Toggle navigation
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 22, 2017 9:50 AM (UTC)

FEED
46
10 Normal
Nampak tak?
.
Nampak tak nombor telipon hakak tu..muehihi
.
Nak odar, mari berwasap wasap yer 😘
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #coklatbadam #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #doorgiftmurah #doorgift #brownies #chocolate #coklatviral #igfood

More posts from this user

User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 12, 2017 6:58 AM (UTC)
19
1 Normal
Wowoowww !! Ada dah dapat 4 point sekali belian je ni 😍 lagi 3 point dapatla tebus FREE choc ngan hakak nanti.
.
Oh ya, hakak nak pergi cod cekelat sekejap lagi ni..orang rengit - senggarang, tunggu hakak okey 😎
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #rengit #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 12, 2017 6:15 AM (UTC)
17
0 Normal
Dark cekelat ni diam-diam berisi !
Berisi dengan khasiat tersendiri tau..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #likeforlike #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 12, 2017 1:28 AM (UTC)

25
3 Normal
Lagi satisfied feedback from satisfied customer 😎
.
Ngkorang nak mix cekelat macam customer hakak ni?
boleyyy..meh pilih nak cekelat yang mana..hakak ade 7 jenis cekelat yang super sedap tau tau:
.
🍓Almond Milk Choc
🍓Almond Dark Choc
🍓Almond Bittersweet Choc
🍓Almond White Choc
🍓Almond Sesame White Choc
🍓Raisin Milk Choc
🍓Meteor Chocolite
.
.
Pilih jangan tak pilih..herherher
.
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #coklatbadam #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 12, 2017 12:22 AM (UTC)

25
3 Normal
Assalamualaikum n morning 😘
.
Salam menjemput rezeki 😉
.
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 11, 2017 12:43 PM (UTC)

28
4 Normal
Mitos atau Fakta
.
Ada yang cakap coklat ni tak bagus n ade jugak yang cakap coklat ni bagus..hmm..betul ke bohong? Hihi..
Nak tahu fakta n mitos coklat, jom baca ni:
.
❌MITOS Coklat yang mengandungi koko adalah makanan yang tidak berkhasiat.
✔FAKTA Satu bar 1.5 auns coklat susu menyumbang kandungan peratus berikut kepada nilai pemakanan harian yang disyorkan (USRDA): Kalcium - 9%; Riboflavin - 9%; Protein - 6%; Zat Besi - 3%; Vitamin A - 2.4%; Thiamine - 2%. Nilai khasiatnya akan bertambah jika kacang atau mentega kacang dicampurkan. Coklat sungguh berkhasiat.
.
❌MITOS Coklat adalah sumber utama 'dietary sugar' untuk kanak-kanak.
✔FAKTA Kajian yang dijalankan di Michigan State University menunjukkan bahawa kurang MITOSdaripada 3 peratus daripada jumlah pengambilan gula oleh kanak-kanak diperolehi dari coklat dan lain-lain konfeksyen.
.
❌MITOS Coklat mengandungi sodium yang tinggi.
✔FAKTA Satu bar 1.5 auns.coklat yang tidak manis atau separuh manis hanya mengandungi 1.5 mg sodium; satu bar coklat susu - 40 mg. Cuba bangdingkan dengan: 1 cawan susu - 122 mg; 1 keping roti gandum - 132 mg dan 1 auns keju swiss yang mengandungi 440mg sodium.
.
❌MITOS Coklat menyebabkan kerosakan gigi.
✔FAKTA Kajian telah mendapati bahawa satu daripada bahan yang terdapat dalam serbuk koko menghalang pembiakan bakteria yang akan membentuk plak gigi. Oleh itu coklat bukanlah penyebab jerawat. Sebenarnya, faktor pemakanan tidak mempunyai kesan atau bukan merupakan punca langsung terhadap jerawat tetapi ia adalah keadaan kulit yang disebabkan oleh aliran keluar minyak yang berlebihan.
.
❌MITOS Kafein dalam coklat menyebabkan kanak-kanak terangsang dan menyebabkan mereka terlalu aktif.
✔FAKTA Satu auns coklat adalah 5 milligrams. Satu cawan kopi mengandungi
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 7, 2017 4:12 AM (UTC)

25
1 Normal
Sejenis kepuasan bagi online seller macam hakak ni, produk yang dipos selamat sampai n dalam keadaan elok kat customer 😍 kan?
.
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 7, 2017 12:26 AM (UTC)

24
3 Normal
Assalamualaikum, good morning !
Salam menjemput rezeki kawan kawan 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 6, 2017 1:48 PM (UTC)

31
16 Normal
COKLAT PUNCA KAVITI (KEROSAKAN GIGI)
.
.
Coklat tidak asing lagi dengan keenakannya. Hampir semua lapisan masyarakat menyukainya tapi mesti ramai yang beranggapan makan coklat boleh buat gigi cepat rosak, betul ke betul. .
.
Sebelum saya bercerita, Saya rasa anda perlu faham sedikit bagaimana KAVITI ini berlaku:
.
Kaviti berlaku adalah disebabkan oleh bakteria didalam mulut. Bakteria ini merosakan gigi(enamel) dengan menghasilkan asid daripada sisa2 makanan di permukaan gigi. Secara asasnya bacteria ni makan gula ringkas pada makanan tersebut. Jadi disini bermaksud semua jenis makanan yang mempunyai gula ringkas seperti nasi, roti, gula, spagetti dll boleh menyumbang kepada KAVITI! Bukan makan COKLAT sahaja ye
.
.
PENEMUAN COKLAT ADA ANTI-BACTERIA?
.
Terdapat satu kajian di UNIVERSITI OSAKA, JEPUN menyatakan bahawa coklat lebih selamat dari kesan KAVITI berbanding dengan makanan lain kerana biji koko didapati mengandungi ANTI-BACTERIA. Atas perkara ini mereka bersepakat menyatakan Coklat juga mempunyai kesan yang sama. Namun itu tidak bermakna makan coklat tidak terdedah langsung akan kesan KAVITI kerana coklat juga tetap mengandungi GULA
.
.
[[ Kesimpulannya disini, punca KAVITI bukan la pada COKLAT semata atau pun makanan-makanan yang lain. Klo kita tak jaga KEBERSIHAN GIGI makan la apa pun gigi kita akan ROSAK ]]
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 6, 2017 1:21 PM (UTC)
34
6 Normal
Alhamdulillah..😍
Syukur tak terkata bila dapat customer update macam ni 😉
.
Cekelat hakak dah selamat sampai sabah oiii..!!
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 1, 2017 1:53 AM (UTC)

27
3 Normal
Cekelat buatan malaysia, buatan muslim n diyakini halal 😘
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Dec 1, 2017 12:49 AM (UTC)

36
4 Normal
Assalamualaikum, salam jumaat barakah 😍
.
Jom perbanyakkan selawat, harini kan birthday nabi kita 😉
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #maulidurrasul #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 29, 2017 8:32 AM (UTC)
39
7 Normal
Fly..fly..flyyy 🛩🛩🛩
.
Ehh..ehh..cekelat hakak dah merentas lautan tau korang, harini die otw ke sabah 😍, hakak sendiri pun belum sampai ke sana..hihi
.
excited taww, customer hakak paling jaohh ni..
.
Mekasih daun keladi, sudi order cekelat chocodaps hakak, semoga selamat mendarat dengan selamat, nanti boleh cuba lagi 😘 hihi
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 28, 2017 2:16 PM (UTC)

33
1 Normal
Cekelat buatan malaysia, buatan muslim n diyakini halal 😘
.
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 25, 2017 12:18 PM (UTC)

41
3 Normal
Ha, bercahaya cekelat hakak giteww 😎
.
Guna flash semata mata nak tunjuk beza warna DARK CHOC & BITTERSWEET CHOC 🤗
.
Korang dapat beza tak?
Yang warnanye gelap gelita sebelah kiri tu dark cekelat, yang warne ala ala milk choc, tu bittersweet. Memikat tak? Herherher
.
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #fattzura #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 22, 2017 9:50 AM (UTC)

46
10 Normal
Nampak tak?
.
Nampak tak nombor telipon hakak tu..muehihi
.
Nak odar, mari berwasap wasap yer 😘
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #coklatbadam #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #doorgiftmurah #doorgift #brownies #chocolate #coklatviral #igfood