Toggle navigation
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Jan 21, 2018 2:00 AM (UTC)

FEED
38
6 Normal
ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid ❗
.
✅ Guna sekarang, bayar kemudian
✅ Tiada pecahan data weekday/weekend, siang malam, youtube/FB, etc seperti telco yang lain.
✅ Tiada capped speed/speed throttle
✅ Baki data, SMS, Minit yang tidak habis pakai tidak BURN & carry forward
✅ 3 Jenis Plan menarik yang boleh dipilih
✅ Komitmen serendah RM10 setiap bulan juga ada
✅ GST Syarikat OneXOX yang tanggung
✅ TIADA KONTRAK
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

More posts from this user

User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 22, 2018 1:07 AM (UTC)

15
0 Normal
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 21, 2018 4:25 AM (UTC)

42
4 Normal
.
Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 18, 2018 2:04 AM (UTC)

56
5 Normal
.
Untuk pengguna ONEXOX sedia ada, boleh upgrade ke plan ONEXOX BLACK kalau malas nak aktifkan data, malas nak tunggu Season Pass Happy Hour & tak kisah komitmen bulanan.
.
ONEXOX BLACK lebih baik daripada postpaid.
.
WA 018 259 3755
.
#onexox #onexoxblack
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 16, 2018 12:07 AM (UTC)

57
6 Normal
Untuk sesiapa yang suka bayar bil, malas nak tunggu promo season pass happy hour & malas nak activate data drpd season pass, ONEXOX BLACK plan terbaik untuk anda.
.
No baru boleh, kekalkan no lama pun boleh.
.
User ONEXOX yg lama boleh upgrade ke plan ONEXOX BLACK.
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #onexoxblack #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 15, 2018 5:32 AM (UTC)

38
5 Normal
Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 20 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 5 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
--------------------
Season Pass r Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB @ RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Boleh transfer kepada pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 14, 2018 3:34 AM (UTC)

35
2 Normal
.
Beli & simpan atau boleh transfer dekat emak, ayah, anak2 & geng yang pakai ONEXOX
.
9 sen seminit ke semua talian!
.
Kenapa masih pakai yang mahal?
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
333 minit masa berbual = RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 12, 2018 4:38 AM (UTC)

46
6 Normal
.
Tiada pembaziran
.
Data, call & sms boleh carry forward & kongsi
.
Telco korang boleh?
.
Tanya je
.
ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid!
.
- B10 : 1GB Data + 20 Min RM10 sebulan
- B39 : 6GB Data + 50 Min + 50 SMS RM39 sebulan
- B59 : 12GB Data + 100 Min + 100 SMS RM59 sebulan
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #onexoxblack #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 10, 2018 1:45 AM (UTC)

54
2 Normal
Data, call & sms telco korang boleh carry forward & kongsi tak?
.
Tanya je
.
ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid!
.
- B10 : 1GB Data + 20 Min RM10 sebulan
- B39 : 6GB Data + 50 Min + 50 SMS RM39 sebulan
- B59 : 12GB Data + 100 Min + 100 SMS RM59 sebulan
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #onexoxblack #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 9, 2018 1:15 AM (UTC)

47
4 Normal
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 8, 2018 12:09 PM (UTC)

51
6 Normal
Dah lepas bayar duit rumah & kereta
.
Jual simkad 10 ringgit pun boleh buat duit tau
.
Ada student di sekitar Cyberjaya/Putrajaya, Dengkil, Sepang, Nilai yang nak cari duit tepi?
.
Boleh roger saya untuk appointment
.

WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus #putrajaya #cyberjaya #dengkil #sepang #nilai
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 8, 2018 8:27 AM (UTC)

26
0 Normal
Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 5 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
--------------------
Season Pass r Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB @ RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Boleh transfer kepada pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 8, 2018 1:31 AM (UTC)

34
1 Normal
Cuba dulu baru tau.
.
Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 7, 2018 12:56 AM (UTC)

41
2 Normal
Untuk sesiapa yang suka bayar bil, malas nak tunggu promo season pass happy hour & malas nak activate data drpd season pass, ONEXOX BLACK plan terbaik untuk anda.
.
No baru boleh, kekalkan no lama pun boleh.
.
User ONEXOX yg lama boleh upgrade ke plan ONEXOX BLACK.
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 5, 2018 1:00 AM (UTC)

41
3 Normal
Nombor korang aktif sampai bila?
.
ONEXOX bagi tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai juga untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 4, 2018 4:46 AM (UTC)

36
6 Normal
ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid ❗
.
✅ Guna sekarang, bayar kemudian
✅ Tiada pecahan data weekday/weekend, siang malam, youtube/FB, etc seperti telco yang lain.
✅ Tiada capped speed/speed throttle
✅ Baki data, SMS, Minit yang tidak habis pakai tidak BURN & carry forward
✅ 3 Jenis Plan menarik yang boleh dipilih
✅ Komitmen serendah RM10 setiap bulan juga ada
✅ GST Syarikat OneXOX yang tanggung
✅ TIADA KONTRAK
.
- B10 : 1GB Data + 20 Min RM10 sebulan
- B39 : 6GB Data + 50 Min + 50 SMS RM39 sebulan
- B59 : 12GB Data + 100 Min + 100 SMS RM59 sebulan
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #onexoxblack #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 3, 2018 12:27 PM (UTC)

50
4 Normal
Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
SP PLUS 30
5GB PERCUMA 1GB, 50min dan 50SMS @ RM30
.
SP PLUS 50
10GB, PERCUMA 2GB, 50min dan 50SMS @ RM50
.
SP PLUS 60
5GB + 333min, PERCUMA 2GB, 50min dan 50 SMS @ RM60
.
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass (share & carry forward data)
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 3, 2018 4:02 AM (UTC)

28
2 Normal
Orang kaya pun nak jimat.
.
Korang?
.
Kenapa ONEXOX?
.
✔ Tempoh sah yang panjang - 2 tahun 4 bulan
✔ Tiada komitmen bayaran bulanan
✔ Tiada tax dan GST
✔ Tiada caj mengarut
✔ Call rate murah - 9 sen ke semua rangkaian
✔ Data boleh carry forward
✔ Minit panggilan boleh carry forward
✔ Data dan minit boleh kongsi
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus