Toggle navigation
User Image jutarichbeauty Posted: Jan 21, 2018 3:22 AM (UTC)

FEED
10
2 Normal
Heyy uolss nak kulit gebu muluss pinkish glowing bebas jerawat, jeragat wajib ambil BVRC NEW ni. Supplemen bajet, tapi kualiti setanding dengan rawatan yg mahal. Takde masa nk sembang kosong. Tapi memang terbukti keberkesanannya selama 7 tahun di pasaran. 1 botol untuk sebulan penggunaan.
.
.
Nak lagi jimat berganda? Jomssss grab SET COMBO. ✔FREE BOTOL AIR
✔FREE LIPSTICK
✔FREE BAG BVR
✔FREE POS SM
.
.
Klik link whatsapp di bio

More posts from this user

User Image jutarichbeauty Posted: Feb 18, 2018 3:43 AM (UTC)

9
4 Normal
Kulit merona putih pinkish dengan pengambilan BVRC ADVANCED yang konsisten.
.
.
Setia pada nya , hasilnya juga akan setia pada anda seperti mana ia memberikan hasil yang superrr duperrr pada pengguna2 yang lain.
.
.
Hanya satu sachet sahaja sehari ia mampu membersihkan kulit dari dalam, membebaskan toksin terperam dalam badan yg menjadi punca jerawat sering tumbuh, dan menghapuskan akar2 jeragat di lapisan kulit dalam.
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 18, 2018 3:38 AM (UTC)

19
2 Normal
Tak sangka wajah yang dulu dihina seperti jalan tar pecah pulih seperti bidadari. Ni semua gara2 BVRC ADVANCED yg membantu mencantikkan balik kulit muka. Alhamdulillah.
.
.
Korang kenapa masih lagi membiarkan wajah dipenuhi jerawat berbisa? Tak rasa ke keyakinan diri hilang? Ayuh cuba ikhtiar dengan rawatan paling berkesan dari dalam.
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 17, 2018 2:04 AM (UTC)

5
0 Normal
Satu sachet BVRC ADVANCED setiap pagi diikuti dengan air kosong segelas.
.
.
✔Memutihkan dan merawat kulit seluruh tubuh
✔Mengecilkan liang pori terbuka pada dasar wajah. ✔Menghapuskan jeragat dari akar umbi lapisan kulit.. ✔Mengecutkan jerawat dari dalam.
✔Menyingkirkan toksin jahat didalam badan.
.
.
1 botol 30 sachet / rm100
-Free botol air
-Free gold scrub soap
-Free candy pop
-Free pos ke sm
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 17, 2018 2:01 AM (UTC)

10
2 Normal
Satu sachet BVRC ADVANCED setiap pagi diikuti dengan air kosong segelas.
.
.
✔Memutihkan dan merawat kulit seluruh tubuh
✔Mengecilkan liang pori terbuka pada dasar wajah. ✔Menghapuskan jeragat dari akar umbi lapisan kulit.. ✔Mengecutkan jerawat dari dalam.
✔Menyingkirkan toksin jahat didalam badan.
.
.
1 botol 30 sachet / rm100
-Free botol air
-Free gold scrub soap
-Free candy pop
-Free pos ke sm
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 17, 2018 2:00 AM (UTC)

15
3 Normal
Satu sachet BVRC ADVANCED setiap pagi diikuti dengan air kosong segelas.
.
.
✔Memutihkan dan merawat kulit seluruh tubuh
✔Mengecilkan liang pori terbuka pada dasar wajah. ✔Menghapuskan jeragat dari akar umbi lapisan kulit.. ✔Mengecutkan jerawat dari dalam.
✔Menyingkirkan toksin jahat didalam badan.
.
.
1 botol 30 sachet / rm100
-Free botol air
-Free gold scrub soap
-Free candy pop
-Free pos ke sm
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 1:29 PM (UTC)

25
2 Normal
RAHSIA PUTIH GEBU TANPA INJECTION?
.
.
Cantik memang cantik lahh korang yg amalkan BVRC ADVANCED ni. Bukan setakat putih, masalah jerawat, tona tak sekata, kulit kusam pun dah takde lagi dh.
.
.
Jimat kannn? Sebotol si pinkish ni untuk merawat sekaligus memutihkan kulit keseluruhan badan. Tak perlu consume supplemen lain dh. Konsisten jurrr dgn BVRC ADVANCED, hasilnyaa mujarobb nanti.
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 1:15 PM (UTC)

19
2 Normal
TANGAN DAH MAKIN PUTIH
.
.
Ehhh akak ni baru jurrr consume sebotol katanya, kulit tangan dah makin putihh. Ni la hasilnya bila konsisten tauu😘 .
.
BVRC ADVANCED ni kesannya 15x ganda lebih effective dari BVRC NEW. .
.
1 BOTOL RM100 (FREE GIFT SPECIAL)
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 10:58 AM (UTC)

14
4 Normal
Ada yang nak PUTIH GEBU tapi selalu guna jalan pintass!! Bila tengok orang lain yg berkulit gelap, jd putih felolesss, terus nak cop diorang ni SUNTIK VITAMIN.
.
.
Uolss tahu tak, pengambilan injection tanpa rawatan susulan yang betul SANGAT2 BAHAYAA! Bahaya dalam jangka masa yang panjangg. Boleh rosak buah pinggang tauuu.
.
.
Nak putih gebu seluruh badan dengan secara ygsihat, jomsss amalkan BVRC ADVANCED. Pemakanan kesihatan berperisa berry.
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 10:33 AM (UTC)

17
1 Normal
TIADA LAGI MASALAH WAJAH TUA SEBELUM USIA
.
.
Penangan BVRC ADVANCED, kulit yg dulu kusam, berjeragat, eyebag tu semua dah terhapusss😍😍
.
.
Untuk hasil yg mujarobbb, korang wajib konsisten tauu. Lain org lain kesannya. Yg penting kulit putih secara sihat & selamat gituuu. .
.
1 BOTOL RM100 (FREE GIFT SPECIAL)
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 7:09 AM (UTC)

19
5 Normal
Grab set combo (3 botol) hanya RM100 jurrr tauuu. Jimat rm20 + free gift botol air comel 2liter + lipmatte + tote bag bvr + free pos ke sm. .
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 7:06 AM (UTC)

21
4 Normal
Grab set combo (3 botol) hanya RM100 jurrr tauuu. Jimat rm20 + free gift botol air comel 2liter + lipmatte + tote bag bvr + free pos ke sm.
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 7:00 AM (UTC)

22
4 Normal
Grab set combo (3 botol) hanya RM100 jurrr tauuu. Jimat rm20 + free gift botol air comel 2liter + lipmatte + tote bag bvr + free pos ke sm. .
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 5:31 AM (UTC)

20
2 Normal
PUTIH GEBU TANPA INJECTION
.
.
Supplemen yg mendapat permintaan tinggi terutama para remaja. Sbb harga mampu milik, jimat, lazat dan berkesan👍 .
.
Merawat kulit muka yg bermasalah dan memutihkan kulit seluruh badan.
.
.
PROMO SET COMBO JIMAT RM20 (FREE GIFT SPECIAL)
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 5:25 AM (UTC)

15
2 Normal
SUNBURN DI TANGAN DAH MAKIN HILANG
.
.
Walaupun consume tak konsisten, tapi ada juga perubahan. Sunburn di tangan dah hilang. Akak ni baru jurrr consume sebotol tauuu.
.
.
PROMO SET COMBO JIMAT RM20 (FREE GIFT SPECIAL)
.
.
Klik link whatsapp di bio
User Image jutarichbeauty Posted: Feb 16, 2018 3:47 AM (UTC)

7
0 Normal
Selamat pagi💋💋💋 jangan lupa mam mam BVRC NEW satu sudu dan banyakkan minum air kosong kalau nak cepat toksin keluar dan hasil yg pantas yaa.
.
.
Nak kulit flawless
Nak kulit licin
Nak kulit putih
Nak kulit sihat
.
.
Tapi bajet kurang? BVRC NEW pilihan terbaikkk. Hampir 99% pengguna2 kami yg setia dgn si pepel ni smpai sekarang disebabkan KEBERKESANANNYA.
.
.
PROMO 3 BOTOL RM100 (FREE GIFT SPECIAL)