Toggle navigation
User Image hazneybeautystore Posted: Jan 21, 2018 3:03 AM (UTC)

FEED
6
0 Normal
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
OLICANDY PREMIUM PACK BARU!!!.
dengan 5x KUASA PENCERAHAN.
.
OLI CANDY: GULA-GULA PENCERAHAN KULIT
.
OLI CANDY PREMIUM
.
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan?? Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
.
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C.
.
KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
.
KEISTIMEWAAN OLICANDY:-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage #azanisscarserum #sabunpewittmurah #symabeauty #symabeautymurah #symaadvance #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #olicandymurah #juscaliphmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

More posts from this user

User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:35 AM (UTC)

4
0 Normal
RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DMS ONE .
.
NEW PACKAGING!!!
Pastinya ORIGINAL.
beli tanpa ragu2.
.
.
TAK JUAL YG FAKE. Harga murah tolong customer, tak yakin original, jgn beli 😘
.
NEW SKINCARE FROM DMS GROUP
. ✔DMSONE
✔KESAN POSITIF SEAWAL 3 HARI
✔TANPA PENGELUPASAN
✔LELAKI / WANITA
✔JIMAT 4 BULAN
✔RUNDINGAN KECANTIKAN /KESIHATAN PERCUMA.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
.
#dms360 #dmssuperstemcell #dms3602.0 #dms360skincaremurah #dmssuperstemcellserum #dms360skincare #dms360murah #dmsglowingserum #dmsone #dms360 #dms360original #dms360serum #dmsone #dmsonemurah #dms360one #dmsonemurah #dmsoneoriginal #dms3602.0skincare #dmsglowingspeedskincare #dmsglowingspeed #dms360originalskincare #dermaxsuperskin360 #dms360skincare #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

4
0 Normal
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DNARS SKINCARE

Set Normal/Jeragat atau Set Sensitif/Jerawat

Kandungan:
1 Sabun Normal
1 Sabun Collagen
1 Day Cream (sunblock)
1 Beauty Cream (night)
.
Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Memutihkan & mencerahkan warna kulit
✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
✔ Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
✔ Menghilangkan parut di wajah
✔ Menghilangkan kedutan
✔ Mengatasi masalah jerawat
✔ Mengatasi masalah jeragat
✔ Menyerikan kulit yang kusam
✔ 100% recommended
.
#dnarsskincareoriginal #dnars #dnarsskincare #dnarsnormal #dnarssensitif #dnarsoriginal #dnarsmurah #dnarsmalaysia #dnarsoriginalmAlaysia #dnarsmurahmalaysia #sayajual #sayajualori #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #instaday #instapic #instaaapp #instagram #instashop #instamoment #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

2
0 Normal
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GC X FACTOR™
BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia,
membantu anda menurunkan Berat Badan
Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

ISI KANDUNGAN
> Garcinia Cambogia
> Glutathione
> Habbatussauda
> Guarana
> White Kidney Beans
> Red Ginger
> Green Tea
> Pomegranate
> Gymnema Slyvestre
> Stevia
> Hyaluronic Acid
> L-carnitine
> Ginko Biloba
> Rasberry ketone

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik )
✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa
dalam proses penurunan berat badan

#gcxfactor#gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactormurah #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactormurah #dijaminsampai
#gcxtestimoni #gcxkurus #gcxubatkurus
#gcxjuskurus #gcx #gcxfactororiginal #juzfit #gcmax #dtrim #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak
#juzfitmurah #lemonex #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

1
0 Normal
RM64
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K DOLL BEAUTY SKIN
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💥Mengimbangi minyak berlebihan.
💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💥Menganjalkan kulit wajah
💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💥Melindungi wajah daripada sinar UV
💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💥Mencerah dan menaikkan seri wajah.
.
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
.
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal
#kdollbeautytestimony #kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik
#koreaskincare #igkosmetik #igkosmetikmurah
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal #kdoll #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeautyskin #tatiskincare #tatimurah
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:33 AM (UTC)

2
0 Normal
RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:33 AM (UTC)

0 0 Normal
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DOLLYS PINKY SKINCARE
.
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/
KELULUSAN KKM DOLLYS
PINKY SKINCARE
.
Mencerahkan kulit wajah.
Menjadikan kulit 'glowing' secara natural.
Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
Mengecutkan dan menghilangkan masalah utama kaum
wanita iaitu jerawat & jeragat.
Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
Mengecilkan pori-pori
Menjadikan kulit 'glowing' dan "pinkish" secara natural.
.
#iope #iopemurah #iopeaircushionxp #iopeaircushion #jamusurutayu #kcolly #larome #azcosmetic #dropship #duoyamurah #heightup #harummalam
#dollypinky #dollyspinky #dollyspinkyskincare #quputehmillenia #quputehdrink #quputehmilleniawhiteningchamp #dollypink #dollypinkmurah #dollypinkymurah #dollyspinkymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:32 AM (UTC)

1
0 Normal
RM105
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
100% original dari HQ!!
.
MENGAPA ANDA MEMERAHKAN LUKAN 
ZOFEA BEAUTY SECRET
PAYUDARA ANDA LEPER ATAU LEMBIK?
KULIT ANDA KURANG SIHAT?
MENDAPAT KURANG PERHATIAN?
Ada banyak sebab mengapa anda perlu mengambil produk
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
Mari kita tengok apa kelebihan produk ini:
1. Menaikkan payudara yang kendur dan jatuh
2. Memontokkan paya dara yang leper
3. Menaikkan punggung yang jatuh
4. Mengetatkan MISS V
5. Menghilangkan bau yg tidak enak MISS V
6. Hasilkan pelicin dan kurangkan kesakitan ketika “bersama”
7. Tingkatkan keinginan seksual
8. Naikkan nafsu isteri utk bersama suami
9. Menghilangkan masaaalah keputihan
10. Atasi masaalah dalaman wanita
11. Melawan radikal bebas
12. Mencantikkan kulit
13. Menambah tenaga
14. Mengurangkan keletihan dan menyegarkan badan
15. Merawat masaalah rahim
.
CARA MAKAN
Di bancuh dengan 120 - 150ml air untuk satu sachet dan air janganlah terlalu panas (guna air sejuk) untuk mengelakkan khasiatnya hilang
Minggu Pertama
Minum 2 sachets setiap hari selepas sarapan pagi
Minggu Kedua dan seterusnya
Minum 1 sachet selepas sarapan pagi dan 1 biji pil breast up sebelum tidur
.
Amalkan minum susu tepung 3 cawan sehari (pagi, tengahari dan petang)
.
Cara yang paling terbaik ialah memulakan pada hari pertama haid (period) dan diteruskan sehingga hari yang ke 30
.
Pantang
 Coffee, nescafe dan teh
.
#zofeabeautysecret #zofeabeauty #zofeabeautymurah#zofeabeautysecretmurah #bazarpaknil #zofea #sayajualzofeabeautysecretmurah #sayajualzofeabeautysecret #tashashila #breastenlargement #coffeemontok #coffeemontokmurah #coffeemontokoriginal #coffeemontokborong #sayajualcoffeemontok #kopimontokfreepostage #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:27 AM (UTC)

0 0 Normal
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Susu Maaez by Sofieya Beauty
.
Tahukah anda, Susu Maaez telah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit? Antara kelebihan #susumaaez adalah:-
.
🥛 Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
🥛 Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
🥛 Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
🥛 Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
🥛 Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
🥛 Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
🥛 Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
🥛 Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
🥛 Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi - Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu
🥛 Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🥛 Mengurangkan masalah keguguran rambut
🥛Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu
.
#susumaaezmurah #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezoriginalmurah #susumaaezmurah#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susuuntukkulit#susurawatkulit #susurawatkulitbermasalah #susuhabbatussauda #susukambing #susukecantikan#sususarangburungwalit #susumaaezmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:27 AM (UTC)

2
0 Normal
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
.
FUNGSI BELLEZA
- Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak Amenjadikan kulit menjadi pucat)
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
- Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan iuproses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous .
✅ Kulit putih gebu dan cerah berseri seawal 3 hari
✅ Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✅ Mampu menjadikan kulit glowing & flawless
✅ Memantapkan & memontokkan payudara & punggung
✅ Mengurangkan masalah jerawat, jeragat, pigmentasi & lain2 masalah kulit
✅ Membantu memudarkan parut
✅ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✅ Menghalang jangkitan pada vagina
✅ Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✅ Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma
✅ Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
.
BAGAIMANA BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY BANTU ANDA?
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
➔ Sangat menjimatkan masa anda.
➔ Rasanya yang sangat sedap.
➔ 100% bahan aktif berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan.
➔ Lulus KKM, Disahkan .
.
#belleza #bellezamurah #bellezaoriginal #bellezaadvanced #bellezaadvancedmurah #bellezaadvancedformula #bellezaadvancedformulamurah #bellezanew #bellezanewmurah #sayajualbelleza #supplementputih #masalahdalaman #masaahmissv #bellezaadvance #bellezaadvancemurah
#belleza #bellezamurah #bellezaoriginal #bellezamurahoriginal #bellezareadystock #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:31 AM (UTC)

1
0 Normal
RM140
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
cmd.for.life .
ANDA KATEGORI OBES?
SUSAH NAK BERGERAK?
SUSAH NAK PILIH BAJU?
.
Nak tak titis² je?
.
CMD ~ Selain makanan sel, CMD juga detox air berlebihan dlm bdn kita. Sbb tu sape yg ambil CMD, perasan tak u all kuat kencing?? So sape yg bdn gemuk air, mmg cepat sgt turun kalau ambik CMD berbanding org yg gemuk lemak.
.
.
HYDRO D ~ Ia adalah CMD tetapi ada tambahan Vit D..Jd HD juga adalah makanan sel dan detox air berlebihan dlm bdn juga kerana sifat molekulnya sgt halus. Tetapi VIT D dlm HD merupakan agen utama utk meningkatkan metabolisma badan dan ia juga menjadi PEMANGKIN ( booster ) kpd proses pembakaran lemak sehingga 70% lebih cepat drp pembakaran lemak biasa tanpa VIT D.
.
Nak try CMD @ Hydro D?
.
#sayajualcmd #cmd #revell #cmdoriginal #hydrod #cmdhydrod #hydrodoriginal #cmdcombo #cmd #cmdoriginal #cmdmurah #cmdhydrod #cmdhydrodoriginal #cmdhydrodmurah #cmdhydrod120mlmurah #cmdhydrod120ml #hydrodcmd #cmdkurus #produkkurus #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #kuruskanbadan #kurangberatbadan #nakkurus #ubatkurus #badankurus #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:30 AM (UTC)

3
0 Normal
RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
APA ITU CMD ? .
- Pati Mineral paling pekat. .
- Makanan kepada sel-sel badan. .
- 100% semulajadi tanpa pewarna, perasa atau gula tambahan. .
- Terhasil dari Great Salt Lake di Utah, Amerika. .
- Mempunyai 72 mineral, hampir sama dengan air zam2 (78 mineral). .
- Bersifat alkali. .
- Bentuk cecair yg mudah dihadam.
.
HANYA 20TITIK ANDA TELAH MENIKMATI 27 KEBAIKAN MENGAMBIL CMD
.
19 TAHUN DIPASARAN DENGAN RIBUAN TESTIMONI. PELBAGAI FUNGSI
.
CMD SESUAI UNTUK MENCEGAH & MENGAWAL PELBAGAI PENYAKIT DAN MASALAH Seperti Kencing Manis, Strok, Darah Tinggi, Asma, Sakit Sendi, Buasir, Bisul, Gout, Buah Pinggang, Ekzema, Masalah Paru-paru, Tiroid, Resdung, Awet Muda, Fibroid, Ketumbuhan, Masalah Mata, Ulser, Masalah usus, Jerawat, Masalah Haid/Kesuburan, Sakit Kulit, masalah berat badan dan banyak lagi.
.
#sayajual #sayajualmurah #cmdoriginalmirah #bazaarpaknil #cmdrevellmurah #hydrodcmd #sayajualonline #revellcmdmurah #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #cmd #cmdmurah #cmdrevell #cmdoriginal #cmdmalaysia #revellcmd #cmdtestimoni #cmdhydrod #cmdhydrodmurah #cmdcombo #slim7dmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:30 AM (UTC)

1
0 Normal
RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CMD HYDRO D (120ml)

APA BEZA CMD & CMD HYDRO-D?
.
Kedua2 produk ini adalah keluaran Revell yang mempunyai fungsi yang sama tapi CMD Hydro-D ada tambahan vitamin D, sebab itu dinamakan CMD Hydro-D.
.
Apa Khasiat Vitamin D?
CMD + VITAMIN D = HYDRO D
..
Vitamin D merupakan vitamin yang amat kita perlukan kerana ia memberikan banyak kebaikan dan khasiat kepada kita.
Kenapa vitamin D sangat penting untuk kesihatan tubuh badan kita?
✅ Ia membantu menguatkan tulang
✅ Membantu menyarapkan kalsium ke dalam tulang
✅Vitamin D + Calcium membantu mengelakkan tulang rapuh dan retak
✅Mengurangkan risiko kencing manis
✅Mengurangkan risiko multiple sclerosis
✅Membantu mengurangkan masalah kemurungan
✅Kajian menunjukkan bahawa org yg mempunyai masalah berat berlebihan mempunyai tahap vitamin D yang rendah
✅Mengurangkan risiko penyakit jantung
✅Mengurangkan risiko kanser
⛔Apa yang menyebabkan anda kurang vitamin D?
= Umur 50 tahun ke atas
= Mempunyai berat badan berlebihan
= Alahan kepada susu dan lactose
= Mempunyai penyakit hati dan pencernaan
.
#cmd #cmdoriginal #cmdmurah #cmdhydrod #cmdhydrodoriginal #cmdhydrodmurah #cmdhydrod120mlmurah #cmdhydrod120ml #hydrodcmd #cmdkurus #produkkurus #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #produkkesihatanoriginal #kuruskanbadan #kurangberatbadan #nakkurus #badankurus #ubatkurus #badankurus #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:27 AM (UTC)

2
0 Normal
RM95
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
BUST UP EXPRESS .
🎁free gift serum dan soap.

KELEBIHAN BUST UP EXPRESS.
. ✔ Menambah saiz payudara.
✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
✔ Menganjalkan kulit yang melendut.
✔ Melambatkan proses penuaan.
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
✔ Mengetatkan vagina.
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
✔ Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
✔ Menambah tenaga dan kecergasan
✔ Mengatasi masalah sukar tidur
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.
.
🍵SUKATAN : 1scoop penuh.
.
. ⏰Waktu pengambilan ➡️ sebelum breakfast dan sebelum tidur. ..
.
Berat : 700g. Untuk kegunaan sebulan
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
#bustupmurah #bustupexpressiriginal #buatuporiginalmurah #blvpinkyglowfoundation #blvpinkyglowfoundationmurah #blvfoundation #blvfoundationmurah #bvrc #bvrcollagenmurah #bvrcollagen #bvrcmurah #bvr #bvrcombo #bvrscrub #bustupexpress #bustupexpressmurah #bustupexpressoriginal #bue #satinskinz #satinskinzpremium #olicandy #olicandymurah #radiancesignature #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:27 AM (UTC)

1
0 Normal
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:26 AM (UTC)

1
0 Normal
RM15
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
MASCARA EFOLAR
.
Kelebihan:
. 👓 Menjadikan bulu mata melentik, panjang & tebal secara natural.
🎀 Tanpa kesan yang mengumpal.
🌂 Menjadikan mata terbentuk sempurna.
💄 Memperkuatkan helaian bulu mata dari bwh ke hujung bulu mata.
.
Ciri -ciri : . -Waterproff
-Longlasting
-Bervolume
-Berfiber
-Panjang melentik
-Melebat
-Berus yang mudah dialis.
.
#iope #iopecushionfoundation #mascaraduoya #mascaraduoyamurah #elofarmascara #mascaraelofar #mascaraduoyaoriginal #mnfoundation #nanolightenercream #iopebbaircushion #iopemurah #iopecushion #iopemalaysia #olicandy #perlaking #ver88bounce #mascara #kissproof #bedakiope #iopeoriginal #amymascara #mascaraefolar #mascaraefolarmurah #efolar #efolarmascaramurah #mascarachetakaknora #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:26 AM (UTC)

1
0 Normal
RM15
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
MASCARA EFOLAR
.
Kelebihan:
. 👓 Menjadikan bulu mata melentik, panjang & tebal secara natural.
🎀 Tanpa kesan yang mengumpal.
🌂 Menjadikan mata terbentuk sempurna.
💄 Memperkuatkan helaian bulu mata dari bwh ke hujung bulu mata.
.
Ciri -ciri : . -Waterproff
-Longlasting
-Bervolume
-Berfiber
-Panjang melentik
-Melebat
-Berus yang mudah dialis.
.
#iope #iopecushionfoundation #mascaraduoya #mascaraduoyamurah #elofarmascara #mascaraelofar #mascaraduoyaoriginal #mnfoundation #nanolightenercream #iopebbaircushion #iopemurah #iopecushion #iopemalaysia #olicandy #perlaking #ver88bounce #mascara #kissproof #bedakiope #iopeoriginal #amymascara #mascaraefolar #mascaraefolarmurah #efolar #efolarmascaramurah #mascarachetakaknora #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:25 AM (UTC)

2
0 Normal
RM95
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ELITE S7 FAT BURNER. -------------------------------------- .
NEW ELITE S7 HYBRID FAT BURNER + DETOX + COLLAGEN ~ SUPER MEGA FAT BURNER
.
SERING DIEJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM?? TAK YAKIN SBB BERAT BADAN BERLEBIHAN?
.
(PENTING : Elite S7 Adalah HALAL dan LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099)
.
Ramai Diantara Anda Yg Ade Masalah Berat Badan & Dah Cuba Mcm2 Produk Kurus Tp Masih Tak Menjadi. Kenapa ye?
.
Sbb Produk Yg Anda Guna Sblm Ni Tidak Mendtgkan Kesan Yg Menyeluruh Utk Menurunkan Berat Badan Dgn Efektif. Membazir Aje Duit. .
FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 MEMPUNYAI 4 KHASIAT YANG BERLAINAN. – FAT BURNER
– DETOX
– COLLAGEN
– ENERGY BOOSTER

FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 NIE MMG BEST GILER SBB: – BERAT BADAN CEPAT TURUN – ‘MEMBUANG’ LEBIH MUDAH. TAK PERLU LEPAK LAMA2 DLM TOILET
– DAYA TAHAN PENYAKIT (SISTEM IMUN) MENINGKAT. TAK PERLU MC SELALU PASNI.
– BADAN TIDAK CEPAT LESU & LETIH.
– SELERA MAKAN TERKAWAL.
– SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
– HARGA TERLAJAK MURAH DENGAN 4 KHASIAT YG BERLAINAN. TAK PERLU BELI 4 PRODUK
– SATU BOTOL TAHAN 40 hari

KANDUNGAN FAT BURNER ELITE S7

1 BOTOL MENGANDUNGI 40 SACHET

CARA PENGAMBILAN FAT BURNER S7

AMBIL 1 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU PADA 30 MINIT SEBELUM WARAPAN PAGI ATAU 30 MINIT SEBELUM MAKAN MALAM.

UNTUK KESAN YANG TERBAIK, AMBIL 2 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU 1 SACHET PADA WAKTU PAGI ATAU 1 SACHET PADA WAKTU MALAM.
.
#fatloss #fatburner #hardcorefatburner #kurus #sayajualubatkurus #akunakkurus #lemonex #qurose
#sayajualfatburner #mesotropin #jomkurus #fitmalaysia #elites7 #tko #elites7murah #hybridnutrilab #hybridfatburner #energydrink #energybooster #sayajual #isell #lemonexmurah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaronlinemurah #visitmyig #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 2:24 AM (UTC)

12
0 Normal
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PRODUCT NAFURA
.
•MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM
•CLEANSER HONEY BEE VENOM
•HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB)
•HONEY BEE FIXING MIST
•CENTELLA SOOTHING CREAM
•TRUE ISLAND ALASKA CREAM
.
Beli lebih dari satu ada diskaun
Dijamin 100% original
Money back guarantee
.
#honeybeevenom #honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia #nafuramurah #honeybeevenommurah #beevenommurah
#honeybeevenomoriginal #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM #SERUMHONEYBEEVENOM #CLEANSERHONEYBEEVENOM #HONEYBEEALMONDGOMMAGE #HONEYBEEFIXINGMIST #CENTELLASOOTHINGCREAM #honeybeevenomcream
#honeybeeserum #makeupmalaysia
#makeupbase #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupaddict #agentsahnafuramalaysia
#alaskaglacierwater #alaskacream #alaskatoner
#nafura #trueisland #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 18, 2018 2:27 PM (UTC)

6
0 Normal
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PINK LADY BODY PERFECTION
FREE GIFT BEG PINK LADY .
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !
📣📣📣
🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵️⤵️⤵️
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜
⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊
💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
#pinklady #pinkladymurah #pinkladyori #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladybodyperfectionoriginal
#montok #tegang #pilbreast #ubatbreast #besarkanbreast #pilhormon #breastup #besarkanpayudara #ubatbesarkanpayudara #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 18, 2018 2:27 PM (UTC)

3
0 Normal
RM62
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POS SM// SS ADD RM5
.
Whatsapps 0192530305
.
BEAUTE CANDY
.
☺ Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel.
☺ Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
☺ Mengurangkan sembelit.
☺ Kandungan tinggi anti-oksidan.
☺ Mengurangkan risiko penyakit jantung.
☺ Sokongan kesihatan tulang.
☺ Anti-radang.
☺ Kaya dengan Vitamin C.
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
BEAUTE CANDY
😍 Nutroxsun (Pemutih)
😍 Olive Leaf (Daun Zaitun)
😍 L-Cystein
.
CARA PENGAMBILAN
BEAUTE CANDY
😍 1 atau 2 kali sehari sebelum sarapan
😍 Kemam sahaja
.
PANTANG LARANG
BEAUTE CANDY
❌ Wanita mengandung
❌ Wanita period
❌ Wanita dalam pantang
❌ Minuman berkabonat & kafein
✅ Banyakkan minum air kosong
.
.
#beautecandy #beautecandymurah #beautecandyoriginal
#sayajualmurah #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil #lokalbrand #dtrimoriginal #lidaslimming #gcmaxmurah #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #jomjadicantik #dtrim #bestslim #surutayuoriginal #surutayumurah #sayajualmurah #nakkurus #kurus #produkkurus #supplementkurusmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme