Toggle navigation
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 3:00 AM (UTC)

FEED
2,534
8 Normal
era_fm 2w ago
Buat satu perkataan menggunakan istilah-istilah ICT terbaru ini. πŸ€” #ERAkongsi πŸ“Έ: @501awani

More posts from this user

User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 12:01 AM (UTC)

1,460
7 Normal
era_fm 38m ago
Berapa lama korang habiskan masa setiap pagi depan cermin? πŸ€” #InstaSeleb IG @nazimothman
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 6:27 PM (UTC)

6,844
227 Normal
era_fm 6h ago
Full time, Man. United 1-2 Man. City. Komen korang tentang game malam ni? #ManchesterDerby #EPL #BolaERA
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 5:21 PM (UTC)

mancity
manchesterunited
3,773
46 Normal
era_fm 7h ago
Separuh masa pertama, Man. Utd 1-1 Man. City. Agak-agak akan ada perubahan tak diseparuh masa kedua nanti? #ManUtdvsManCity #ManchesterDerby
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 4:08 PM (UTC)

everton
liverpoolfc
2,416
12 Normal
era_fm 8h ago
Keputusan penuh Liverpool vs Everton berkesudahan dengan seri 1-1. #LIVEVE #EPL #ERABola
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 3:30 PM (UTC)

13,714
128 Normal
era_fm 9h ago
Kalau @syafiqkylez main untuk EPL, agak-agak @syafiqkylez akan main untuk team kelab mana? πŸ€” #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 3:05 PM (UTC)

everton
liverpoolfc
2,480
13 Normal
era_fm 9h ago
Separuh masa pertama Liverpool vs Everton, gol jaringan Salah pada min ke 42 membawa Liverpool dihadapan dengan 1-0.

#LIVEVE #BolaERA
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 2:30 PM (UTC)

4,954
26 Normal
era_fm 10h ago
Ni versi mash up Yang Terindah dan Sudah Ku Tahu ke @hairulazreen @iskandarprojector @raydapdap @acheykintangkintung πŸ˜‚ #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 2:03 PM (UTC)

12,377
181 Normal
era_fm 10h ago
Kalau diberi pilihan, korang nk tengok @akimahmad duet dengan siapa? #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:34 PM (UTC)

2,301
5 Normal
era_fm 11h ago
Fuh lain betul bila @lansolo_official bawa lagu Kalis Rindu @elyanaofficial versi Rock camni 😍 #GegarVaganza @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:30 PM (UTC)

7,157
10 Normal
era_fm 11h ago
Bila orang cantik berdiri sebelah orang cantik 😍  #InstaSeleb IG @uqashasenrose2 @mieraleyana
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:15 PM (UTC)

mancity
manchesterunited
7,993
171 Normal
era_fm 11h ago
Matchday! Man.United vs Man.City malam ni jam 12.30 tgh malam. Korang rasa berapa skor malam ni eh? Share skor korang kat komen!

#ManUnited #ManCity #EPL #ERAkongsi #ERABola
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:14 PM (UTC)

5,277
75 Normal
era_fm 11h ago
Haha boleh pula Jihan Muse bawa lagu rock malam ni kat #GegarVaganza yeeeee? πŸ˜‚ Siapa artis pilihan korang malam ni? Tulis kat komen! #GegarVaganza @gegarvaganzaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:00 PM (UTC)

1,405
6 Normal
era_fm 11h ago
Nak tau cara untuk menang iPhone X? Hanya rakam video ekspresi Uuuuui korang yang paling kreatif lepas korang ngap Kerepek Keledek Mister Potato dan muat naik di Instagram dengan hashtag #CabaranUngulicious. Check out era.fm untuk maklumat lanjut!
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 12:30 PM (UTC)

4,301
26 Normal
era_fm 12h ago
Siapa yg layan @gegarvaganzaofficial minggu lepas bila Aisyah nyanyi lagu Tergantung Sepi? Fuhhh! Malam ni lagu apa pula eh yg dibawakan Aisyah di #GegarVaganza ? Layan #GegarVaganza jam 9 malam di Astro RIA dan RIA HD.
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 12:01 PM (UTC)

21,903
1,686 Normal
era_fm 12h ago
Haritu kita dh tengok ayat-ayat yg biasa budak kecik cakap bila nak tengok fon kau, kali ni apa pula ayat yang korang balas bila dorang nk tengok fon kau tu? Share jap kat komen! #ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 11:30 AM (UTC)

4,154
8 Normal
era_fm 13h ago
Haha serius betul ye Johan, tapi last-last tu nasib baik Chantiq tak nampak πŸ˜‚ #InstaSeleb #Eravengers IG @jozlynnhanania
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 10:30 AM (UTC)

11,031
23 Normal
era_fm 14h ago
Ada yg dah start beli barang sekolah ke tuuu? πŸ˜… #InstaSeleb IG @elyanaofficial
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 9:30 AM (UTC)

13,756
37 Normal
era_fm 15h ago
Cuti bulan 12 ni, ada yg balik kampung tak? #InstaSeleb IG @wanyhasrita
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 9:00 AM (UTC)

1,029
0 Normal
era_fm 15h ago
Korang ada video best yg nk di share kan dengan kitorang? Check out Facebook ERA fm sekarang, dan klik je pada tab 'Kongsi Video'. Video yg best, nanti kitorang share ok?

#KongsiVideoDiERA
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 8:30 AM (UTC)

20,130
190 Normal
era_fm 16h ago
Sebesar-besar teddy bear belakang @syadaamzahh , besar lagi ______ ku pada mu. Objek sebelah kanan korang akan isi tempat kosong ni. Apakah objek tu? #InstaSeleb