Toggle navigation
User Image era.je Posted: Nov 21, 2017 3:00 AM (UTC)

FEED
2,526
8 Normal
era.je 3M ago
Buat satu perkataan menggunakan istilah-istilah ICT terbaru ini. 🤔 #ERAkongsi 📸: @501awani

More posts from this user

User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 3:30 AM (UTC)

766
135 Normal
era.je 8m ago
Yang mana taktahu nk makan apa tengah hari ni, cuba tengok senarai atas ni dan makanan pertama yg kau nampak tu lah makanan korang harini. Go! #ERAkongsi
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 3:15 AM (UTC)

373
2 Normal
era.je 23m ago
Korang ada bakat cover lagu? Apa lagi, jom hantarkan video cover lagu terbaik korang di #NomborERADigi sekarang! Cover lagu paling best kita viralkan ok? Jangan lupa hashtag #CoverLaguERA kat Whatsapp ok?
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 3:01 AM (UTC)

870
15 Normal
era.je 36m ago
Apa yg korang buat kalau korang boring dalam kereta masa jem? Ada yg macam @danialzain1 tak? #InstaERA
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 2:30 AM (UTC)

4,508
44 Normal
era.je 1h ago
Banyak-banyak ikatan, ikatan apa yang happy? Haa cubalah jawab! #InstaSeleb IG @shukriyahaya
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 2:01 AM (UTC)

1,079
3 Normal
era.je 1h ago
Korang yg taktau nk buat apa harini, apa kata ajak member korang main drift macam @haniff_hamzah ni haa 😅Nampak mcm seronok jeee #InstaERA
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 1:30 AM (UTC)

1,496
7 Normal
era.je 2h ago
Sedapnyaa suara @officialharrisj ! Tapi ni lagu apa eh? Ada sesiapa tahu tak? #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 1:01 AM (UTC)

1,062
4 Normal
era.je 2h ago
Perghh tinggi betul highway dekat Bangkok tu ye @raydapdap ? Sama tinggi yg macam dekat Rawang tu tak? #InstaERA
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 12:30 AM (UTC)

1,132
4 Normal
era.je 3h ago
Nasib baik ikan tu tak makan @acheykintangkintung , kalau tak... 😂 #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 25, 2018 12:01 AM (UTC)

7,134
32 Normal
era.je 3h ago
Selamat pagiiiii ! Apa plan hari Ahad korang harini? #InstaERA @jozlynnhanania
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 11:30 PM (UTC)

714
7 Normal
era.je 4h ago
Yeaaaaah, subscriber Youtube ERA dah cecah 400,000! Terima kasih untuk korang yg sudi subscribe Youtube ERA untuk video-video best, trending dan viral. Video mana yg korang suka? Jom ke Youtube ERA sekarang dan jgn lupa subscribe ok? ❤️ #Youtube #ERA
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 5:53 PM (UTC)

3,522
70 Normal
era.je 9h ago
Keputusan penuh Liga Super Malaysia 2018 hari ini. Mana satu team pilihan korang? #LigaSuper2018 📸: @footballmalaysia
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 2:30 PM (UTC)

4,029
22 Normal
era.je 13h ago
Tag member korang yg dah masuk kategori wajib pergi gym 😅 #InstaSeleb IG @sallywho
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 2:11 PM (UTC)

801
3 Normal
era.je 13h ago
Yeaaaaah, subscriber Youtube ERA dah cecah 400,000! Terima kasih untuk korang yg sudi subscribe Youtube ERA untuk video-video best, trending dan viral. Video mana yg korang suka? Jom ke Youtube ERA sekarang dan jgn lupa subscribe ok? ❤️ #Youtube #ERA
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 1:30 PM (UTC)

6,740
38 Normal
era.je 14h ago
Siapa pernah terlupa parking kereta dekat mana masa dalam mall? Apa yg korang buat sampai jumpa kereta korang tu ehh? #InstaSeleb IG @shihazikir
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 1:01 PM (UTC)

8,547
457 Normal
era.je 14h ago
Lain orang lain cara dia hafal warna pelangi. Apa cara korang hafal warna pelangi ni eh? Share jap kat komen! #ERAkongsi
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 12:30 PM (UTC)

11,350
89 Normal
era.je 15h ago
Kita selalu dengar perempuan lambat bersiap, tapi ada tak lelaki yg lambat bersiap juga? Berapa lama korang tunggu lelaki tu bersiap? Share jap! #InstaSeleb IG @ralineshah
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 12:01 PM (UTC)

1,862
7 Normal
era.je 15h ago
Pelumba MotoGP dan Moto2, Hafizh Syahrin & Zulfahmi sahut cabaran Johara untuk lumba, tapi kali ni bukannya lumba motor, tapi lumba kerusi pejabat. Haha! Siapa yang menang agaknya eh? Sama ada Johara ataupun pelumba negara kita? Jom kat Youtube ERA atau klik jee link kat bio kitorang !
#Johara #MotoGP #Moto2 @jozlynnhanania @haniff_hamzah @raydapdap @hafizh_syahrin @zulfahmi63
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 11:30 AM (UTC)

9,891
147 Normal
era.je 16h ago
Cuba korang buat perkataan lain menggunakan huruf 'A M B O I'. 🤔🤔🤔 #InstaSeleb IG @altimet
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 10:30 AM (UTC)

2,125
17 Normal
era.je 17h ago
Uishh terkejut kejap tiba-tiba @aamyrarosli boleh terbang 😂 #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 24, 2018 9:30 AM (UTC)

2,466
37 Normal
era.je 18h ago
Cuba teka lagu apa yang @black.hanifah mainkan sekarang ni? Siapa tahu? #InstaSeleb