Toggle navigation
User Image amalina5_ Posted: Dec 14, 2017 12:00 PM (UTC)

FEED
108
0 Normal
Besok nak balik malaysia dah diorang.. Semoga selamat sampai ke tanah air.. kak nana dan jemaah yang lain @sitinordiana ❤❤❤ #sejenis_besokjelah #sndumrah
#Repost @sejenis_besokjelah (@get_repost)
・・・
Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sfmm32
Kredit to @fienaaqilah
.
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah

More posts from this user

User Image amalina5_ Posted: Jan 20, 2018 2:03 AM (UTC)

19
0 Normal
@Regranned from @era.je - Korang jgn lupa vote @sitinordiana untuk calon Temubuak Terbaik Carta untuk ERA Digital Muzik Awards 2017 dan jangan lupa saksikan pada 25 Januari secara FB Live di Facebook ERA ! Tag fans @sitinordiana kat komen! #ERADMA17 - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 19, 2018 4:03 PM (UTC)

sitinordiana
62
1 Normal
💛💛💛
.
.
"Segelap-gelapnya malam terkadang mampu menghasilkan bintang yang bercahaya.." .
.
Selamat Malam..♥ #sitinordiana #terusmencintai
User Image amalina5_ Posted: Jan 19, 2018 11:44 AM (UTC)

sitinordiana
alifsatar
54
0 Normal
Woot woot Adam Putra X Kaseh Lateefa in da house yoooo 🤗 #klikpengantinmusimsalju
@Regranned from @sitinordiana - Hello Adam Putra 😏 @alifsatar #sitinordiana - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 19, 2018 2:46 AM (UTC)

sitinordiana
64
0 Normal
"Senyumlah.. dengan senyuman kita dapat membahagiakan orang disekeliling kita" 🌸 #sitinordiana #terusmencintai #nisancinta
User Image amalina5_ Posted: Jan 19, 2018 2:00 AM (UTC)

zoeyrahman
awinseindahwajah
sitinordiana
129
0 Normal
User Image amalina5_ Posted: Jan 18, 2018 3:15 PM (UTC)

sitinordiana
52
0 Normal
"Hargai apapun yg kamu miliki, namun jangan biarkan yang tak bererti membuatmu kehilangan sesuatu yang bererti.. " Selamat malam.. ~🍁 #sitinordiana #terusmencintai
User Image amalina5_ Posted: Jan 18, 2018 2:58 PM (UTC)

77
0 Normal
User Image amalina5_ Posted: Jan 18, 2018 2:23 PM (UTC)

sitinordiana
fikryibrahim
68
0 Normal
Bila dapat tahu ada #cekelatsemanishoneyraya be like... Huhu! Can mali can oi oi 😁
.
.
Happy shooting!🎬 #maya #adamiskandar #sitinordiana #fikryibrahim
User Image amalina5_ Posted: Jan 18, 2018 12:04 PM (UTC)

sitinordiana
104
0 Normal
A beautiful life begins with beautiful mind..~ 🌹 #sitinordiana #terusmencintai
User Image amalina5_ Posted: Jan 18, 2018 9:21 AM (UTC)

61
1 Normal
Swipe ➡
Nampak je lembut, ganas rupanya..!!
Oh... Baru tahuuuuu la kak nanaaaaa😅😂 @sitinordiana .
.
Sihat & lebih stamina! 💪
Prepare untuk watak Kay a.k.a Kaseh Lateefa sekali ker kak nana?? 😘 #KlikPengantinMusimSalju #sitinordiana
@Regranned from @aliagumby - PT with @sitinordiana, today, lain kali kita kick!! @farahdhiya_fd look who finally came, nampak je lembut, ganas rupanya. ✌️️✌️️#privatetraining #ladiesonly @uni3fitmuaythai #muaythai #fitness #girlppower - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 4:43 PM (UTC)

54
0 Normal
Haha! Dua2 sebenarnya kuat jealous! 😜 #hanisafira #ahnafwafiy
@Regranned from @sejenis_besokjelah - Throwback [DSH vs CSH]
.
Boleh tahan kuat jealous si ahnaf ni.
.
.
Ni 1st video #sejenisBesokjelah edit. Sebelum CSH ditayangkan.
Masa ni x tahu lagi kisah CSH yg sebenar.
.
Xtahu yg maya ni sweet, lembut, ada anak nama mia. .
#diasemanishoney, #cekelatsemanishoney
#sitinordiana #alifsatar - #regrann
@Regranned from @sejenis_besokjelah - throwback #diasemanishoney .
kuat jelous hani ni
.
#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 4:18 PM (UTC)

70
3 Normal
Sila Swipe ➡
Mr manager dah bagi hint untuk #cekelatsemanishoney 👏👏👏 Kak nana cakap haritu, 20hb ni start shooting! #cekelatsemanishoneyraya
Selamat kembali bershooting kak nana! Semoga semuanya berjalan dgn lancar.. 😘
All the best sisturrr!! @sitinordiana .
.
"Di mana dia kakak comel saya, kakak comel saya ada dihati saya..can mali can oi oi.. "♥ #sitinordiana
@Regranned from @sejenis_besokjelah - Jom ambil mood #cekelatsemanishoney untuk .
.
Amboi suka maya ea..
.
.
.
.
@sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 9:40 AM (UTC)

sitinordiana
khaibahar94
2,451
48 Normal
“Kami Serasi” - Siti Nordiana Pilih Khai Bahar

Keserasian paduan suara bersama telah membuatkan penyanyi Siti Nordiana memilih Khai Bahar untuk berduet dalam single terbaharunya.
Siti Nordiana berkata idea untuk berduet bersama Khai Bahar muncul selepas nyanyiannya bersama Khai Bahar dalam aplikasi Smule mendapat sambutan peminat.
“Saya perasan setiap kali kami berduet bersama dalam Smule, orang luar serta peminat pasti suka dan video nyanyian kami dalam Youtube pun mendapat banyak jumlah tontonan.
“Kini saya nak realisasikan impian peminat yang mahu lihat kami berduet dalam versi lagu baru pula.
“Saya pun suka bila akhirnya dapat juga kami berduet dalam lagu baru kerana saya dapati kami serasi dalam setiap lagu yang kami nyanyikan,” katanya kepada Astro Gempak.
Siti Nordiana atau lebih mesra disapa Nana berkata, dia dan Khai Bahar bakal bergabung idea untuk menghasilkan lirik dan muzik lagu duet tersebut.
“Istimewanya single duet itu ialah kami menciptanya bersama-sama dan memenuhi citarasa pendengar.
“Tapi buat masa sekarang ni saya sedang sibuk dengan single solo saya dahulu yang akan keluar pada Februari ini, kemudian barulah menyusul dengan single duet,” katanya lagi.
Mengenai perkembangan lain, Nana bakal menjalani penggambaran telemovie Cekelat Semanis Honey Raya bersama Fikry Ibrahim Januari ini.

Sumber: @astrogempak #astrogempak #sitinordiana #khaibahar
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 9:11 AM (UTC)

sitinordiana
pija_kawaii
64
0 Normal
Kau ciptakan lagu indah
Kau senyum semanis buah
Satu tapi pasti
Dan sangat berarti
Kau tak akan terganti.. 🌹 @sitinordiana #sitinordiana #terusmencintai
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 3:45 AM (UTC)

80
0 Normal
Terwujud nya nisan cintaaaaa.. ❤ .
.
Have a good day 🌹 Dengar org tu nebes nak cabut gigi! 😁 Keluar masuk toilet dah brapa kali.. Huhu! Aduyaii.. Kak nana so cute & funny laaa 😂 @sitinordiana
#sitinordiana #nisancinta
@Regranned from @gengtyposnd - ❤❤Morning korang❤❤
Tak Terhapus jejak ku mencintamu
Tak Terukir bintang walau beribu
Tersemadi Cinta kita bersama
Terwujudnya Nisan cinta
❤❤❤ @sitinordiana ❤❤❤
#gengtyposnd
#terusmencintai
#sitinordiana
#nisancinta - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 16, 2018 1:15 PM (UTC)

44
0 Normal
User Image amalina5_ Posted: Jan 16, 2018 4:28 AM (UTC)

sitinordiana
406
4 Normal
User Image amalina5_ Posted: Jan 15, 2018 3:49 PM (UTC)

61
1 Normal
Kak nanaaaaaaaa my fav song ni!! 😘😘 Rindu.. Rindu... Me...me.. me apa? (Tak ingat lirik pun gigih dia ingatkan) betul2 kan tudung sikit, pastu sambung balik nyanyi!😚 Why so cute? Sikit sgt ni kak nana nyanyi! Lepas ni smule lagu ni eh..? eh..? @sitinordiana #sitinordiana #rinduakurindu @hettysarlene_oakes
User Image amalina5_ Posted: Jan 15, 2018 3:22 PM (UTC)

46
0 Normal
[FULL VIDEO] PART 2

Terus Mencintai versi rock & rap❤ @sitinordiana Haha! Tangan tu.. Nak ke manaaaa 😂😂
#sitinordiana #terusmencintai #CakBersamaSarancak #hotfm