Toggle navigation
User Image mumybabyrara Posted: Nov 21, 2017 12:12 PM (UTC)

FEED
16
1 Normal
๐Ÿ’•White Rice Powder ๐Ÿ’•
.
.
Ibu ibu BEKERJA yang TAK SEMPAT nak masak bubur baby pagi pagi, boleh try bubur kita โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
๐ŸŒน Tanpa bahan campuran
๐ŸŒน Homemade 100%
๐ŸŒน Hanya bancuh dengan air panas ๐ŸŒน Mudah bawa Travel .
.
Boleh campur dengan babyfood yang ibu ibu buat sendiri untuk baby ๐Ÿ˜˜
.
.
0136276780
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby #cerelacbaby #powderbabies

More posts from this user

User Image mumybabyrara Posted: Dec 13, 2017 4:36 PM (UTC)

13
1 Normal
Attention โ—๏ธ
To ibu ibu yang nak travel , boleh PM kita yaa ๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŽ€no garam gula pewarna pengawet
๐ŸŽ€senang prepare, just bancuh dengan air panas jee .
.
Toksah dah ibu ibu nak bawa banyak untuk makanan baby je. Bawa babyfood kita je da senang. Sudu pun kita da bg sekali dalam bekas baby tu tau ๐Ÿฃ 0136276780 ๐Ÿฃ
.
.
#ibutravel #babytravel #babyliciousbymumyrara #makananbaby #pureebaby #bajubaby #shahalam #klang
User Image mumybabyrara Posted: Nov 21, 2017 12:12 PM (UTC)

16
1 Normal
๐Ÿ’•White Rice Powder ๐Ÿ’•
.
.
Ibu ibu BEKERJA yang TAK SEMPAT nak masak bubur baby pagi pagi, boleh try bubur kita โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
๐ŸŒน Tanpa bahan campuran
๐ŸŒน Homemade 100%
๐ŸŒน Hanya bancuh dengan air panas ๐ŸŒน Mudah bawa Travel .
.
Boleh campur dengan babyfood yang ibu ibu buat sendiri untuk baby ๐Ÿ˜˜
.
.
0136276780
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby #cerelacbaby #powderbabies
User Image mumybabyrara Posted: Nov 18, 2017 2:40 AM (UTC)

8
0 Normal
Harini nak kena siap kan cust ni punya order. Isnin nak kena pos. Dia urgent. Nak ke Turkey.. .
.
InsyaAllah , bismillah ๐Ÿ˜‰
User Image mumybabyrara Posted: Nov 12, 2017 2:49 PM (UTC)

13
2 Normal
Vege powder. Rm18
.
.
Antara yang terlaris juga di Babylicious By Mumy Rara โค๏ธ
.
.
Boleh dicampurkan dengan makanan baby yang mumy masak sendiri untuk baby baby mumy ๐Ÿ˜‰
Cuma bancuh dengan air panas je tau ๐Ÿ˜˜
.
.
Ws : 0136276780
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby #cerelacbaby #powderbabies
User Image mumybabyrara Posted: Nov 11, 2017 4:10 PM (UTC)
19
2 Normal
User Image mumybabyrara Posted: Nov 1, 2017 2:43 PM (UTC)

4
2 Normal
Malam ni Mumy nak reply chat ibu ibu semua jee. Taknak buat lain da ๐Ÿ˜…
yang tak tereply lagi tu , tunggu yaa. mumy akan rply semua nya ๐Ÿ˜‰
User Image mumybabyrara Posted: Nov 1, 2017 12:57 PM (UTC)
11
3 Normal
Assalamualaikum semua ๐ŸŒน
.
.
Kita nak buat COD untuk set TRAVEL ni
.
.
Ibu ibu yang nak travel urgent tu, meh PM kita. kita buka PM COD sehingga hari jumaat 6.00 ptg yaa ๐Ÿ˜‰
COD shah alam & Klang .
.
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป100% homemade ๐Ÿ‘ถ๐ŸปHalal
๐Ÿ‘ถ๐ŸปCuma bancuh dengan AIR PANAS sahaja .
.
ws : 0136276780
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby #cerelacbaby #powderbabies
User Image mumybabyrara Posted: Oct 20, 2017 6:21 AM (UTC)

12
2 Normal
[TERBARU DI BABYLICIOUS BY MUMY RARA]
.
Kini, Mumy Rara nak perkenalkan New 3 in 1 dengan Brown rice Powder. .
โœ…Hanya bancuh dengan air panas
โœ… Mesra Travel n mesra utk bawa ke rumah Babysitter
โœ… Mudah nak prepare
.
Ada 4 perisa
๐Ÿฏ Brown Rice + Chicken + Carrot ๐Ÿฏ Brown Rice + Chicken + Pumpkin ๐Ÿฏ Brown Rice + Chicken + Vege
๐Ÿฏ Brown Rice + Anchovies+ Vege
.
Berat 200 grams
Harga
1-2 botol rm 33
3 botol ke atas rm 30
* boleh campur2 dengan White Rice 3 in 1 utk dptkan harga Combo
.
โŒ GULA
โŒ GARAM
โŒ PEWARNA
โŒ BAHAN PENGAWET

SILA LINK WASSAP KAT BAWAH NI YA ? www.wasap.my/60136276780/babylicious ?
? www.wasap.my/60136276780/babylicious ?
? www.wasap.my/60136276780/babylicious ?
.
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby #cerelacbaby #powderbabies
User Image mumybabyrara Posted: Oct 8, 2017 2:30 AM (UTC)

13
2 Normal
User Image mumybabyrara Posted: Oct 6, 2017 2:40 AM (UTC)

16
1 Normal
Baby da besar sikit da pandai memilih makanan. Tak suka makanan yang sama jee๐Ÿ˜ซ
.
.
Meh try makanan baby kita yg set ni ๐ŸŒน .
.
Beli asing asing mahal, beli set murah ๐Ÿ˜
.
.
โญ๏ธ Boleh campur dengan makanan baby yang sis buat
โญ๏ธ Tak perlu masak, sebab kita da masakkan๐Ÿ˜‰
โญ๏ธ Halalun Thoyyibah .
.
whatsapp 'set3' ke 0136276780 ๐ŸŽ
.
.
'rasa macam nak cod'
'ada yang nak'
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #uitm #ukm #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #cintaabadi #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby
User Image mumybabyrara Posted: Sep 16, 2017 5:02 PM (UTC)

8
0 Normal
Ibu ibu yang nak cari makanan baby untuk TRAVEL , meh pm kita yee ๐ŸŒน
.
.
.
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Halal
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Tiada bahan campuran ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Mesra travel
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Cuma bancuh dengan air panas sahaja ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Homemade 100%
.
.
.
0136276780 (mumy)
#babyliciousboutique #babyliciousbymumyrara #makananbabyhomemade #makananbabymalaysia #laraalana #aisyahadriana #bajubaby #makananbabyklang #makananbabyshahalam #bukitberuntung #bajubabycute #babyfoodmalaysia #yakultmalaysia #makananbabypowder
User Image mumybabyrara Posted: Sep 3, 2017 3:22 AM (UTC)

6
0 Normal
MERDEKA RAYA SALES BABYLICIOUS BY MUMY RARA

Hai!!! Babylicious by Mumy Rara pertama kali membuat sales sempena Merdeka Raya .
BERMULA 31/8/17-5/9/17
- valid sehingga 11.59malam 5/9/17
Payment selepas tu akan ikut harga NORMAL.
- Harga x termasuk postage

Nak grab promo MERDEKA RAYA sis?

0136276780 ws

N.p = normal price ๐Ÿ‘ถ

#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #uitm #ukm #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #cintaabadi #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby
๐Ÿป
User Image mumybabyrara Posted: Aug 30, 2017 4:10 AM (UTC)

14
0 Normal
Wahh , permintaan semakin menjadi jadi laa. Baby mumy suka yaa. Thankyou mumy mumy yang suka repeat order. Baby sihat itu pun dah cukup kan ('',)
.
.
.
Ni yang nak diposkan harini. Semoga dipermudahkan. Amin. .
.
.
Ada yang nak cod area klang kee ?? Meh pm tepi ;) .
.
.
0136276780 ws .
.
.
#klang
#babylicious #babyliciousbymumyrara #babykita #anakmamapapa #bajubaby #mencintaimumrphotographer #makanansihatbaby #piramidmakananmalaysia #uitm #ukm #viralbaby #babygirl #babyboy #babybump #cintaabadi #jantunghatiku #shahalam #makananbabyklang #babyfoodklang #babyfoodhomemade #halal #mamyklang #makanansihatbayi #selerababy #neelofa #babymalaysia #yakultmalaysia #buburbayi #pureebaby
User Image mumybabyrara Posted: Aug 25, 2017 2:56 PM (UTC)

7
0 Normal