tahan nak ke tandas sempat singgah rumah sahabat @salsabil_yusoff . nasib dia ada di rumah. haha!
#lhksns2017
#kualakangsarbandardiraja
#takpernahrugi
#akusuka
User Image nurulsyafini83 Posted: Nov 8, 2017 7:37 AM (UTC)
35
3 Clarendon
User Image nurulsyafini83 Posted: Nov 4, 2017 5:12 PM (UTC)
norlaila.lott
27
0 Normal
ada orang kata, tengok sengih pon dah tau orang Perak. haha!
#sisterhood
#kaklong
#bukankaklongpetir
User Image nurulsyafini83 Posted: Nov 4, 2017 4:34 PM (UTC)
46
6 Normal
dua muka berbeza sebelum dan selepas 21 km berlari. ini adalah kali pertama berlari untuk Half Marathon. memang azab. tapi memang menyeronokkan. pace jangan cerita memang kelaut dalam. haha!
#putrajayanightmarathon2017
#quitatnever
#21km
#halfmarathon.
#larimacamnakmati
User Image nurulsyafini83 Posted: Oct 29, 2017 2:09 AM (UTC)
25
0 Normal
For me run fast is beauty, but then i am not fast. but i feel good. 🏃🏻‍♀️. #sunwaythegoodrun2017
#collapsablecup
#15kmonBRTtrack
User Image nurulsyafini83 Posted: Oct 26, 2017 3:57 PM (UTC)
31
3 Normal
ni kira malam terakhir lah. dah lama aku teringin pergi kerja pakai baju warna2. mengira hari sahaja ni.