Toggle navigation
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Nov 22, 2017 9:50 AM (UTC)

FEED
46
10 Normal
Nampak tak?
.
Nampak tak nombor telipon hakak tu..muehihi
.
Nak odar, mari berwasap wasap yer 😘
.
.
.
.
📢Ade yang nak tambah income? Baca nota kaki hakak ni 👇
.
.
.
.
Calling for DROPSHIP 😍
.
Ada sesiapa kat sini dah bosan scroll ig/fb tanpa hala tuju?
.
Apa kata korang jadikan sosial media tu salah satu sumber income geli geli 😁
.
Ni,hakak nak pelawa korang yang nak tambah duit poket, nak tambah duit belanja anak, or nak tambah duit beli jajan..meh, daftar agen DROPSHIP CHOCODAPS hakak.
.
🍫PRODUK MUSLIM
🍫HALAL
🍫RASA SETARAF JENAMA TERKENAL (ada yang cakap lebih sedap dari jenama terkenal 🙊)
🍫ADA 7 JENIS COKLAT
🍫PERMINTAAN TINGGI
.
Korang jangan usha post hakak ni lelama..
Kalau berminat terus aje whatsapp hakak okay 😋😉
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #coklatbadam #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #ajimaura #terapiinstagram #doorgiftmurah #doorgift #brownies #chocolate #coklatviral #igfood

More posts from this user

User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 24, 2018 2:17 PM (UTC)

18
2 Normal
TAK CUKUP UOLLS
.
Aip! Aip!
Jangan salahkan hakak kalau korang terorder pek kecik,lepastu terhabis, lepas tu ngadu kat hakak tak cukup 😂
.
Hakak nak pesan awal² ni, kalau nak beli pek kecik, makan bawah meja. Takot orang pow, Nanti tak cukup! 😂 muahaha
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #hadiah #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #jjcm #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #coklatbadam #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 20, 2018 9:16 AM (UTC)
33
11 Normal
Bijan oh bijan!
.
Ada ape dengan bijan ni?
.
Nampak kecil tapi khasiat BESARRR tauuu 😍
.
Jom baca ni 👇
.
.
=============
KHASIAT BIJAN
=============
.
🍍Baik untuk kesihatan rambut
.
Bijan juga mempunyai nilai perubatan yang tinggi dalam rawatan tradisional. Kegunaannya yang paling ketara dalam perubatan tradisional ialah ia boleh melebat serta menghitamkan rambut dan mengatasi masalah rambut kering dan uban.
.
🍍Menghalang pembentukan tumor
.
Bijan amat kaya dengan arginine. Oleh itu biji bijan membantu menghalang pembentukan tumor, membantu menghapuskan toksik dalam hati dan buah pinggang, dan mampu memperbaiki sistem imun. Ia juga dikatakan mampu meningkatkan kesuburan.
.
🍍Penjulap
.
Biji minyak bijan turut mempunyai kesan laksatif atau penjulap. Bagi mereka yang mengalami masalah cacing dalam usus, dengan memakan biji bijan mampu menghapuskan cacing ini dan mengeluarkannya daripada usus.
.
🍍Membantu pencernaan
.
Kebaikan-kebaikan lain biji bijan untuk kesihatan ialah ia membantu pencernaan, merangsang peredaran darah dan sistem saraf. Bagi mereka yang mengamalkan pemakanan vegeterian, biji bijan yang kaya dengan sumber besi dan zink amat sesuai diambil kerana ia mampu menambah jumlah zat besi dan zink dalam tubuh akibat kurangnya pengambilan protein daripada makanan berdaging.
.
🍍Baik untuk hati & Limpa
.
Bijan juga berkesan dalam menguatkan tubuh badan. Ia baik untuk hati dan limpa serta sesuai diamalkan oleh mereka yang mengalami masalah kekurangan darah.
.
.
nak makan terus macam tu macam tak berapa lalu kan 😝. Nasib baik hakak ade cekelat SESAME WHITE. Sedap dapat, khasiat bijan pun dapat! 😉
.
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #kekaboo #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #jjcm #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #coklatbadam #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 20, 2018 2:29 AM (UTC)

39
9 Normal
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 17, 2018 7:49 AM (UTC)
32
4 Normal
Jom belajar cara bisnes diinstagram
.
#RepostSave @ajimaura with @repostsaveapp ・・・ Selamat pagi, tengah buat apa tu?

Jika anda tak update posting, bagaimana anda nak dilihat aktif?

A) melalui engagement yang anda buat
1- Like atau komen pada posting orang lain
2- like pada komen orang yang komen posting anda (love kecil tepi komen tu)
3) reply komen orang pada posting anda, walaupun pada posting anda yang lama

B) update story anda
Boleh beritahu promosi semasa atau yang berkaitan dengan bisnes anda

C) Buat Live
Ajak audiences anda bersama anda, dan kenali mereka dengan cara ini. Mereka boleh terus bersoal jawab dengan anda. Ini membuatkan mereka rasa dekat dengan anda

Jadi jangan asik nak spam posting je tau. Tu aktif yang tidak disenangi. Lepas tu tanya "kenapa followers saya semakin berkurangan?"
Hurm hurm hurm hurmpooookkkkkkk.hehehe

Sebenarnya banyak lagi yang kita boleh buat. Nanti sambung lagi.Rasa macam tak ramai yang berminat dengan ilmu sebegini, betul ke?

Anda nak lagi?
Repost dan update distory anda, tag saya ye, dah buat, boleh komen pada posting ni "kami sedikit tapi kami ada"

TAMBAH FOLLOWERS FREE
Ingat kita akan mula task tambah followers, tapi kita perlukan lebih ramai untuk bersama kita. Lagi ramai, lagi power task ni.Jangan berhenti sebarkan pada kenalan anda. Boleh buat posting khas.

Hashtag jangan lupa guna. Ramai yang repost tanpa hashtag. Kita dah ada ilmu, amalkan lah😍😍😍 Pemenang give away hari tu, saya akan umumkan nanti. Agak sukar nak pilih sebenarnya. Siapalah yang bertuah tu kan?
😎😎😎 Admin
subcribe youtube channel Ajim aura
Follow
🛌 @ajimaura
❤️ @dukunsaka
❤️ @sifucilik
👥 @akademi.insta
📚 @ebooksaka

website
www.ajimaura.com
www.ebooksaka.com
#terapiinstagram #ajimaura #followers #review #giveaway #malaysia #marketing #sayajual #dropshipwanted #wanita #erezeki #eusahawan #hijab #niqab #uitm #chocodapsteamsiti #chocolate #coklatlangkawi #coklat #chocodapsbatupahat #coklatmurah #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #jjcm #coklatbadam #coklatpremium #produkhalal
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 13, 2018 12:51 PM (UTC)

28
1 Normal
#RepostSave @ajimaura with @repostsaveapp ・・・ TAMBAH FOLLOWERS ANDA SECARA PERCUMA

Anda yang mahu bersama, sila like posting ni. Nak tengok ramai tak yang nak join. Jom ajak lebih ramai lagi bersama kita.

kita akan bermula tak lama lagi.Ada beberapa step yang anda kena ikut

1) Follow @ajimaura
2) Turn on post notifications
3) Like posting ni, tanda anda nak bersama (Harap kali ni lebih ramai lagi)
4) pastikan id anda menunjukan perniagaan anda.
5) sebarkan pada seramai mungkin (repost posting ni)
6) mention kenalan anda dibahagian komen posting ni.
7) komen done
8) Tunggu arahan selanjutnya

Semoga Dipermudahkan Allah. Amin

Admin
#followers #review #giveaway #malaysia #marketing #sayajual #dropshipwanted #wanita #erezeki #eusahawan #hijab #niqab #uitm #coklat #coklatviral #chocodapsteamsiti #chocodapsbatupahat #chocodaps #coklatpremium #coklatonline #doorgift #coklatlangkawi #coklatbadam
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 13, 2018 5:59 AM (UTC)

27
2 Normal
Tinggal satu hari lagi ni PROMOSI CNY CHOCODAPS! 😱
.
Cepat² jangan lepaskan peluang keemasan ni 😉
.
.
.
🎊CNY Promotion🎊
.
Set 🅰
Beli mana-mana *4 pek 100g*
_🆓100g_
.
Harga: RM 40 (exc postage)
.
Set 🅱
Beli mana-mana *3 pek 100g*
_🆓50g_
.
Harga: RM 30 (exc postage)
.
.
.
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #promocny2018 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #jjcm #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #coklatbadam #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 12, 2018 2:49 PM (UTC)
32
3 Normal
Dah tak lama dahhh 😱
.
Promo CNY tinggal lagi 2 hari korangg..
.
Cepatt..cepatt..jangan lambat-lambat 😝
.
.
.
.
.
🎊CNY Promotion🎊
.
Set 🅰
Beli mana-mana *4 pek 100g*
_🆓100g_
.
Harga: RM 40 (exc postage)
.
Set 🅱
Beli mana-mana *3 pek 100g*
_🆓50g_
.
Harga: RM 30 (exc postage)
.
.
.
.
.
.
.
.
#chocodaps #coklatpremium #coklat #chocodapsbatupahat #produkhalal #halal #johor #dropshipwanted #coklatlover #coklatmurah #coklatlangkawi #sayajual #bazarpaknil #promocny2018 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalahmy #lokalah #aurainsta #aurainstabatch9 #jjcm #terapiinstagram #coklathalal #doorgift #coklatbadam #chocolate #coklatviral #igfood
User Image coklat.chocodaps.batupahat Posted: Feb 12, 2018 6:55 AM (UTC)

12
2 Normal
Stress ke tu?
Jom layan video pikachu ni 😂