Toggle navigation
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 6:30 AM (UTC)

FEED
40,810
303 Normal
era_fm 3w ago
Semoga cepat sembuh Zizan yang cedera semasa penggambaran filem dijalankan , Korang , Zizan pesan jangan korang menyokong cetak rompak tau sebab nak hasilkan sesebuah filem ni bukan lah senang πŸ˜•Β  Gws ZIzang πŸ“· : @zizanrazak869 #InstaSeleb

More posts from this user

User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 4:03 PM (UTC)

813
6 Normal
era_fm 4m ago
Tahniah @aishahjmm ! Juara Gegar Vaganza 4 ! πŸ“·: @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:53 PM (UTC)

2,245
18 Normal
era_fm 15m ago
Congrats Denmark , Kalah menang, adat perlawanan. Takpe Dato’ @leechongweiofficial anda telah berikan yang terbaik! Jangan putus asa! . Yang Penting kita Rakyat Malaysia kena terus menyokong . Yeahhh #MalaysiaBoleh
Set 1 : ( MAS 21 - DEN 19 )
Set 2 : ( MAS 19 - DEN 21 )
Set 3 : ( MAS 15 - DEN 21 )

Dubai World Superseries Finals 2017 #DWSSF2017 #MenSingles
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:37 PM (UTC)

1,118
5 Normal
era_fm 31m ago
Pergh ! Meremang weh dgr @lizahanim79 dgn @aishahjmm nyanyi lagu @defamofficial Supergirl ! πŸ”₯ #gv4 πŸ“·: @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:30 PM (UTC)

1,032
8 Normal
era_fm 37m ago
Korang rasa okay tak @lansolo_official dgn @hazamiofficial rap ? Amboi amboi amboi ! πŸ“·: @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:30 PM (UTC)

609
2 Normal
era_fm 38m ago
Jom test bakat korang sebagai penyampai radio dengan memuat naik video bakat korang sebagai penyampai ERA di Instagram berserta hashtag #ERAIntern

Yang terbaik akan berpeluang on-air bersama Danial, Hani, Fad dan Radin serta memenangi barangan eksklusif ERA!

p/s: Jangan private Instagram korang ok?
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:24 PM (UTC)

2,583
25 Normal
era_fm 43m ago
Takpe kita tunggu set ke 3 pulak jap lagi . Semoga kemenangan milik kita . Go Malaysia Go #DWSSF2017 πŸ˜€
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:10 PM (UTC)

1,614
7 Normal
era_fm 57m ago
Heyyy, tolong tepi sikit tolong tepi sikit #gv4 πŸ“·: @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 3:00 PM (UTC)

2,209
3 Normal
era_fm 1h ago
Antara pencuci mulut yg dikongsikan di #NomborERADigi kitorang ni. 😍 Korang yg ada pencuci mulut yg sedap nk kitorang share, boleh Whatsapp ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarang, jangan lupa hashtag #PencuciMulutERA ok?
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 2:56 PM (UTC)

3,900
13 Normal
era_fm 1h ago
Dubai World SuperSeries Final 2017

Yeayyyyyy set pertama Malaysia menang dengan MAS 21 - DEN 19 . #MalaysiaBoleh πŸ˜€ #DWSSF2017 πŸ“Έ : Badmintonfreak.com
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 2:27 PM (UTC)

3,137
15 Normal
era_fm 1h ago
Sekarang ! Jom support Dato’ @leechongweiofficial utk Dubai world super series finals 2017 Lee Chong Wei vs Viktor Axelsen #MalaysiaBoleh πŸ“·: @leechongweiofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 2:04 PM (UTC)

1,328
9 Normal
era_fm 2h ago
Amacam @hazamiofficial nyanyi lagu @hafizsuip ? Korang support siapa malam ni ? #GV4 πŸ“·: @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 1:29 PM (UTC)

3,021
3 Normal
era_fm 2h ago
Tunggg ah Dina selfie ngan Isyana πŸ˜­πŸ˜˜πŸ“Έ : @dinanadzir
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 12:29 PM (UTC)

4,109
11 Normal
era_fm 3h ago
Tengok apa tu ? Mohon reply Haha πŸ˜‚πŸ“Έ : @haniff_hamzah #InstaERA
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 10:30 AM (UTC)

2,950
0 Normal
era_fm 5h ago
Hahaha cuak dah muka Jihan tu ! Takpe @ungkuhariz dh prepare apa yg patut kan @jihanmuse ? πŸ“·: @nad.zainal #instaseleb
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 10:26 AM (UTC)

13,063
31 Normal
era_fm 5h ago
Wuishh Sis , cantik nauuu awak 😜 Cumi cumi cumi πŸ˜œπŸ“Έ : @nabila.razali #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 9:16 AM (UTC)

dinanadzir
3,411
9 Normal
era_fm 6h ago
Siapa terserempak dengan @dinanadzir kat Kota Tinggi bagitahu ek , Nak mintak tolong dia ajar macam mana nak panah kat tengah tengah Hati dia 😘
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 8:39 AM (UTC)

8,566
19 Normal
era_fm 7h ago
Abam kacak nak kemana tu handsome handsome ? πŸ˜˜πŸ“Έ : @radin_era #InstaERA
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 7:30 AM (UTC)

5,301
158 Normal
era_fm 8h ago
Jenis jenis #CatLover , Korang yang macam mana ? Hehe Tag kawan korang yang BBF diorang memang kcuing je #FifyKhalie 😜 @fifykhalie
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 7:01 AM (UTC)

1,812
6 Normal
era_fm 9h ago
Korang pernah try pencuci mulut paling best? Macam aiskrim ke, kek ke, buah-buahan ke? Haa kalau ada, jom share kat #NomborERADigi sekarang! Pencuci mulut yg best akan kita share di Instagram ERA fm! Jangan lupa hahstag #PencuciMulutERA ok?
User Image era_fm Posted: Dec 17, 2017 6:00 AM (UTC)

7,691
17 Normal
era_fm 10h ago
Antara pencuci mulut yg dikongsikan di #NomborERADigi kitorang ni. Fuhh nampak manis je warna dia kuning-kuning cenggitu 😍 Korang yg ada pencuci mulut yg sedap nk kitorang share, boleh Whatsapp ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarang, jangan lupa hashtag #PencuciMulutERA ok?